Ugolina koji strah od aspiratora 😀
Nove slike. Joj pogubit ću se gdje što gledam...
Crazy hvala :)
Sunshine jel potrajala ovca? Ja evo svojoj dals sntibiotik, nahranila je i upalila ovcu, ne spava jos, nece dudu, ali ni ne place, samo mlatara rukama.
Jutrooo, rise and shine ☀☀☀
Evo kavice ☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍵🍼🍷🍹🍺🍩🍪
Mi se družimo na krevetu, sad će ustajanje. Noć bila podnošljiva jer sam ga ubacila sebi u krevet, pa se manje budio... Nije bez vraga to što spava kraj mame hehe
Kako nam je ekipa jutros? ❤💚💛💜💙
Evo da i ja napokon pijem kavu sa vama rano ujutro. ☕🍼🍽🍽🍽 osim kave ima kaj za jest? Ja se uvijek probudim gladna ko vuk!!😅
Mi isto jos druzenje u krevetu i noc se popravila....
Svi bebani nesto prehladeni....nadam se da ce brzo proc i bez vecim problema 😘
url=https://lilypie.com]
Mi smo dobro spavali, sada papamo, nadam se da će još malo odspavati da tu kavu u miru popijem. Ali čujem već seke da se nešto svađaju. Bože kako im se da odmah ujutro! Sad ću to rastjerati.
Jutro zene! Ja danas posluzujem bundevu umjesto kave i cokolade a vi kako hocete!😁😁
Bebacica slike su 🖒🖒😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I dalje sam depresivna neka..jesam ga ja stavljala u krivi polozaj i krivo sa njim baratala da ima isavijena ledja kako ovaj kaze? Gdje mogu nac neke vjezbice da vjezbam sa njim il to moram bas cekat da mi netko pokaze?😔
Jutro. Moze meni 🍪🍩☕ nikad na prazan zeludac. Takodjer moram odmah jest ujutro. Dorucak mi najbitniji, dalje cu lako 😊 malac spavao do 6 u komadu. Preekrasno 😁 a ja se budila svako malo iz navike 😂 sad na plakanje u ped u 9
Sortiraj odgovore
Najstariji