jutro!! moze kavicaaaa, sto veca to boljaaa..nama je noc bila u globalu ok, nije bilo dernjave kroz kucu u sitne sate..popisana pelena, gace i vreca u 3h😥😥 malac se razbudio i ignorirao cinjenicu da je 3h ujutro..neznan sto je s tim pelenama, ovo su vec trece koje propustaju, il pelene ne valjaju il malac pisa ko konj 🤔🤔 uglavnom znam da mi pada mrak na oci zadnjih 5 dana kad skuzim da je propustila u te sitne sate 😪😪😪
mi danas imamo djecji rodendan u 5 sto znaci da sve za sutrasnje krstenje treba bit spremno dotad 😀😀
idem brzinski popit kavu i uhvatit se posla 😀
ljubim vas curee 😘😘
jutro!! moze kavicaaaa, sto veca to boljaaa..nama je noc bila u globalu ok, nije bilo dernjave kroz kucu u sitne sate..popisana pelena, gace i vreca u 3h😥😥 malac se razbudio i ignorirao cinjenicu da je 3h ujutro..neznan sto je s tim pelenama, ovo su vec trece koje propustaju, il pelene ne valjaju il malac pisa ko konj 🤔🤔 uglavnom znam da mi pada mrak na oci zadnjih 5 dana kad skuzim da je propustila u te sitne sate 😪😪😪
mi danas imamo djecji rodendan u 5 sto znaci da sve za sutrasnje krstenje treba bit spremno dotad 😀😀
idem brzinski popit kavu i uhvatit se posla 😀
ljubim vas curee 😘😘
da nije do broja? mozda trebate prijeci na broj vece pelene
Mogla sam dobro jutro napisat. Jos sam u krevetu sa malim ...tatu smo sterali spavat u boravak jer su on i sogor nesto pekli jucer i smrdi ko susiona kobasica. I gosti dosli, moram im ic kupit dorucak a neda mi se ustat😁😁😁😁
Najgore mi sta imam sad vec neki ritual..kad se mali probudi ja ga nagranim, odemo u boravak, skuham sebi kavu, igramo se...gledamo tv i sad drek...😏
Cure htjela sam pitat...htjeli bi otici do graza il beca seka, muzevi i klinci na jedan dan...koliko mi pametno to sa ovako malom bebom? Il nebi trebalo bit problema?
Babycoming sretno sutra i lijepo se zabavite i drzim fige da malac sve izdrzi bez nervoze i da bude dobar😚
Jutro.
Mi zaspali u 23, i ocito se moram pomirit s tim da je to njena ura. Budila se par puta (neznam ni sama koliko) i maloprije vice da je probudila pola susjedstva. Nahranila je i sad jos spava, a to sta sam se ja razbudila nju bas briga. :(

Bellaru hvala, nadam se da ce proc sve ok 😀
Deeka Aurora je sef i bit ce kako ona kaze 😀😀 ko je vidia spavat 😀
Jutro jutro zene , glavobolje neeemaaa juhuuuu 😂😂😂😂💪💪💪 nos i dalje u banani!! bebi isto,opet me maloprije mrzila 💉 haha, a ja nemilosrdna bitch 😂😂😂
Kaj se tice salica,dapace,obicno pijem kave iz te ogromne..burazi imaju internu foru pa te velike zovu gudare 😂😂😂 jaka im rijec.. "popio sam gudaru kave" pp zvuku cujes da je mrcinska..
Baby,sretno sutra! tako je i nama bili,sve nam drugi nabavili i napravili 😂😂😂 milina.. mi imali festu kod mojih doma tako da su kume i susjede sve podvorile,oprale, mama kolaca napekla..ja joj kao pomagala tak da sam svakih sat i pol isla dojit u sobu 😂😂😂 svaka cast zenama,tako i mi njima uskacemo kad treba..
Novost, jucer dan,nocas smedi iscjedak..pa jel moguce da gospoja menga kuca na vrata? majku joj jebem,tako je lijepo bez nje bilo 😈😈😈
Oziljci na muzevima? mmm..volim oziljke.. 😍
Divim se samoj sebi kolko sam cak i popamtila 😂😂

jutro cure
moze meni jedna kava
mi smo imali super noc,zaspala je u 22h-3:30 i spavala sve do sada.Ali zato me sin budio dva puta da bi on pio mlijeko.
jutro cure
moze meni jedna kava
mi smo imali super noc,zaspala je u 22h-3:30 i spavala sve do sada.Ali zato me sin budio dva puta da bi on pio mlijeko.
Hhahagagaga a ti ono dignes pidzamu i velis,aj pristekaj se na sisu da ne idem u kuhinju 😂😂😂😂😂😂😁

Jutro svima!!!
Kod nas nikako dobro, mene je jako stisla prehlada a nju su cijelo popodne sve do polnoci mucili grcici jedva je zaspala i to na meni, pa sam je pola 2 spustila sa sebe u pol 4 jela i u 7 ju opet uhvatio grc sva se izvija po krevetu pa smo je nosali sad se tek malo smirila i zaspala, a jos u sve to muci je nosic pa joj usisam
Hvala za prjedloge za kolica moramo dobro raszmislit jer za ova sadasnja imam sve nastavke , as kosara i ono trece , tako da ako bi samo kupili jos drugi doljnji nastavak nije lose , a buggi cu morat isto uzet za ljeto onaj joie je dosta dobar sta ste predlozile
Babycoming cekamo sutra posle onda slikicu 👍🏻
Bellar prekrasna torba , mislis na jedan dan s bebom? Pa mislim da nije problem kad ti je na bocici , meni nekako vise problem kod dojenja uvijek moram mislit i planirat gdje ju podojit a ako se izdojim onda su mi cike za 3 sata prepune.
Ugolina super da je prehlada u prolazu!
Deka kako sad s njenim grcevima?
Jutro svima!!!
Kod nas nikako dobro, mene je jako stisla prehlada a nju su cijelo popodne sve do polnoci mucili grcici jedva je zaspala i to na meni, pa sam je pola 2 spustila sa sebe u pol 4 jela i u 7 ju opet uhvatio grc sva se izvija po krevetu pa smo je nosali sad se tek malo smirila i zaspala, a jos u sve to muci je nosic pa joj usisam
Hvala za prjedloge za kolica moramo dobro raszmislit jer za ova sadasnja imam sve nastavke , as kosara i ono trece , tako da ako bi samo kupili jos drugi doljnji nastavak nije lose , a buggi cu morat isto uzet za ljeto onaj joie je dosta dobar sta ste predlozile
Babycoming cekamo sutra posle onda slikicu 👍🏻
Bellar prekrasna torba , mislis na jedan dan s bebom? Pa mislim da nije problem kad ti je na bocici , meni nekako vise problem kod dojenja uvijek moram mislit i planirat gdje ju podojit a ako se izdojim onda su mi cike za 3 sata prepune.
Ugolina super da je prehlada u prolazu!
Deka kako sad s njenim grcevima?
Mi imamo Maclaren techno xt. od nultog polozaja idu. super smo zadovoljni. AS sam ovaj put posudila. kosara mi nectreba

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji