A ja volim bozic al veselim se onom prvom danu koji ce muz bit slobodan,a bor doma okicen..taj dan ce nam zapravo bit bozic
Hakuna matata 😂 mi imamo tjemenicu, neda se vec dugo, ni uljem ni mustelinim samponom.. bas je zalipljena, ko kraste po glavi... Jedva cekam u ped da to vidi
Sandrich aderma šampon u ljekarni.
Niste normalne kolko tipkate... Dobro sam se nasmijala i ništa zapamtila...
Babycoming nisam plavuša ahahaha nego crnka, a štreberski tip nisam po izgledu, al jesam štreberica hehehe. Geek and proud 👍😂😂😂 niska jesam i ugodno popunjena 😂😂😂
tebe zamišljam kao srednje visoku s dugom tamnom valovitom kosom...
Inace vas više volim zamišljat ko animirane avatare koje imate nego stvarne osobe hehe. Ne znam zašto hehe.
Deeka moj bi se zacenio kad bih ga digla iz ležećeg na ruke...
Ne stignem ae javit na kavi pa me 100 strana. Ja odmorna naspavana. A oko djece. :-) sinoc kontala pivu jednu a muz zaspao. Crnjak mi bio da sama pijem.
Ugolina salje slike :-) i nije ni blizu onog sto sam zamislila. Ja sve vas zamisljam kao cool mame koje izgledaju ko cure :-)
Odoh setat ovaj moj malo spava
600str skoro ili je. Dok ja ispišem bit će i 601.
Sanrich tjemenica. Ja sam natopila sinu glavu uljem, bademovim. Kupila 1m gaze i to nekako spetljala u kapu. (Kapu imao posuđenu, pa ne mogu tuđe uništiti). I kupila onu mrržu u apoteci. Tako ga ostavila kroz dan. Budući da je bio ćelav, češalj ili četka nisu mi baš koristili, nego u kadu i na ruku trljačicu. Par puta tako. S malenom je išlo tik pred kupanje u dva navrata
Sortiraj odgovore
Najstariji