Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    28. Listopad 2016. 11:23

Pusa. mi kod pedijatrice. danas 2 mjeseca. cjepljenjeeeee.

Ja ne znam nis o usisavacima. jedva sam skuzila o cem pricate.

Meni je mala pala s kreveta. u trenucina dok ju je tata cuvao. a ja gledala film u drugoj sobi. 

Nis ni bilo uglavnom. on se ni snasao nije ja ju vec nasla ispod kindera

bellaru
    28. Listopad 2016. 11:51

Sandrich a niste jos ono prvo cjepivo primili? Mi isto nismo. Ne znam ni kad cemo.

28. Listopad 2016. 12:01

Sandrich, super je dečko! Već preko sedam kila? Bravo! Mi toliko nemamo ni sa šest mjeseci. Zašto se toliko brineš oko cijepljenja? Nije to tako strašno. 
    Masha, i vi na pikicu? Sretno! 
    Abies, ja ovo ljeto kupila onaj bez vrećica i sad bi se opet vratila na onaj najobičniji sa vrećicama. Nije mi dovoljno jak, a prazniti ga koma. Nije to da ga samo istreses i bok, nego svi oni filteri, spužve, ajme, trebam se iza toga kompletno presvući i ruke su do lakta u prašini.

uykmyjh
    28. Listopad 2016. 12:33

Tpol sreca da je pala na jastuk  
    Illani bojim se jer mi je prva beba i neznam kako se nositi s temperaturom ako bude nuspojava. A i nemogu ga slusat kako place, srce mi puca 😥 u pedijatrice se samo smjeskao, smjesko moj 😍
    Bellaru, da prvo, dobra pedijatrica, zna sta radi pa ceka pravi trenutak za cijepljenje, igra na sigurno ☺

mare1989
    28. Listopad 2016. 12:39

sandrich bravo za malenog on vec veliki decko

mi bili sa 1mj na sistematskom i tek opet u 12mj na sistematski i tad ce se tek cijepiti

ejic
    28. Listopad 2016. 12:58

Pozdrav cure!

Kod mene caj + dorucak bio vec oko pol 9 kad je Marcel spavao pa se probudio i oko pol 12 ponovo zaspao i jos spava a ja za vrijeme njegovo 2.spavanje sam stigla napraviti rucak 😉

TPol, beba pala s kreveta 😲😵😱😨 Vjerujem da si se usrala od straha, ko se nebi?? 😵😵 To su moje nocne more, da ne padne, pa se ne usudim ostavljat ga samog na kaucu ili krevetu, uvijek je ili u kreveticu u spavacoj ili prijenosnom kreveticu u dnevnoj. Sve ostalo samo kad je netko pokraj. U viperu ga isto obavezno zavezem.

Crazy, Jakov pao s prematalice?? 😨😨😱😲😵😲😱 to je jos gore. Sad ste mi jos vise nabile strah od toga 😦

Sto se usisavaca tice, mi smo do prije pola godine imali jedan na filter i prije svakog usisavanja bi morala cistiti taj filter jer nebi vukao a i motor bi se vec nakon pola kuce pregrijao i morala bi cekati da se ohladi pa da mogu dalje usisavati. O tome da je van puhao prasinu ne moram valjda niti govoriti 😕 Onda smo otisli u trgovinu i kupili od Rowente, silence force. Od tad sam se preporodila!! Tihi je tako da se moze razgovarati kad se ususava (ne treba vikati 😉), ima toliko jaki vakuum da mi se lovi za plocice iako su svi oni lufteri otvoreni, i ne znam sad po metrima koliko je dugi kabel za ustekavanje ali ja cijelo prizemje od 70m2 i pola kata usisam a da ga ne moram odstekavati 😉 A ciscenje je doslovno praznjenje kutije od prasine prije (ili poslje) usisavanja i to samo ako se puno prljavstine nakupilo i 1x na 3mj ciscenje ciklona i 1 filtera pod toplom vodom. Moje tople preporuke ako imate plan kupovati novi usisavac 😉

Sunshine1
    28. Listopad 2016. 13:29

Sad upadam ko padobranac.
    Mislim popodne u Kozmo pa kupit nesto za papat. One koje vec papaju rizine ili proso od Hippa?
    Jel mogu onda krenut sa vocem pa kombinirat sa tim rizinim ili prosom?

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    28. Listopad 2016. 13:43

Dijete zaspalo svoj drugi spavanac. A ja legla umjesto da idem sredit kucu 😋

Danas mu je nosic malo bolje cini mi se nadam se da ce sad ic samo na bolje. Sad je mm uhvatilo 😩

Babycoming mozda jednostavno da prihvatimo činjenicu da stedit neznamo? 😂
    Koliko ce vas bit na krstenju?

Tpol aaajme 😨😨😨 horor! Sreca pa nije direkt od pod. I mene toga strah znam da jednom mora past no odgadam 😂 mudrica prvi put sletila s kauca kad je imala 7mj 

Crazy s prematalice 😨😨😨 uzas. Jadni mi s njima i oni s nama

Sandrich veliki deckoooo 😎😎🔝😘

Masho kako proslo na pregledu? 😊

Sunshine svejedno, uzmi jedno i drugo. Pa kreni s rizinim prvo a nakon par dana mozes i s prosom. I definitivno kombiniranje s voce. Rizine/ jabuka ili kruska...proso isto tako a možeš i i s bananom 
    Jedino necu rizine/bananu skupa jer to zatvara. Ugl prvo kušati npr rizine s mlijekom pa nakon 3 dana jabuku i onda možeš kombinirat itd. Imas i na kutiji i rizinih i prosa kako se radi vocna kasica 👌

Ugl onda mi najbolje opet uzet usisavac sa vrecicama

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    28. Listopad 2016. 13:47

To se mijesa sa mlijekom? 😅 nemojte mi se smijat,nisam ovo nikad radila. 😆 koji ad uzet a da ima u Kozmu?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.