I jos nesto Marigmar ima poruku na fejsu 😂
ajde molim te ispričaj se Ilani poslala sam joj zahtjev za prijateljstvo na forumu 😂😂😂 drkam po tom forumu da mi proradi pa eto na kraju kliknem bezveze dodaj prijatelja i to radi, zamisli, a pisati na forum ne mogu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Haha, pa je zašto bi se Marigmar ispričavala zbog zahtjeva za prijateljstvo...sve sam zahtjeve prihvatila, a bome dosta sam ih i poslala, to jest Nikolina ih je poslala:)
Ellie, imamo e dnevnik, ali na informacije svejedno moramo dolaziti dvaput u polugodištu. Srećom bar na faksu nema toga pa sad u školu trebam samo za troje djece :)
Evo ja neznam kad ce se moja unormalizirat , dva puta u tjednu lijepo spava i po danu i po noci a ostalo samo neka nervoza i plakanje, sad na vece opet plakanje , igrale smo se pocne onda plakat la ju opet nekako zabavim pa place.... Neznam jesu to grcevi ili sta vise, malo je prehladena pa nije dobro spavala alsvejefno neznam, ono sve mislim smirit ce se a dok se smiri pocet ce zubi.,., bas neka nervozna beba 😥😥 ja nisam nervozna bas mislim si aj jos danas sutra ce bit bolje , al nista 😥
Probala sam joj dat ad reko mozda je gladna nece ni da otvori usta a kamol da pojede 😕 Bas bez veze
Marigmar i ja sam tako zahtjeve i ono prijavi adminu poslala. I sin. No nije mi žao za te slučajne jer ste mi sve se zavukle pod kožu. Baš mi drago da sam se prijavila na klokanicu.
Ilani nikako se škole riješiti.
Sanjarka i ti bi novi usisivač! Moj se znao tako pregrijat. Kad se ohladio normalno radio. E onda mi se upalila lampica da na stroju ima min i max snaga 😊
Kak ću muža nagradit, nije ništa nepristojno, natočila sam gorivo. Ovo nepristojno me boli pa nemam volje ni probat 😖 a i premorio se i hrče
Ellie još fibra drži. Valjda će do sutra popustiti.
Moja bejbi opet hoće kasno u krevet.
vecer curke
moja je veceras 45min plakala bez prestanka,cicu je odbila ,pa cak i ad 😭 na kraju je mm donio bocicu voda i popila je 100ml😲 ostala sam iznenadena.
Sortiraj odgovore
Najstariji