Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Listopad 2016. 15:00

Daklem moje dijete spava u prosjeku 40min. Zaspao je prije 35min znaci imam jos koju minutu. I ja san svo to vrijeme citala zaostatke i pisala post ogroman koji je jebeno nestaoooo! 

E pa neces vise, ne ne 😠😠😠
    Idem zapalit duhan 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Masha
    25. Listopad 2016. 15:22

Cure, hoce ovom mom malcu stq bit u smislu grceva, probave ili sta ak mu koji put naprsvim bocicu AD? 

Mucimo se danas svaki obrok. Vuce ko divljak pa ju pusti pa le le le le. Pa mu izdojim i pojede iz boce do zadnje kapi

lan@luk@rit@
    25. Listopad 2016. 15:57

Kako ste se raspisale,bravo 😉

Mi smo danas primili cjepivo,mjere 66cm 6900g 42cm
    😉zadovoljna doktorica i ja.nadam se da fibru nećemo imati,za sada je sve ok,Rita je vesela,brbljava za razliku od prošlog puta kada je bila koma..
    Mi imamo isto malo tjemenice,kod starijih je Mustela pjena to rješavala u roku od odma,a Rita je vristala čim bi joj stakla tjeme,provala sam još 2,puta i svaki put bi skriknula tako jako da bi se prepala,uglavnom rok je ispravn,znači da je preosjetljiva na neki sastojak pjene,valjda..tako da probati ću s uljem,nema puno valjda će otići...

deeka
    25. Listopad 2016. 16:27

Mi bili u pedijatrice, sve je iznova pregledala ko i oni jucer na hitnoj i sve je ok. Kaze da je vjerojatno to onaj najgadniji grc al za svaku sigurnost sutra ide vadit krv, urin i urinokulturu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.