ellie profilna ti je prekrasna,slatkica prava
tpol moja kcer je jednom pala sa kreveta imala je 6mj a sa 8mj mi se iscupala iz ruku i pala na pod,to su bile stotinke
Samo da vas pozdravim!! umorna ko pas!! prehlada mi rastura glavu i nos,zastopana pa trpim,kad mi dopizdi kapam nos.. zao mi beboline.. hb njoj mrvicu samo zastopan nos isto,pa se ljuti na njega,pet sest puta brzo udahne i izdahne na nos zastopani i onda ljutito pocne rukama i nogama mahat i mrstit se..jadnica mamina.. drukam ju fizioloskom na spricu,ona vristi u tom trenutku,u globalu dobro podnosi.. bitno da ju ne smeta dok spava.. dugo ju danas uspavljivala tak da nis nisam stigla.. ugl. laku noc
Ellie bravo za muza i uputu da ne ides na djecije odjele🖒🖒🖒🖒 nadam se da si se dobro provela
Crazy za cijelu milki bi trebala 48 sati bez prestanka hodat😂na tvu taman reklama za tu milku😁
Ugolina brzo ozdravi i ti i mala.
A joooj moj muz je pun oziljaka..ko zna sta ce ovaj mali razbojnik😵 rekao je muz ako ce bit i upola kao on da ce dobit kuglu oko noge. A mislim si hoce kao sta si ti dobio.
Jutro drage dame!!!
Nažalost nemamu ponudi na svom mob. salica za kavu,no svejedno sam je skuhala u malo veće.Nadam se da ne smeta!!
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍩🍪🍫🍩🍪🍫🍩🍪🍫🍩🍪🍪🍩
Izvolite!Ima i čaja za prehladene cure🍵🍯🍵🍯🍵🍯😉
Moja cura je jučer zaspala oko 21:30 do maloprije..dva,tri sisanja je,ali kroz san..
Što reći osim da nema kraja mojoj sreći😂😂😂😂
Želim svima lijep dan😘😘😘
Jutrooo
Ilani hvala 😉 još bolje ako ke u šolji, ima više 😁
Bellaru imam ja app na mobi koji mi broji kalorije sto posto sam je skurila 💪
Malac i ja pričamo na krevetu, noć nam nije bila neka 😕
Danas opet ludnica, dolaze mi gosti 😫
Kako ste se vi naspavale?
Sortiraj odgovore
Najstariji