Dwn curke!
U mene kava na izvoz, babine cine svoje. Svwk mami donese kavu, kekse, a ponekad sok. Imam bar 10kg kave na polici. A mm ne pije, ja tu i tamo kad neko dode. Dakle, imam visegodisnju zalihu!
Ejic zavidim. Marcel malo stariji od nas, a ova moja i dalje spava po danu neke kratke ture :/
Ugolina i ja bi sliku!
Baby koje selo povise Trogira?
Ja jutros tribala u grad s njom i autom, a blokala mi kosara od kolica i nije se dala odvojit od konstrukcije i nisam mogla s autom, a niti sic iz kuce (na katu sam) Cekam da mm dode s posla da vidi sta je s tim.
Ugolina poslala ti.
Jel vase bebe halapljivo sisu? Ova moja svaki podoj navali ko da sutra ne postoji :)
Koju lektiru ste napisale!!!
Ja prijavljujem da je Rita zaspala u 23:50,zadovoljna sam,do 11 smo spavale,stariji ujutro u školi,muž ih spremio,odveo tako da smo nas dvi mogle u miru pajkit😊
Sutra malom cijepljenje,pa Riti,vidjet ćemo hoće je cijepiti,ne curi joj nos,nekad kihne pa ćemo vidjeti...
Sanjarka super petru ide fontana,mi smo napravile pauzuu😉
Carski ili vaginalni,definitivno vaginalni tri puta bez pucanja i šivanja tako da 100 puta bi tako rodila😁😁
MalaKoza, Sanjarka, vjerujem ja njoj da bi ga ona htjela vidjeti isto kao i nas ali su oduvijek ocekivanja da mi odlazimo kod njih a oni kod nas mozda 2x godisnje. Mogu i razumjeti da se svekar ne usudi voziti do nas jer je ipak blizu 60, ne pozna ceste a ni vid mu nije bas najbolji ali Boze moj, svaki vikend voze autobusi pa makar za shoping u Graz i to za stvarno smijesne novce pa ako ne drugacije, mogli bi tako doci do nas i isti dan opet kuci. 😕
Preko skype-a ne mozemo chatati jer nemaju kompjuter niti internet. Vec smo razmisljali da im damo svoj laptop koji ne koristimo pa da stvarno barem na taj nacin sudjeluju u odrastanju unuka ali me bas zanima jel bi se usudili koristiti ga kad nikad u zivotu nisu koristili kompjuter pa da nesto ne zeznu (to oni tako smatraju).
Deeka, samo nakon sto sam napisala prije post i poslala se probudio 😁😁 a onda je sljedilo kakanje u 3 pelene u roku od nekih 15-20min 😁😁 Radit cemo samo za pelene 😁😁 I od onda jaaako nemirno spava, svakih par min izbaci dudu i pocne stenjati. Tako da nije ni kod nas uvijek tako sjajno 😉
Sunshine, ja sam jucer 2 i pol sata citala subotu i nedelju i onda mi jos 1h trebalo da napisem svoju bibliju 😁😁
Sanjarka, tvoja Lana je stvarno domisljata i to vec s 10, kako ce tek razmisljati s 18? 😉
Imas ti jos za ovaj vikend planove, nadam se da ni Petric nece imati nista protiv tvojih planova 😉
Okusi kava, ja se u to nista ne razumijem. Nekad mi bila jako gorka pa do prije 2 godine nisam ni pila kavu, onda pocela jer drugacije nisam vise mogla funkcionirati uz posao, skolu i svega nekih 5 sati sna svaki dan 3 godine, a kad sam ostala trudna onda sam ionako prespavala cijelu vecer i noc i usprkos tome bila umorna pa ni kava vise nebi pomogla 😁
Tko se pitao? Ja vas obozavam citat. I sve vas imam zamisljene u glavi kak izglrdate ..bez brige ..sve ste zgodne!
Cure...ja picim zubaru. Vozim se sa taxistom koji smrdi. Civjece. Ajd sto se ja ne stizem otusirat, al on?
Cure.. meni cice tak mekane. Ko manijak sam izdajala...da sad ostavim malcu koji bi jeo svakih dva sata. Sta je to??
Nikak da se napune.
Sortiraj odgovore
Najstariji