Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    24. Listopad 2016. 08:55

Pa što još nitko nije servirao??? ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕  🍵🍵🍯 🍩🍪🍰🍫

Ellie00
    24. Listopad 2016. 09:09

Jutro. Moze meni jedan caj? 
    Ja se opet ko covjek osjecam iako grlo jos boli I imam temp. 
    Ne znam kad me tako zadnji put pokosilo. Znaci u sub sam doslovno sline morala pljuvat jer nisam mogla gutat.. 
    Zato je Ena moj najobolji bebo. I s noscem punim sljama I spricanjem fizioloske I usiavanjem ona se smije I spava cijelu noc. 💛💛💛 
    Mm bio nas njegovatelj I podnio je sve junacki bez kukanja

Uspjela nesto procitat al ne radi glava...

Ugolina
    24. Listopad 2016. 09:19

Jutro,tri il cetri budenja nocas,imam rupe u pamcenju!!! haja,bas smo lajave,kaj je je.. ko ono ne moze bez franckove ciglice??? ne mogu niti ja,a narocito mm,i toga kod nas ne moze nestat..kako veli mm kave i papira za wc mora bit 

Btw,iza ovoga je jos jedan red 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a kpliko wc papira imam to ne zelim niti slikat 😉😝

Ko ne vjeruje mojoj kilazi

Littleladybug
    24. Listopad 2016. 09:22

Kokolo dida, baba, mama kraj Prgometa 😀 jos ce bit da smo rod kakvi 😂😂 prezime s Murtera, mm vuce iz Labina 😂😂 ee odakle prezime s Murtera?
    Curica krstenje sada 30.og..bit ce nam veselo bude li malac ovako raspolozen 😀 evo upravo spava svoj prvi beauty sleep 😀
    Ellie drago mi da si malko bolje, bravo za tm i njegovanje..bravo i za Enu,bas je dobar bebo 😍
    Abies ko jutros kuha kavu?

Littleladybug
    24. Listopad 2016. 09:24

Ugolina ja ❤ ciglicu, imam ih i ja zbuksanih, to ti je prednost hrvatskog zdravstva- kavu ne kupujem 😀 e wc papir kupujem,i dobro si me sjetila..ostala zadnja rola 😂😂

bellaru
    24. Listopad 2016. 09:24

Babycoming 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂popila bi govno 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a jesi me dobro nasmijala😂😂😂😂
    Ma i ja popijem bilo kakvu kavu nego nikakvu al bas volim kad je pitka😁 

Ugolina ovo si mogla cigle natovarit na vagu i uslikat! Ajme kava😨 pripremas se za rat pa da nebi nestalo??😁

bellaru
    24. Listopad 2016. 09:33

Ellie super da si bolje...a mala ko zmaj!! Jel ti oduvijek tako regirala na ispiranje nosa?? Moj vristi a nekako se nadam ako cu mu to svaki dan radit da ce se naviknut?🙁

TPol
    24. Listopad 2016. 09:33

Dok moja spajki evo da napisem koju rjec inace ce se nakupit previse toga pa nista od pisanja

Zaspala je u 20h jela i opet u 23:30 i onda u 3 pa je pocela kmat grcice ali u snu se onako sva savija i izvija, tako vec dva dana bas u 3 , onda sam je stavila u veber taj polozaj joj nekako vise pase pa je nastavila spavat, sad opet spava. Nesto je previse pocela spavat. A sta se tice tih grcica mislim da je to od tog cjepiva protiv rota virusa 😬 Jos dva puta pije 
    Jesi ti Ejic uzela to? 
    Bas mi je drago da oce u ergl, moja isto hoce samo sam je htjela naviknut na kolica koja izgleda nema jos sanse hehe 
    Kokolo drzi se
    Crazy ta tvoja svekrva hahha nije bas od komlimenata 😀😀 a slika pa imam ona kolicima sa starinskim tockovima sta ne skrecu haha savrsena za javni prjevoz 🙈🙈🙈
    Bellar pa sramota da nisi star trek fan hahah 😝😝😝 evo moj nadimak pa me nadite ti i mare @mateatpol ako ocete naravno hahhaha 😂😂
    Babycoming aj dobar je kad je pekao palacinke hehe ... A pisanje ma wc u Lol hehe 
    A to kako koje djete napreduje je dost individualno ja citam sta bi otprilike trebali znat u tom mjesecu pa gledam, a inace kod pedijatrice ona pregleda pa se naam da i uoci nesto ako nije kako treba 😬

Korjeni pa deda je ono oduvijek iz ogulina a baka u iz zagorja,a drugi deda iz dalmacije , a baka ogulin tako da isto neki mix hehe

TPol
    24. Listopad 2016. 09:34

Elle drago mi je da si bolje i uvijek se sjetim tvoje bebe kad moja pocne vriskat heheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.