Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Listopad 2016. 09:01

Zapravo tri 😂😂😂😂😂 sad sam se sjetila da imam i stapni pod krevetom

Sanjarka88
    28. Listopad 2016. 09:16

Ti si se osigurala ako ti ga aspirator skuri 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    28. Listopad 2016. 09:17

Aaahahahaha

Ugolina
    28. Listopad 2016. 09:22

Stapni sam dobila za svdbu,ali je kao na bateriju i sizila sam s njim,kad mi je trebo bio je prazan,a kad je i bio pun slabo je vukao pa smo kupili normalni na vrecice kao,ali njemu gospodinu smeta prasina ovo ono i zeli on vodeni i sad ga kupi jer je na akciji bio..i kaj ja znam za kaj mu taj bas treba,nisam ga bas slusala 😂😂😂 a jebote zivot..dok ga ja namontiram vec sam gotova s usisavanjem s ovim drugim.. a mala ga se i boji jer je glasan koma,a ovaj s vrecicama se da namjestit pa je tisi...
    Ah,ne smijem se zivcirat zbog usisavaca jebenih 😂😂😂

Littleladybug
    28. Listopad 2016. 09:25

jutro mame..popila sam kavu dok sam procitala zaostatke od jucer, malac mi neda da budem u toku..
    Bellaru otidi lijepo po drugo misljenje i ako bude sta svo zlo u vjezbicama bilo..ja sam svom skuzila da slabije koristi lijevu stranu pa ga malo forsiram i vjezbam i evo cini mi se da ima napretka..saljem hug da bude sve ok ❤
    Mare ti istetovirana od glave do pete 😀 obozavam tetovaze, a zasad imam samo jednu i to straga ispod vrata slovo k, mmovo pocetno slovo imena..imam u planu stavit i sinovo ime negdi al je mm vec dogovorio svoju ruku dovrsit pa moram cekat financijski oporavak 😀😀
    Ugolina tvoj muz djeluje preventivno 😂😂 covjek je osigurao usisivac pa onda kupio aspirator..mozda on u tajnosti skica nas forum pa je vidio sta se dogodilo meni i sanjarki 😂😂
    Sanjarka ja kupila usisivac, bez vrecice..u konzuma iskoristila 20%popusta i izasao me 600kn..mrzim usisavat al jucer sam paradirala s njim po kuci,kaze mm da nije ni znao koliko je kuca prljava kad je vidio oni spremnik 😂😂😂
    Sandrich sretno na cijepljenju 😘 Lovre ce to stoicki podnit, ne brini..a ti probaj suzdrzat suze 😉
    shopping aaah sta da vise kazem, ja stedim stedim i onda dodem i u jednom shoppingu potrosim silne novce..jucer isla kupit nesto za rucak u lidla i izasla sa robicom za malog..obukla muza od glave do pete za krstenje u cityja jer je smrsavio preko 10kg na brodu i sve doma sto ima visi na njemu ko na stapu..😥😥 i bas mi je sexy moram vam rec 😈😈
    narucila tortu, drugu ce mi zaova donit..kuma nesto suhih kolaca i to ce bit dovoljno 😁😁 mozda napravim jos koji suhi da ima😄

bellaru
    28. Listopad 2016. 09:49

Babycoming paradirala ? Mislis kao "glumila spremacicu?" 😉 
    Mi smo imali cak i onaj rumba sta s vozi i usisava a ja ga zaboravila upalit😁😁 sad imam stapni kupljen prije koji mj i odlican mi je😀 najgore mi kod usisavaca ta zica pamrastegni pa upali pa za drugi dio kuce na drugu uticnicu...😩😬

TPol
    28. Listopad 2016. 09:51

Jutro evo i mene ☕️☕️☕️☕️ 

Nije nasm bas pocelo kako treba,mm odlucil otic malo kasnije na posao i svi spavamo kad odjednom mi beba padne s kreveta 😞😞😞 izgleda pocela se jako mrdati i tako se odgurala do kraja da nisam skuzila zapravo ima tu njen krevetic al nije pricvrcen za nas tako da je ona nekako zgurala taj mali krevet i ispala dole, al sva sreca nije nista jer je imala i jastuk i dekicu pa se samo prepala i nas prepala naravno , tako da lijepo smo poceli dan 😀 Nemajka godine 👍🏻

Bellar nije sigurno do tebe a svi nekako baratamo isto s djecom tak da ono sigurno jos od nekog polozaja iz trbuha
    Abies vjezbice su super sad kad gledam vidim da to mm radi s bebim, on je neki fitnes freak pa eto i beba mora bit fit hahha 
    Babycooming ma super sve je kod vas spremno 👍🏻 debljanje /mrsavljenje dobar izgovor za shooping . 
    Sanjarka ma neznam ko voli kucne poslove ? 
    Crazy znaci i vama se uvukao malac u krevet? Ja neznam sta cu s tim krevetom, vasit ju van za jest pa vracat to mi se neda, a s druge strane eto sto se dogodilo 😞
    Ugolina kod tebe zaliha usisavaca hahha bas ste neki cistunci 😛😛
    Da gdje je elle? 

Idem posle u setnju 🍁☀️🍁 Puse svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.