Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    27. Listopad 2016. 22:39

Ugolina koji strah od aspiratora 😀
    Nove slike. Joj pogubit ću se gdje što gledam...

deeka
    27. Listopad 2016. 23:00

Crazy hvala :)

Sunshine jel potrajala ovca? Ja evo svojoj dals sntibiotik, nahranila je i upalila ovcu, ne spava jos, nece dudu, ali ni ne place, samo mlatara rukama.

CrazyPuppet
    28. Listopad 2016. 07:08

Jutrooo, rise and shine ☀☀☀
    Evo kavice ☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍵🍼🍷🍹🍺🍩🍪
    Mi se družimo na krevetu, sad će ustajanje. Noć bila podnošljiva jer sam ga ubacila sebi u krevet, pa se manje budio... Nije bez vraga to što spava kraj mame hehe
    Kako nam je ekipa jutros? ❤💚💛💜💙

28. Listopad 2016. 07:13

Jutro mame! Kava stiže!☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩🍩

28. Listopad 2016. 07:15

Haha, Crazy, dok sam trazila šalice, ti poslužila :D

Sunshine1
    28. Listopad 2016. 07:15

Evo da i ja napokon pijem kavu sa vama rano ujutro. ☕🍼🍽🍽🍽 osim kave ima kaj za jest? Ja se uvijek probudim gladna ko vuk!!😅
    Mi isto jos druzenje u krevetu i noc se popravila....
    Svi bebani nesto prehladeni....nadam se da ce brzo proc i bez vecim problema 😘

url=https://lilypie.com]

28. Listopad 2016. 07:19

Mi smo dobro spavali, sada papamo, nadam se da će još malo odspavati da tu kavu u miru popijem. Ali čujem već seke da se nešto svađaju. Bože kako im se da odmah ujutro! Sad ću to rastjerati.

bellaru
    28. Listopad 2016. 07:30

Jutro zene! Ja danas posluzujem bundevu umjesto kave i cokolade a vi kako hocete!😁😁

Bebacica slike su 🖒🖒😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

I dalje sam depresivna neka..jesam ga ja stavljala u krivi polozaj i krivo sa njim baratala da ima isavijena ledja kako ovaj kaze? Gdje mogu nac neke vjezbice da vjezbam sa njim il to moram bas cekat da mi netko pokaze?😔

uykmyjh
    28. Listopad 2016. 07:34

Jutro. Moze meni 🍪🍩☕ nikad na prazan zeludac. Takodjer moram odmah jest ujutro. Dorucak mi najbitniji, dalje cu lako 😊 malac spavao do 6 u komadu. Preekrasno 😁 a ja se budila svako malo iz navike 😂 sad na plakanje u ped u 9

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.