Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    25. Listopad 2016. 16:48

LLR moja petra kao tvoja rita  isto tako pedijatar zadovoljan, onda sam i ja.
    U kozmu ovaj vikend opet popust na bebe.
    Pitala i na fejsu, pitam tek tako i tu. Zašto mlijeko 1 pre sensitiv... ne smiju bit na akciji?
    Ilani, Sanjarka kad ćete večernji obrok uvesti? Koja još mama je u kašicama? Sad mi kao još rano. Ne znam jel bi sa 5,5-6mj bilo ok

curicax3
    25. Listopad 2016. 17:02

Malakoza sretan rockas😘💌

Kakve bezalkoholne pive,pa smijemo i malo prave😂

Sunshine1
    25. Listopad 2016. 17:31

Abies mislim da ti mlijeko sve marke br 1 nikad nije na akcije jer se uvijek majcino mlijeko stavlja na prvo mjesto.
    Crazy nikako ti napisat da nisam probala ono sa secerom,za mene je secer otrov i hrana za tumorske stanice. Dat bebi zasecerenu vodu mi je too much.
    Bellaru zivim u dr. Al ovdje svako selo ima svoj naglasak,ja isto poludim na neke rijeci od mm. Ovdje svako seli svoje specificne rijeci i naglasak ali DR je posebna na svoj nacin. 😂😂😂😂😂 Npr kad kaze kameeeenjee pa ja tupim da je naglasak na prvom slogu i onda razglabamo cijeli dan.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    25. Listopad 2016. 17:38

Sandrich nije bio gumb ocisti nego sam slucajno stisnula onu tipku natrag 😠😠 jbg ostali ste zakinuti za moje mudre misli haha

Masho kud ces nas nemajke to pitat. Slobodno mu daj ad ako mislis da mu jos treba 

Ejic Marecel ti je pre pre premeden 😍😍😍 a vidi se i na koga i pogodila sam bas si nježna dusa neka 😄

L&L&R imamo skoro identicne mjere P ima 6800g i 65 cm ( tj imao je prije tjedan dana)👍 
    Fige da ne bude reakcije na cijepivo!

Deeka sad ce te sve provjerit pa ces bit mirna 😊

Abies jbt danas sam bas to komentirala sa mamom kako to da ad broj 1 nikad nije na akciji??? 
    Vecera? Hm mislim da cemo to zadnje tek oko 8mj. Mislim da je oko 2mj razuman period za uvest sljedeci obrok pa cemo rucak sa 6mj a veceru sa 8. Sta  bi joj ti dala za veceru?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    25. Listopad 2016. 17:45

Sanjarka nadam se da ce to sve bit ok. Vidit cemo sutra kad nalazi budu. A do tad nemogu od straha niti na leda je stavit. Sad je u ljuljacki na boku i gleda igracke.

CrazyPuppet
    25. Listopad 2016. 18:06

Večer dame... Evo moj već spava, preko dana nije skoro niš i ne može više jadan...
    Sunshine, ma daleko od toga da te ja na nešto nagovaram, samo me zanimalo jesi li probala. Drzim fige da konačno to prođe do kraja. A razlika između lijeka i otrova je samo u količini 😉
    Malakoza sretan ti rođendan😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.