Evo mi uspavljujemo bebulju to su ritualni nece spavat i gotovo jos cu i ja kupit tu ovcu hahha
Sandric 👍🏻bit ce to ok
Bellar ma macak ti totalno ignorira leu ponjusi je i ode , a kad place onda se makne hahha pametan 😀😀😀
A to u kinu rodendan bas zvuci dobro 😀
Jos sam nesto htjela napisat sve sam zaboravila
Da shooping idem ja u subotu napokon malo u shopping i to sama yey. Bit ce trosenja 😀😀😀 e da kupili smo ipak drugi nastavak tj druge kotace za kolica ovaj puta ove sto skreču 😂😂😂 samo necu nikad peiznat da ona prva nisu prakticna nego ova nam trebaju za po pjesku i neravnom terenu 😬
Sve samo zgodne mameee. I predivna djecica 😍😍😍
A soping 😎 mi potrosili u sub 2000 kn 🙊🙊🙊 i jos moram kupiti haljinu za svadbu 🙈🙉
😂😂😂😂😂
Bila sam tolko zaokupljena stiskanjem dodaj prijatelja da si nisam nista zapamtila 😶
Moja mala si je od goreg jos gore pokvarila noc. Budi se milijun puta. I sad napokon spava idem i ja. Nadam se da me nece probuditi prije 12 😰
Jedna prigodna
Ln😘
ja sam danas bila skromna u lidlu, a sutra cu ici u c&a kupit bijele bodie,ovoj curici poklon za rockas,moram i svojoj curi nesto kupit da se sredi i bude zgodna 😉 oa cu usput u dm kupitipar sitnica za sebe i jbg mm ce traziti razvod koliko trosim. To mu je za sve sto sam stedila dok sam trudna bila.
Mare mare stetovirana mare 💪💪💪💪😂😂😂 da te nema trebalo bi te izmislit
Bebačica 😂😂😂😂😂
Nadam se da ćete fino spavat
Bebačica i mishka baš ste ljepotice 😘
idem ubit komarca - search and destroy 🔫, nahranit sina i u nesvijest.
Ln
Crazy usnama provjeravam čelo. A topao je nije da gori al nije ni normalno. I to samo glavica ostalo je ok mislim ruke/ noge...
🤔🤔
Ugl stavila ga spavat u nas krevet nek je on meni pod kontrolom skroz
I pokusava zaspat al evo nikako stalno se miče, vadi dudu van, vraca dudu unutra...
Bit ce ovo duga noc 😥😥😥😩
Bebacice odlične slike haha 😂😂 Sretno nocas
Mi sve u tihim misama na kraju cs se Mare razvest 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji