Kaj je moguce da je doslo do zatisja?? svi odmaraju prstice 😂😂😂😂😂😊😂

Masha da te utješim, meni moj tvor stigao. U kombinezonu
Ilani zna te sin izbacit u sekundi.
Palenta i kruška? Ja sam palentu i špinat smutila. Pa mogu i ovo probat.
Masha da te utješim, meni moj tvor stigao. U kombinezonu
Ilani zna te sin izbacit u sekundi.
Palenta i kruška? Ja sam palentu i špinat smutila. Pa mogu i ovo probat.
😂tvor legenda
E sta mi je ova moja najveca danas napravila,kad ste vec kod problema.Dakle,ja nedavno dobila novi mob s posla,al nisam jos uspjela prebacit slike na komp i brojeve na novi mob pa stoji tu i uglavnom one gledaju na youtube na njemu.Vidim ja da mob nesto divlja,sam se pali,gasi i ne da se upalit.A ona suti cijeli dan da bi mi rekla da je isla na wc s njim i upao joj u wc skoljku i ona ga jos isla isprat pod vodu i trljat sa sapunom????,slom zivaca sam imala!susila ga fenom i na radijatoru pa cemo vidjet jel ima spasa

Ajoj Bellaru,ma moras i njega shvatit,sigurno mu nije bilo lako gledat malog tako.Obavi sve sta treba,jer ces se poslije grist ako nesto preskocis,al ima donekle i pravo,nemoj da vas vozaju i bezveze setaju po bolnicama,ako ti i pedijatrica skuzite da je sve ok.Pa pricala sam ti kako sam ja s najstarijin nahodavala fizijatru mjesecima bespotrebno.Najvise ti mozes napravit da kuci vjezbas s njim i ti ces najbolje vidjet jel sve u redu.Bit ce to sve super.
Ajoj Bellaru,ma moras i njega shvatit,sigurno mu nije bilo lako gledat malog tako.Obavi sve sta treba,jer ces se poslije grist ako nesto preskocis,al ima donekle i pravo,nemoj da vas vozaju i bezveze setaju po bolnicama,ako ti i pedijatrica skuzite da je sve ok.Pa pricala sam ti kako sam ja s najstarijin nahodavala fizijatru mjesecima bespotrebno.Najvise ti mozes napravit da kuci vjezbas s njim i ti ces najbolje vidjet jel sve u redu.Bit ce to sve super.
A nije ni meni lako bilo gledat kako sestra malom drzi gglavu a ova sa onim drekom ide po ocima a on jadan vristi. Jos mu je malo cosak oka raskrvarila. Tockicu ima. I jos mu sve nateklo onda. Al on isto mene napadna ko da sam se ja sve izmislila i ko da se pedijatrica sve izmislila. Rekla sam mu sta hoces da ne idemo vise . Kuzis sad sam ja krivva jer sam izabrala pedijatricu u zagrebu i bla bla bla uglavnom nabijem ga na kurac. I onda na kraju mi kaze ti ko da ja ne zelim za njega najbolje. Mrzim se svadjat sa njim jer on tako sve izokrene sa ja ispadnem.kriva za sta treba i ne treba.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji