Crazy u kojem polozaju je to bilo? I koliko ti trajalo? Vidit cu sta moja kaze. Planiram trazit sve uputnice.samo da nije epilepsija ili sta takvog.
Bellaru to tako uzasno izgleda da se ja priserem. Vrisne, rasiri ruke i pocrveni i ukoci se. Ja je odma dignem i umiri se
Mala koza, sretan ti rođendan! Baš predivan, najljepši poklon! I meni su te male slinave puse nešto najslađe na svijetu. Ti si mi srednje visine sportske građe, visoki rep pravi komad.
Baby, vrijeme ide prebrzo, nemoj se toliko ljutiti na muža (lako reći znam), oni nisu stvoreni kao mi da znamo kako nam djeca dišu. Ti si mi kao i Ugolini sportski tip, kratka kosa, vitka, spretna, pomalo otkačena 😀
Baš zanimljivu igru smo smislile sa zamišljanjem.
Deeka, sa prvih dvoje sam isto bila na hitnoj koliko puta, nikad ništa.. . dođe im tako. A starija kćer znala tako vrištati i čak bi se preznojila od muke kad bi kakala, a bila je dojena, ipak je imala problema sa tvrdom stolicom (ima ih i danas), ali onda je imala 5-6 mjeseci
Haha svi nestali kad je mare pitala jel radi ko kaj po kuci ..sve su se sjetile-a joj da,kuca,rucak,ves 😂😂😂😂😂
Mare,kaj ti je s koljenom
A da sad sam sjetila zas sam stavila ovu profilnu, nekome sam u trudnoci htjela pokazat kak izgledam..e pa,nisam se promijenila,tak izgledam 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji