Jutro ekipa 😘
Dajte meni jednu s mlijekom 😉
Moje dijete jos spava. Ok je spavao, vruc nije.
Crazy eh spavanje s mamom je nesto posebno 😊
Sunshine kakva je bila noc? Hoces čokolade malo? 😃
Ilani vec svađa? Haha tebi s njih dvi sigurno nije dosadno 😂
Bellaru kako provociras s ovim slikama 😂😂 ja necu bundevu moju moze netko drugi uzet 😋
I nisam ni ja ispravno postupala s malim kao ni jedno 90% mama tako da nemaš se sta kriviti ne vjerujem da je do toga. Uostalom sta god da je to su sitnice koje ce se rijesit vjezbicama a uvjerena sam da se rijese i same kad dijete odrasta jer nekad nije bilo toliko vjezbaca niti posla s fizijatrama a virujem da bi se i onda bebama pronaslo svakakvih dijagnoza da je netko znao i obracao paznju
Sandrich uh koje lipo spavanje kod vas 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro! Može može kava
Bellaru pogledaj one vježbe što sam ti poslala. I sjedni s njim na pod, stavi ručnik ili nogu mu pod prsa. Uzmi nešto igračku i idi lijevo desno.
Oni su stisnuti bili u trbuhu, pa treba im da se protegnu. A i Karlo je bio baš velika beba
Bellaru, nisi ti ništa kriva! Danas se puno pažnje posvećuje motoričkom razvoju beba i valjda kod svake druge može se naći neka dijagnoza. Vi niste ni imali pošten pregled tako da nemoj razbijati glavu. Odite na pravi pregled. I da postoji neki problem, sve se to da riješiti sa vježbama. Mislim da nije pametno ništa na svoju ruku raditi, bolje pričekati što će reći doktor.
Sandrich,sretno na cijepljenju!
Masho sretan 2. minic tvom decku ❤❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure...ma da, prije tog niceg nije bilo. Bas sam rekla jednoj curi jucer da cudo kako smo mi svi zivi a nismo to nista vjezbali itd.... al eto ispadne dijete ce ti bit ko zvonar crkve notardam😲
Nitko nece bundeve?😵
Sortiraj odgovore
Najstariji