Ajde napokon da se javim,nisam puno zapamtila.
Oprala sude,pospremila,speglala,spremila svoju ekipu spat i sad jedem smoki i gledam Pravu zenu.
Porijeklo...svi su mi iz okolice Karlovca a sa narjecjima nemam problema. Naucila na faksu kad nas je bilo iz cijele HR.
Kava...waaaa koje zalihe!!🤗
Ja mogu popit bilo koju koja ima kofeina 😂😂 samo da je gorka i sa malo malo mlijeka.
Ovo moje kenjalo je ko...tko je pisao curica? Probudi se vec dva dana raaaanooo u 6/6,15 i budna jedva sat vremena ali budna,nema sanse uspavat ju. I onda zaspi ko top a ja....ko me pita. Bas me izmorila danas,idem sad pod tus i spavat. Sutra vas citam i pisem kak se spada.
E da. Sanjarkina Mudrica 😂😂😂😎😎😎
url=https://lilypie.com]
Mi i dalje gledamo star trek..beba spava kraj nas..maloprije je jecala u snu,morala sam ju dignut kak mi ju bilo zao da ju trgnem iz tog sna..i raspravljamo kaj to bebe mogu ruzno sanjat?!?!?
Moja mozda sanja kak joj tata cisti nos..ili kak ju vodim u setnju.. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Curica stavi mob u neku posudu sa rižom. Konačno vidimo Katju :) Mali medenjak😍
Curica to kod tebe kao sto je moja razbila tablet i usutila se,nakon par minuta kad sam vidjela tablet rekla da je sin to napravio. Tek kad je mm dosao s posla rekla da je ona razbila. Sva steta u njemu,najvise me pogodilo sto je lagala. A kazu da djeca koja lazu su jako intelegentna,a ona u posljednje vrijem zna dobro slagat npr rekne da ce mm rucat ja serviram zovem ga,a on pa necu jesti rekao sam Issi.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji