jutro!! moze kavicaaaa, sto veca to boljaaa..nama je noc bila u globalu ok, nije bilo dernjave kroz kucu u sitne sate..popisana pelena, gace i vreca u 3h😥😥 malac se razbudio i ignorirao cinjenicu da je 3h ujutro..neznan sto je s tim pelenama, ovo su vec trece koje propustaju, il pelene ne valjaju il malac pisa ko konj 🤔🤔 uglavnom znam da mi pada mrak na oci zadnjih 5 dana kad skuzim da je propustila u te sitne sate 😪😪😪
mi danas imamo djecji rodendan u 5 sto znaci da sve za sutrasnje krstenje treba bit spremno dotad 😀😀
idem brzinski popit kavu i uhvatit se posla 😀
ljubim vas curee 😘😘
Mogla sam dobro jutro napisat. Jos sam u krevetu sa malim ...tatu smo sterali spavat u boravak jer su on i sogor nesto pekli jucer i smrdi ko susiona kobasica. I gosti dosli, moram im ic kupit dorucak a neda mi se ustat😁😁😁😁
Najgore mi sta imam sad vec neki ritual..kad se mali probudi ja ga nagranim, odemo u boravak, skuham sebi kavu, igramo se...gledamo tv i sad drek...😏
Cure htjela sam pitat...htjeli bi otici do graza il beca seka, muzevi i klinci na jedan dan...koliko mi pametno to sa ovako malom bebom? Il nebi trebalo bit problema?
Babycoming sretno sutra i lijepo se zabavite i drzim fige da malac sve izdrzi bez nervoze i da bude dobar😚
Jutro.
Mi zaspali u 23, i ocito se moram pomirit s tim da je to njena ura. Budila se par puta (neznam ni sama koliko) i maloprije vice da je probudila pola susjedstva. Nahranila je i sad jos spava, a to sta sam se ja razbudila nju bas briga. :(
Bellaru hvala, nadam se da ce proc sve ok 😀
Deeka Aurora je sef i bit ce kako ona kaze 😀😀 ko je vidia spavat 😀
Jutro jutro zene , glavobolje neeemaaa juhuuuu 😂😂😂😂💪💪💪 nos i dalje u banani!! bebi isto,opet me maloprije mrzila 💉 haha, a ja nemilosrdna bitch 😂😂😂
Kaj se tice salica,dapace,obicno pijem kave iz te ogromne..burazi imaju internu foru pa te velike zovu gudare 😂😂😂 jaka im rijec.. "popio sam gudaru kave" pp zvuku cujes da je mrcinska..
Baby,sretno sutra! tako je i nama bili,sve nam drugi nabavili i napravili 😂😂😂 milina.. mi imali festu kod mojih doma tako da su kume i susjede sve podvorile,oprale, mama kolaca napekla..ja joj kao pomagala tak da sam svakih sat i pol isla dojit u sobu 😂😂😂 svaka cast zenama,tako i mi njima uskacemo kad treba..
Novost, jucer dan,nocas smedi iscjedak..pa jel moguce da gospoja menga kuca na vrata? majku joj jebem,tako je lijepo bez nje bilo 😈😈😈
Oziljci na muzevima? mmm..volim oziljke.. 😍
Divim se samoj sebi kolko sam cak i popamtila 😂😂
Jest mi ugolina jutros raspolozena😁 biti ce da je popila gudaru kave😁😁
jutro cure
moze meni jedna kava
mi smo imali super noc,zaspala je u 22h-3:30 i spavala sve do sada.Ali zato me sin budio dva puta da bi on pio mlijeko.
Jutro svima!!!
Kod nas nikako dobro, mene je jako stisla prehlada a nju su cijelo popodne sve do polnoci mucili grcici jedva je zaspala i to na meni, pa sam je pola 2 spustila sa sebe u pol 4 jela i u 7 ju opet uhvatio grc sva se izvija po krevetu pa smo je nosali sad se tek malo smirila i zaspala, a jos u sve to muci je nosic pa joj usisam
Hvala za prjedloge za kolica moramo dobro raszmislit jer za ova sadasnja imam sve nastavke , as kosara i ono trece , tako da ako bi samo kupili jos drugi doljnji nastavak nije lose , a buggi cu morat isto uzet za ljeto onaj joie je dosta dobar sta ste predlozile
Babycoming cekamo sutra posle onda slikicu 👍🏻
Bellar prekrasna torba , mislis na jedan dan s bebom? Pa mislim da nije problem kad ti je na bocici , meni nekako vise problem kod dojenja uvijek moram mislit i planirat gdje ju podojit a ako se izdojim onda su mi cike za 3 sata prepune.
Ugolina super da je prehlada u prolazu!
Deka kako sad s njenim grcevima?
Sortiraj odgovore
Najstariji