Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Listopad 2016. 22:04

sanjarka kako si uspjela usisivac zapaliti?😂😂

tpol drzim fige da kod tebe prode brzo to stanje sa tvojom princezom.

vjeverica8
    25. Listopad 2016. 22:09

Ovim tempom vašeg piskaranja preći ću u kategoriju onih koji prate a ne pišu  Ja sam mislila da je ovo forum mama s bebama, pa ni trudne nismo ovoliko pisale 😮😮 
    Tpol bolje i dva dana u tjednu nego nijedan. Svaki tjedan bit će jedan dan više pa nećes ni skuziti i imat ćeš bebu koja spava, jede, igra se i ništa ju ne muči. 😊
    Ellie nadam se da ćeš se sutra probuditi kao nova 😊
    Sanjarka kako se zapali usisivač?!? Da ne bih i ja svoj 😮😊
    Crazy super za inspiraciju 💪💪 pupak postojan 😂 ne da se! Prognoze su da bi mogao kroz dva tjedna nestati, ja sumnjam 😂😂
    Ugolina i bellaru imaju baš super sliku, hakuna matata 😀 
    Bellaru bude sve ok s pregledima ❤❤ a muževi ne znaju kako pa malo burnije reagiraju. Bolje tako nego da je flegma. Stalo mu je. Kako ti je nick na instagramu?
    Bebačica jesi na kraju ubola kombinezon u Lidlu?
    Llr ja još nisam komentirala kako Rita ima lijepo ime, baš mi se sviđa 😊 
    Kaj sam još zapamtila - ljetovanje kod Crazy, cevapi kod Hele, maturalac u Lici - ima popust za cijeli paket? 😂
    Ja nisam nešto previše vizualizirala, čak mi i profilne promaknu 😨 očito nisam vizualni tip 😊 baš me zanima kako mene zamišljate ako me uopće zamišljate 😜 cure s fejsa znam kako izgledaju, Ugolina i bellaru su lijepo ispale na zajedničkoj slici 😝 u biti jedva čekam da se pridružim zg kavama da vidim Curicu, Ellie, Ugolinu i Bellaru uživo jer vas nema na fb... 

Mi danas bili kod pedijatrice, 5kg, 59cm i 41cm glava. Glavat mi je sin 😀 u mjesec i tjedan dana dobio 750gr. Mogao je i više s obzirom da često jede.. Krenula sam izdajati večernji obrok da ga pojede na miru i ne naguta se zraka kao preko šeširića.. Možda bude mirnije spavao prvi dio noći..

Oči mi se sklapaju.. 😴😴😴💤💤💤

mare1989
    25. Listopad 2016. 22:15

ugolina ja cekam tvoju sliku 😁😁😁

vjeverica8
    25. Listopad 2016. 22:17

E da, jesi ti Ilani dala maloj mrkvu da jede ovako cijelu u komadu? Baš mi se to sviđa  ima li Nikolina zubic koji?

Masha
    25. Listopad 2016. 22:20

Ja sam svog sluzbeno nasopala. Imao je opet grceve nakon 5 dana pauze. 

Ja zabrijala da je gladan pa nervozan i dala mu nakon 44 cicanja i AD. Pojeo siroti 60 i onda se zbljuco..pa stuco...pa me muz ukorio. Da ne mora on stalno jest..kao on zna

Doso decko s posla..dadilja 10 min i smiren jeld. Vau.

Ni ne zna da je mogao dobit veceras. Eto mu sad.

Idem brzo zaspat.

Dojilje jel jedete dinstani luk u jelu? Js bez tog ne znam kuhat.

Bas mi je drago da ste si zgodne. Ja sebi nisam.

mare1989
    25. Listopad 2016. 22:28

Masha bez luka nema rucka hahah

e da ugolina kuka za te kile a super izgleda to ona kad stane na vagu jos onu svu kavu uzme u ruke😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.