Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    25. Listopad 2016. 12:55

Nije...a sad?

Ugolina
    25. Listopad 2016. 12:56

Jeeee!!' 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈

Ugolina
    25. Listopad 2016. 12:59

A tek hele,zgodna full i sanjarka ko cura,a deeka tek, komadi i pol sve

Ugolina
    25. Listopad 2016. 13:00

Od ovih koje sam vidla na slici mislim,ove uzivo su isto..ma sve ste lepe, kak bi rekla moja baba, zene ko grom

uykmyjh
    25. Listopad 2016. 13:11

600 😍😘👶💃💪👌👍👏💖💗❤👑🍌🍰🎂🍪🍩🍭🍦🍟🍔🌮🌯🍕🌭🍷🍾🍸🍹🍺🍻🎇🎆🎉

25. Listopad 2016. 14:05

Danas mi je Nikolina sva nervozna, spavala je samo malo u kolicima dok sam isla s njom do pekare. Jedva sam uspjela skuhati ručak. Ovo sto tipkam, to je dok je ona na cici. I rekoh probati cu joj pustiti taj bijeli sum, ovdje stalno citam kako djeca vam zaspu uz te čudne zvukove. Upalim, ona razgoraci oci i smije mi se. Uopće nije moderno dijete 😏

ejic
    25. Listopad 2016. 14:09

Brbljavice, cijelo jutro vas hvatam i tek sad stigla nakon sto sam opet 1h citala zaostatke od danas ujutro!! 😮😮

I sad na kraju vise neznam tko je sta pisao koje su bile teme... 😣 A ujutro se mislim, moram ovo odgovoriti pa ono-sve isplahnulo 😣😣😣

Littleladybug
    25. Listopad 2016. 14:11

ja ocu bit na 600. stranici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.