Ilani, nije moderno djete 😂😂😂
Evo ovaj moj konacno spava a napa radi vec 1h 😍😍
Probaj malo cesce pustati i ne preglasno. Mozda joj bio novi zvuk pa zato toliko otvorila oci jer ju je zanimalo sta je to 😉
Sandrich, i mi se jos uvijek borimo s tjemenicom. Mazala sam mu uljem i cetkala i otislo do polovice glave a onda ga sljedecih par kupanja nisam mogla smiriti nakon kupanja pa nisam mazala i cesljala i evo mogu opet ispocetka poceti 😕😢
Ali probat cu sad ovaj trik jos tokom dana nauljati i staviti kapicu pa navecer kod kupanja istrljati s rukavicom za kupanje i kasnije jos s cesljicem 😊
O pa 600wooow svaka cast i jos uspijete skuhat, ja ima. Kelja od jucer 😀
Ipak je kod moje u pitanju nosic jer kad je kihnula izasle bale van tako da sam ju spremila i otisla kupit taj usisavac i svetu vodicu hahha sutra je oraznik oa nece nista radit Mislim da cu cekat muza da dode da usisam joj nosic bas se bojim 😬😬
Kako prvo vodica pa usisavac ?
Bellar bas mi zao tvog karla tj takvog pregleda
Deka ja ko mala sma znala tolko plakat i prestat disat cak, vodili me na pretrage nista mi nije dan danas
Sad tek vidim, mi danas stari 2mj, 2tj i 2 dana 💞❤🎉🎊
Mala Koza, sretan rodendaaan!!! I jos puuuunooo puno malih slinavih pusica od tvoje curke 😘🎉🎊🎁🎀🎂💞❤
Tpol da prvo dobro spricnes fiziolosku (onak posteno) i onda usisavac. Mi smo po preporuci uzeli i aqua maris za bebe i super nam je bilo. preporucam
TPol, da prvo fizioloska pa ja obicno ostavim koju minutu da to malo otopi i onda usisavac. Kod nas kad je vrhunac i jako zastopano, bi to morala raditi svakih pola sata ali sam od dr dobila kapljice za nos za bebe Nasiben, a to mozes u apoteki kupiti i bez recepta. Kad mu to kapnem onda smo po 8h bez brige pa moze nocu malo odspavati bez da ga svakih pola sata budim za usisavanje. Jedino je sto te kapljice ne smijes davati vise od 2-3x dnevno i ne duze od 7 dana.
Nije me bilo par dana a vi 100 str ispisale 😯😯😯
Bila sam konacno par dana u rodnom gradu pa nisam bas citala, malo popratila na fejsu sto se dogada 😜
Ljupsi je bila prvi put na setnji uz more, ne znam tko je vise uzivao ja ili ona ili nasa (njena) baka 😜
Kod nas sve po starom, stigla nam danas konacno Nuna pa poslikam kad uhvatim vremena, presuper mi je na prvu i ja bi jednu takvu u svojoj velicini! 😂😂
A sad idem na brzinu bar zadnje tri strane procitat da vidim sto se dogada 😜
😚😚😚
Evo, sad polako pliva na povrsinu ono sto sam citala prijepodne pa zato toliko poruka od mene 😁😁
Bellaru, znam da nije ni tebi ni tm volja toliko po bolnicama ali bolje da se to provjeri detaljnije pa ste onda mirni. Ja sam uvjerena da je zapravo sve ok 😘😘
Deeka, 😮😮 vrisak- sva se najezim samo dok citam kako to izgleda. Nadam se da je samo neki grc ili reakcija na nesto sto si pojela pa da se vise nece ponoviti 😘😘
Evo, sad cu poslat poruku i onda ce mi opet past na pamet sto sam jos procitala 😁😁😁
Pozz curke. Tolko pisete da vas je tesko zapamtit. Ne mogu jos polovit tko je sta pisao ali neke.stvari sam.popamtila.
Tjemenice..mi rjesavamo baby uljem i cesljicem. Dobro to istrljati i namazati.
Netko je pisao o slikama na fejsu. Koja je to stranica za vezice? Oke nije ta zena kriva sto joj je ova poslala ali ne kuzim tu curu koja je isla slat slike djeteta bez pitanja. Jeste si dobre inace? Mislim jel joj mozes rec da te to smeta i ljuti?
Borbe s muzevima i svekicima. Ja sam uvijek za to da mladi zive sami. Pa makar u 5 kvadrata. Jer inace u 99% trpi brak. Mogu oni biti ne znam kolko razmni i oke ali uvijek se u nesto petljaju i svatko od nas ima neke svoje navike i onda to tesko funkcionira. Divim se onima koji stalno tak zive. Mi smo privremeno bili s njegovima i jedva sam izdrzala. Rastali bi se sigurno da nismo otisli sami. Meni je bilo neugodno rec kad me nestp smetalo a mm je bio pun kufer da se svaki dan svadamo zbog staraca.
Muzevi... oni ne mogu shvatiti nas majke ili nemajke kako se salite. Naravno da i oni zele najbolje za svoje dijete ali majka je ta koja je dijete nosila 9 mj.i.strepila od pevog dana. Tek kad ostanu sami s djetetom cijeli dan onda pocnu shvacati kako to nije ni malo lako. Netko je napisao za svadu s muzem zbog pregleda u bolnici . Ne razumijem zasto? Pa nisi ti rekla na svoju ruku da morate ici vec pedijatrica. Sta nije bolje da budete sigurni da je sve u redu?
Sjecate se kak sam se zalila ds nase setnje traju po max 20 min..sad sam dosla iz setnje od sat i pol jer je beb spavala..povlacim sve receno,ja sam vmrla,tak sam trula da to nisu istine..i ko zna do kad bi jos spavala da sam ostala vani,al sam ko prava nemajka osla gore odmarat noge,dosta zraka za danas haha
Sortiraj odgovore
Najstariji