Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    27. Listopad 2016. 21:58

Evo mi uspavljujemo bebulju to su ritualni nece spavat i gotovo jos cu i ja kupit tu ovcu hahha 

Sandric 👍🏻bit ce to ok 
    Bellar ma macak ti totalno ignorira leu ponjusi je i ode , a kad place onda se makne hahha pametan 😀😀😀
    A to u kinu rodendan bas zvuci dobro 😀 
    Jos sam nesto htjela napisat sve sam zaboravila

Da shooping idem ja u subotu napokon malo u shopping i to sama yey.  Bit ce trosenja 😀😀😀 e da kupili smo ipak drugi nastavak tj druge kotace za kolica ovaj puta ove sto skreču 😂😂😂 samo necu nikad peiznat da ona prva nisu prakticna nego ova nam trebaju za po pjesku i neravnom terenu 😬

bebacica
    27. Listopad 2016. 22:00

Sve samo zgodne mameee. I predivna djecica 😍😍😍

A soping 😎 mi potrosili u sub 2000 kn 🙊🙊🙊 i jos moram kupiti haljinu za svadbu 🙈🙉

😂😂😂😂😂

bebacica
    27. Listopad 2016. 22:08

Bila sam tolko zaokupljena stiskanjem dodaj prijatelja da si nisam nista zapamtila 😶

Moja mala si je od goreg jos gore pokvarila noc. Budi se milijun puta. I sad napokon spava idem i ja. Nadam se da me nece probuditi prije 12 😰 

Jedna prigodna

Ln😘

mare1989
    27. Listopad 2016. 22:10

ja sam danas bila skromna u lidlu, a sutra cu ici u c&a kupit bijele bodie,ovoj curici poklon za rockas,moram i svojoj curi nesto kupit da se sredi i bude zgodna 😉 oa cu usput u dm kupitipar sitnica za sebe i jbg mm ce traziti razvod koliko trosim. To mu je za sve sto sam stedila dok sam trudna bila.

Ugolina
    27. Listopad 2016. 22:15

Mare mare stetovirana mare 💪💪💪💪😂😂😂 da te nema trebalo bi te izmislit

CrazyPuppet
    27. Listopad 2016. 22:34

Bebačica 😂😂😂😂😂
    Nadam se da ćete fino spavat
    Bebačica i mishka baš ste ljepotice 😘 
    idem ubit komarca - search and destroy 🔫, nahranit sina i u nesvijest. 
    Ln

Sanjarka88
    27. Listopad 2016. 22:34

Crazy usnama provjeravam čelo. A topao je nije da gori al nije ni normalno. I to samo glavica ostalo je ok mislim ruke/ noge...
    🤔🤔
    Ugl stavila ga spavat u nas krevet nek je on meni pod kontrolom skroz
    I pokusava zaspat al evo nikako stalno se miče, vadi dudu van, vraca dudu unutra... 
    Bit ce ovo duga noc 😥😥😥😩

Bebacice odlične slike haha 😂😂 Sretno nocas

Mi sve u tihim misama na kraju cs se Mare razvest 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.