Jutrooo ☕🍫
Bome ste revne s pisanjem 😛
Mi smo izgleda skočili, ovu noće donekle odspavali. Prehlada za sad ne djeluje ozbiljno, nadam se da neće bit komplikacija.
Deeka, to ti se ko zacene, meni je Jakov tako kad bi ga stavila u određeni položaj, samo bi se ukočio i prestao disat, onda bi ga protresla i onda bi udahnuo... Išli kod pedice i poslala nas na pedijatriju tri dana na pretrage. Niš nije bilo na kraju.
Kokolo mi ćemo onda dogovorit jednu kavicu 😉 bravo za šestice, malac je pravi 👍 moj još nema skoro ništa zuba...
Abies wow za zube, prvo četvorke hehe... A tvor jooooj... Reci mm da ga više nećeš pustit u kuću ako se ne opere... žao ne žao, imaš malu djecu samo treba da nekog parazita iz štale pokupe. Mi sa sela i imali svega, ali su se baka i djed uvijek presvlačili i prali kad bi bili u štali.
Ilani "sčilaj stara" 😂😂😂 super ti je familija, i ja bi isto veliku obitelj.
Rozalija draga, lijepo da si nam se javila. Samo se ti baci na muža i akcija, i eto bebe za čas 👍
Abies gdje je isao kod doktora? Ma nece se on nikad "osamostalit" vidis da il ne zeli ili ne moze. A mozda mu i ruzno samom. Kazem ti koja ideja ti bolja😁 i onda od.prodaje kuce si kupi auto neki super jer sve to moraa trpit😀
Deeka a gle kad je tako mala beba oni valjda i sami teskoj znaju kad beba ne moze reci i opisat sta joj je gdje ju boli. Onda oni tako bombaju skok i grc i gladan je. A sta samo tako vrisne i to je to il nastavi dalje plakat jako i grcit se?
mala koza sretan rodendan
baby tvoj stvarno voli punicu
ugolina ja bi stvarno volila vidjet kako ti izgledas
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/3f/73/4f/3f734fad84fad07026a1ce099af8b3ca.jpg
Ovako ugolina i bellaru 😂😂😂
Dakle,zene drage,isla sam gledat 22.10. Pretpostavljam na 23.,dakle prije dva do tri dana smo bile na 550 str. a jos nam tri cetri fale do 600 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji