sanjarka kako si uspjela usisivac zapaliti?😂😂
tpol drzim fige da kod tebe prode brzo to stanje sa tvojom princezom.

Ovim tempom vašeg piskaranja preći ću u kategoriju onih koji prate a ne pišu Ja sam mislila da je ovo forum mama s bebama, pa ni trudne nismo ovoliko pisale 😮😮
Tpol bolje i dva dana u tjednu nego nijedan. Svaki tjedan bit će jedan dan više pa nećes ni skuziti i imat ćeš bebu koja spava, jede, igra se i ništa ju ne muči. 😊
Ellie nadam se da ćeš se sutra probuditi kao nova 😊
Sanjarka kako se zapali usisivač?!? Da ne bih i ja svoj 😮😊
Crazy super za inspiraciju 💪💪 pupak postojan 😂 ne da se! Prognoze su da bi mogao kroz dva tjedna nestati, ja sumnjam 😂😂
Ugolina i bellaru imaju baš super sliku, hakuna matata 😀
Bellaru bude sve ok s pregledima ❤❤ a muževi ne znaju kako pa malo burnije reagiraju. Bolje tako nego da je flegma. Stalo mu je. Kako ti je nick na instagramu?
Bebačica jesi na kraju ubola kombinezon u Lidlu?
Llr ja još nisam komentirala kako Rita ima lijepo ime, baš mi se sviđa 😊
Kaj sam još zapamtila - ljetovanje kod Crazy, cevapi kod Hele, maturalac u Lici - ima popust za cijeli paket? 😂
Ja nisam nešto previše vizualizirala, čak mi i profilne promaknu 😨 očito nisam vizualni tip 😊 baš me zanima kako mene zamišljate ako me uopće zamišljate 😜 cure s fejsa znam kako izgledaju, Ugolina i bellaru su lijepo ispale na zajedničkoj slici 😝 u biti jedva čekam da se pridružim zg kavama da vidim Curicu, Ellie, Ugolinu i Bellaru uživo jer vas nema na fb...
Mi danas bili kod pedijatrice, 5kg, 59cm i 41cm glava. Glavat mi je sin 😀 u mjesec i tjedan dana dobio 750gr. Mogao je i više s obzirom da često jede.. Krenula sam izdajati večernji obrok da ga pojede na miru i ne naguta se zraka kao preko šeširića.. Možda bude mirnije spavao prvi dio noći..
Oči mi se sklapaju.. 😴😴😴💤💤💤
Ovim tempom vašeg piskaranja preći ću u kategoriju onih koji prate a ne pišuJa sam mislila da je ovo forum mama s bebama, pa ni trudne nismo ovoliko pisale 😮😮
Tpol bolje i dva dana u tjednu nego nijedan. Svaki tjedan bit će jedan dan više pa nećes ni skuziti i imat ćeš bebu koja spava, jede, igra se i ništa ju ne muči. 😊
Ellie nadam se da ćeš se sutra probuditi kao nova 😊
Sanjarka kako se zapali usisivač?!? Da ne bih i ja svoj 😮😊
Crazy super za inspiraciju 💪💪 pupak postojan 😂 ne da se! Prognoze su da bi mogao kroz dva tjedna nestati, ja sumnjam 😂😂
Ugolina i bellaru imaju baš super sliku, hakuna matata 😀
Bellaru bude sve ok s pregledima ❤❤ a muževi ne znaju kako pa malo burnije reagiraju. Bolje tako nego da je flegma. Stalo mu je. Kako ti je nick na instagramu?
Bebačica jesi na kraju ubola kombinezon u Lidlu?
Llr ja još nisam komentirala kako Rita ima lijepo ime, baš mi se sviđa 😊
Kaj sam još zapamtila - ljetovanje kod Crazy, cevapi kod Hele, maturalac u Lici - ima popust za cijeli paket? 😂
Ja nisam nešto previše vizualizirala, čak mi i profilne promaknu 😨 očito nisam vizualni tip 😊 baš me zanima kako mene zamišljate ako me uopće zamišljate 😜 cure s fejsa znam kako izgledaju, Ugolina i bellaru su lijepo ispale na zajedničkoj slici 😝 u biti jedva čekam da se pridružim zg kavama da vidim Curicu, Ellie, Ugolinu i Bellaru uživo jer vas nema na fb…
Mi danas bili kod pedijatrice, 5kg, 59cm i 41cm glava. Glavat mi je sin 😀 u mjesec i tjedan dana dobio 750gr. Mogao je i više s obzirom da često jede.. Krenula sam izdajati večernji obrok da ga pojede na miru i ne naguta se zraka kao preko šeširića.. Možda bude mirnije spavao prvi dio noći..
Oči mi se sklapaju.. 😴😴😴💤💤💤
Ti si oko 170 cm. Lijepo gradjena, tamno smedje kose, gusta dobra kosa do ramena. Oci zelenkaste. Jesam sta pogodila? :-)

E da, jesi ti Ilani dala maloj mrkvu da jede ovako cijelu u komadu? Baš mi se to sviđa ima li Nikolina zubic koji?
Ja sam svog sluzbeno nasopala. Imao je opet grceve nakon 5 dana pauze.
Ja zabrijala da je gladan pa nervozan i dala mu nakon 44 cicanja i AD. Pojeo siroti 60 i onda se zbljuco..pa stuco...pa me muz ukorio. Da ne mora on stalno jest..kao on zna
Doso decko s posla..dadilja 10 min i smiren jeld. Vau.
Ni ne zna da je mogao dobit veceras. Eto mu sad.
Idem brzo zaspat.
Dojilje jel jedete dinstani luk u jelu? Js bez tog ne znam kuhat.
Bas mi je drago da ste si zgodne. Ja sebi nisam.
Ja sam svog sluzbeno nasopala. Imao je opet grceve nakon 5 dana pauze.
Ja zabrijala da je gladan pa nervozan i dala mu nakon 44 cicanja i AD. Pojeo siroti 60 i onda se zbljuco..pa stuco…pa me muz ukorio. Da ne mora on stalno jest..kao on zna
Doso decko s posla..dadilja 10 min i smiren jeld. Vau.
Ni ne zna da je mogao dobit veceras. Eto mu sad.
Idem brzo zaspat.
Dojilje jel jedete dinstani luk u jelu? Js bez tog ne znam kuhat.
Bas mi je drago da ste si zgodne. Ja sebi nisam.
Naravno da jedem,i ovak sami luk zderem ko prasica jer ga obozavam..sve jedem osim graha

Masha bez luka nema rucka hahah
e da ugolina kuka za te kile a super izgleda to ona kad stane na vagu jos onu svu kavu uzme u ruke😂😂😂
e da ugolina kuka za te kile a super izgleda to ona kad stane na vagu jos onu svu kavu uzme u ruke😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hahahaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji