Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Listopad 2016. 11:48

E cure je li se radujete Bozicu?
    Ja jedva cekam,probat cu naci djeci iste pidame i curama iste haljinice 

bellaru
    25. Listopad 2016. 12:00

Mare joooj obozavam.bozic!! Koliko mi smeta kako rano pocnu sve kitit toliko mi bude prekratko sve okiceno! A ove godine prvi bozic ko prava mala obitelj!  Rekla sam ove godine cu i nove kuglice kupit😁 ove godine svima za bozic poklanjam kuglicu za bor sa karlovom slikom😁😁 i ja trazim za karla i necaka neke jednake kompletice . I kad krene sve za bozic onda i ja volim sljokicasto oblacit😁😁⛄🎍🎁👑💍🌲🎄🎉🎊🎀

bellaru
    25. Listopad 2016. 12:01

A jesi isla kod onog Nemeca u opatiju il gdje je vec?

bellaru
    25. Listopad 2016. 12:06

Cure imaju vase bebe tjemenicu? Kako to rjesavate i dal uspjevate i do kad to traje?

mare1989
    25. Listopad 2016. 12:11

bellaru ja sam prosle godine okitila sve 6.12 tako cu i ove godine 
    Moja ima po obrvama,namazem baby uljem i pustim pola sata pa onda operem.Tako sam i ovim starijima radila kad su imali

Ugolina
    25. Listopad 2016. 12:14

Abies,ja sam varivo od zelja i pecem meso na tavi.. ili ako upotrijebis mastu,meso i varivo nagrabis skroz na gusto moze proc ko umak uz meso haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.