Niste normalne majke mi!!! 😂😂😂😂 idem citat do preksutra
url=https://lilypie.com]
Ugolina da da .
Ma to mu je dio posla, plus ima svako malo treninge za kavu pa valjda zna o cemu prica.
Inace on me je skroz pokvario sto se tice kafica/ restorana. Ukazao mi na hrpu stvari koje treba gledat I sto je dobro I nije I sad sam I ja koma sto se tice tih stvari. Kaze da sam sad ja gora od njega
Ellie naslusala se i ja svega o kavi od barista i dosta toga stoji..tm je vec to profi deformacija 😀al kava u kaficu i ova za po doma su nebo i zemlja razlika..a i svi smo mi robovi navika,meni mama pila ciglicu i jos uvijek je pije, ja nastavila njenim putem..donio mi stric neku kavu iz venezuele, cijela kuca i susjedstvo mirisalo po njoj..vrhunska kvaliteta, vrhunski okus al to nije bilo to 😂
Abies mama radi u ordinaciji obiteljske medicine pa kave i slatkog ima za izvozit..ima jedan element u dnevnom pun kave, cokolade, keksica..muz kad dode u punice odmah u riznicu zaviri nosom 😂😂
Sanjarka tvoja Lana vec sad ima svoj stav, prava je mudrica..ona ce otpustit muza 😂😂😂 ma pametna mala, nece ta dat na sebe 😀😀
mm je sinoc zapalio usisivac jer se igrao s aspiratorom 😂😂 sreca pa sam ja prije mjesec dana vec pikirala jednog sto mi se svida 😂trudila sam se sakrit odusevljenje 😂😂
Mi papali kasicu jabuka/kruska/ proso. 😊
Sutra cemo opet pokusat sa mrkvom. Mozda je prominio misljenje pa mu se svidi sad 😋
Ejic ne kuzim te roditelje/dide-bake koji nemaju potrebu vidit djecu/unucad... bas zalosno 😔
Hele skok s 3mj.... ah! Proc ce kao i sve do sad. Požali se ovdje kad god hoces 😘
Ja sam primala krv. No trebalo je vremena da se krv vrati na svoje. Zeljezo nisam htjela pit no pomogao sok od kupine.
MalaKoza danasnja djeca su mudraci svi od reda. Nije nitko od nas bio u toj dobi takav
Babycoming 😂😂😂😂 sreca pa ga nisi ti zapalila bilo bi presumnjivo haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie nauči nas o kavi.
Ja jedino znam da ima neka fora s onom pjenom po rubu.
Danas spavanja po par minuta. Ni zrak ju nija ošamutio.
Pokušala snimit zub, prije je trojka. Baš mi blesavo, nije jedinica pa ne znam ni brojat 😊
Crazy baš smiješ se obrezivanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji