Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Listopad 2016. 22:37

ja sam tri usisavaca pokvarila,zato mm vise nece da cuje da hocu usisivac 😂😂 samo kaze imas onaj u ostavi😁😉

mare1989
    25. Listopad 2016. 22:38

Vjeverica maleni je pravi frajer super napreduje

Sanjarka88
    25. Listopad 2016. 22:45

U krevetu sam 👌 dijete spava nadam se da ce i ova noc bit mirna unatoc prehladi. 

Tpol doc ce to na svoje. Prva 3mj su najkritičnija. Ti si totalno cool osoba mozes ti to 😉😘

Bebacice neznam 😂  samo je usred izvlacenja smrklji iz nosica poceo zavijat kao da sirena za uzbunu svira 😂😂 i onda je pocelo smrdit po izgorenom i tp je to rip! 😁

Abies gorivo nagrada 😂 sta te boli i od cega? 😓

Mare od sveg ponudenog ona vodu izabrala 😂 da ti njoj nisi bscki i pomfrit smiksala pa ozednilo dijete 😂😂😂

Curice 👍 moj ne kaslje za sad. Mudrici sam kasalj kad je bila ipak malo veca rijesavala oblogom od maslinovog ulja i cvijeta kamilice 👍

Vjeverice super ti dijete napreduje 👍 i P. je uvik mjesecni prirast izmedu 600 i 800. It is ok. I visok je decko 😊👌
    A tko zna kako nam stanovi izgledaju i koliko su nam dica zadovoljna s našim tipanjem po forumu 😆

Masho ti imaš posebnog muza. Tvoj kaze da ne mora dijete uvik jest nasi na prvo kmee odma pitaju kad je zadnji put jeo haha
    Haha i nezna on sta je veceras propustio. Bjezi ti na spavanje 😂😂
    I sigurno si neka zgodnica kad tako mislis da nisi 😉

Hele zar se usisivač popravlja? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    25. Listopad 2016. 22:45

Babe!! na iducu kavu neka netko donese vagu..imat cu svjedoke onda 😂😂😂

25. Listopad 2016. 22:52

Vjeverice, Nikolina još nema zubica, ali mrkvu drugačije ni ne želi jesti nego tako, nekako si ona to uspijeva "sazvakati". Mrkva je kuhana da napomenem. Dajem joj na isti način i mekanu krušku, grožđe (ogulim kožicu i držim bobu svojom rukom a ona je cucla).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.