Pusa. mi kod pedijatrice. danas 2 mjeseca. cjepljenjeeeee.
Ja ne znam nis o usisavacima. jedva sam skuzila o cem pricate.
Meni je mala pala s kreveta. u trenucina dok ju je tata cuvao. a ja gledala film u drugoj sobi.
Nis ni bilo uglavnom. on se ni snasao nije ja ju vec nasla ispod kindera
Sandrich a niste jos ono prvo cjepivo primili? Mi isto nismo. Ne znam ni kad cemo.
Sandrich, super je dečko! Već preko sedam kila? Bravo! Mi toliko nemamo ni sa šest mjeseci. Zašto se toliko brineš oko cijepljenja? Nije to tako strašno.
Masha, i vi na pikicu? Sretno!
Abies, ja ovo ljeto kupila onaj bez vrećica i sad bi se opet vratila na onaj najobičniji sa vrećicama. Nije mi dovoljno jak, a prazniti ga koma. Nije to da ga samo istreses i bok, nego svi oni filteri, spužve, ajme, trebam se iza toga kompletno presvući i ruke su do lakta u prašini.
Tpol sreca da je pala na jastuk
Illani bojim se jer mi je prva beba i neznam kako se nositi s temperaturom ako bude nuspojava. A i nemogu ga slusat kako place, srce mi puca 😥 u pedijatrice se samo smjeskao, smjesko moj 😍
Bellaru, da prvo, dobra pedijatrica, zna sta radi pa ceka pravi trenutak za cijepljenje, igra na sigurno ☺
sandrich bravo za malenog on vec veliki decko
mi bili sa 1mj na sistematskom i tek opet u 12mj na sistematski i tad ce se tek cijepiti
Pozdrav cure!
Kod mene caj + dorucak bio vec oko pol 9 kad je Marcel spavao pa se probudio i oko pol 12 ponovo zaspao i jos spava a ja za vrijeme njegovo 2.spavanje sam stigla napraviti rucak 😉
TPol, beba pala s kreveta 😲😵😱😨 Vjerujem da si se usrala od straha, ko se nebi?? 😵😵 To su moje nocne more, da ne padne, pa se ne usudim ostavljat ga samog na kaucu ili krevetu, uvijek je ili u kreveticu u spavacoj ili prijenosnom kreveticu u dnevnoj. Sve ostalo samo kad je netko pokraj. U viperu ga isto obavezno zavezem.
Crazy, Jakov pao s prematalice?? 😨😨😱😲😵😲😱 to je jos gore. Sad ste mi jos vise nabile strah od toga 😦
Sto se usisavaca tice, mi smo do prije pola godine imali jedan na filter i prije svakog usisavanja bi morala cistiti taj filter jer nebi vukao a i motor bi se vec nakon pola kuce pregrijao i morala bi cekati da se ohladi pa da mogu dalje usisavati. O tome da je van puhao prasinu ne moram valjda niti govoriti 😕 Onda smo otisli u trgovinu i kupili od Rowente, silence force. Od tad sam se preporodila!! Tihi je tako da se moze razgovarati kad se ususava (ne treba vikati 😉), ima toliko jaki vakuum da mi se lovi za plocice iako su svi oni lufteri otvoreni, i ne znam sad po metrima koliko je dugi kabel za ustekavanje ali ja cijelo prizemje od 70m2 i pola kata usisam a da ga ne moram odstekavati 😉 A ciscenje je doslovno praznjenje kutije od prasine prije (ili poslje) usisavanja i to samo ako se puno prljavstine nakupilo i 1x na 3mj ciscenje ciklona i 1 filtera pod toplom vodom. Moje tople preporuke ako imate plan kupovati novi usisavac 😉
Sad upadam ko padobranac.
Mislim popodne u Kozmo pa kupit nesto za papat. One koje vec papaju rizine ili proso od Hippa?
Jel mogu onda krenut sa vocem pa kombinirat sa tim rizinim ili prosom?
url=https://lilypie.com]
Dijete zaspalo svoj drugi spavanac. A ja legla umjesto da idem sredit kucu 😋
Danas mu je nosic malo bolje cini mi se nadam se da ce sad ic samo na bolje. Sad je mm uhvatilo 😩
Babycoming mozda jednostavno da prihvatimo činjenicu da stedit neznamo? 😂
Koliko ce vas bit na krstenju?
Tpol aaajme 😨😨😨 horor! Sreca pa nije direkt od pod. I mene toga strah znam da jednom mora past no odgadam 😂 mudrica prvi put sletila s kauca kad je imala 7mj
Crazy s prematalice 😨😨😨 uzas. Jadni mi s njima i oni s nama
Sandrich veliki deckoooo 😎😎🔝😘
Masho kako proslo na pregledu? 😊
Sunshine svejedno, uzmi jedno i drugo. Pa kreni s rizinim prvo a nakon par dana mozes i s prosom. I definitivno kombiniranje s voce. Rizine/ jabuka ili kruska...proso isto tako a možeš i i s bananom
Jedino necu rizine/bananu skupa jer to zatvara. Ugl prvo kušati npr rizine s mlijekom pa nakon 3 dana jabuku i onda možeš kombinirat itd. Imas i na kutiji i rizinih i prosa kako se radi vocna kasica 👌
Ugl onda mi najbolje opet uzet usisavac sa vrecicama
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
To se mijesa sa mlijekom? 😅 nemojte mi se smijat,nisam ovo nikad radila. 😆 koji ad uzet a da ima u Kozmu?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji