Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    24. Listopad 2016. 09:37

S obzirom da nam je stigao novi tjedan,mislim da je krajnje vrijeme za planiranje nove super nova kave?? 😂😂😂

TPol
    24. Listopad 2016. 09:38

E mala koza kako to da si pustila da ti svekrva dode ? To ste se dogovorile? Kod nas su moji dosli ali spavali su kod svekra i svekrve jer smo htjeli mir 😬😬😬

mare1989
    24. Listopad 2016. 09:43

jutro cure

moze meni dupla kava,rakija,sta god 

ugolina ajme koja kava 

ellie drago mi je da si bolje

Mi smo imali veselu noc,mali nas je izmorio,grlo ga boli,sve mu smeta,kcer je govorila da je oko i obraz bole,a princeza se javljala i ona bi nesto,plus je nocas paket napravila da sam joj i posteljinu morala mijenjat.

CrazyPuppet
    24. Listopad 2016. 09:57

Jutro, evo i mene na kavu ☕🍫
    Malac u vrtiću, pije se kava i onda u šetnju... 
    Bellaru ahahaha češki/slovenski/mađarski...😂😂😂
    Ja Jakovu nisam natezala tu kožicu, jer isto neki kažu ne, neki obavezno... Pa onda zaboraviš...pa onda kad se sjetiš, pa nejde... Ugl, isto mu se ne može do kraja... ići će na obrezivanje 😂😂😂 
    Sad Josipu ću se valjda sjetit.

Abies
    24. Listopad 2016. 10:02

Ellie jedan čaj je za tebe, drugi za MaluKozu. Med podijelite. 
    Baby gdje ti radiš? Kad kava nije frkovita. Nena više tihe mise, jel šiba bila 😁
    Ja imam nešto zalihe. Sina su više gledali pa je bila bolja zaliha. Al ima i one crne franckove, baš su fine.
    Ugolina ja držim 82kg. Cilj ispod 70.
    Super nova- naravno da sam za. Samo nemam auto, tj mm nema pa je uzeo moj. Danas će se više znat koliki je kvar.
    Mare Kokolo Ellie brzo ozdravite.

Sanjarka88
    24. Listopad 2016. 10:11

Boze sto se brbljave 😄
    Dobro jutro svima! Dajte mi tu kavu glava me rastura! 😩😩😩
    Junior sinoc zaspao u 19.30h pa se probudio u 23.30h jest oooo pa nastavio do 6. Ugl da nisam ja taman zaspala oko 23h bilo bi idealno haha

Sta je ovo vani? Neka juzina 😩

Abies svidila se kruska? 😎👍😎 mi cemo ovaj tjedan probat bananu. Samo cu je morat kombinirat da ga ne zatvori 

Bellaru sretnooo na pregledu danas bit ce sve ok! 😘
    Bravo za spavanac! I domosljatu mamu haha

Kokolo 😂😂 meni dva puta rizalo mindju 😠😠 bilo i proslo! Sreca pa covjek sve zaboravi 
    Vidim bilo veselo nocas uh! Nadam se da ce ti bar dan bit laksi drz se!

Crazy 😂😂😂😂 sveki bas zna dat kompliment nema sta haha. Gotov skok?

Ejic ne radim nikakve vjezbe malo bezveze kroz igru al nista znacajno. Ne treba ti se on jos okretat, ni skuzit rukice, ni lovit igracke... ne brini... ja ne kužim to bas danas sve je drugcije nego prije ispada maltene ako ne vjezbamo da nece nikad ništa svladat ma daaaj. Dijete se razvija svojim tempom i to je to...moje mišljenje 
    Pisu ne navlacit rekla dr 😓

Curice hoces hoces naspavat ces se prije nego krenu izlazit jedan kratak period a onda opet neces jer su vani a ne u krevetu haha 
    I tvoj je reeed za kuhat kavu jutros bio 😂 tko prvi njegova djevojka 😂

Babycoming tipka u wc 😂😂😂😂
    Bravo za pomirbene palacinke 😎

Ellie drago mi je da si bolje ❤ prava je Ena! 

Ugolina ne valja ova vaga nabavi si digitalnu 😂😂
    Sto ce ti ovoliko kave? 😨😨

Mare uuuu veselo i kod tebe 😓😓😓

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    24. Listopad 2016. 10:22

Tpol,inače je ona ok. Oko većinu stvari se slažemo ali sad sam otkrila i oko kojih baš i ne.
    A i htjela sam da vidi unuku jer smo mi u Hrvatsku išli tek kad je imala 3 i pol mjeseca. Moji su mu zato nakon nje bili osvježenje. Moja mama ima iste svjetonazore ko ja. ili ja ko ona :)

Abies,hvala za čaj,  srce si 

Baby,nije isto pisanje po forumu na wc-u i igranje igrica.  Ne miješati to dvoje
    Forum je viša sila :) a uostalom, ti si od 0 - 24 s bebom, treba mali predah

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Ellie00
    24. Listopad 2016. 10:24

Bellaru Ena se nikad za nista nije bunila pa tako ni za aspirator. Vise joj je ta fizioloska neugodna. Al I tu se ne buni. Al bitno da joj je bolje... sreca mamnina

Moj mm freak za kavu I najvise na svijetu mrzi franck ciglicu 😁. 
    Mi pijemo moku doma I imamo lavazza aprat za kavu. Ja pijem nescafe gold kad sam sama (on naravno to prezire) 😁

Abies
    24. Listopad 2016. 10:33

Ejic vježbe, frendica si isprala mozak kad je rodila, pa išla ne neke vježbe pa bazene (baš je ludovala) i na kraju joj se klinac posjeo sa 7mj prihodao s god dana, kad mu je došlo vrijeme. Nisu mu sigurno odmogle.  
    Ja svoju kad se sjetim razgibavam. Bar jednom na dan

Ellie00
    24. Listopad 2016. 10:42

Da se nadovezem na vjezbe. Mislim da nikom ne mogu skoditi ali ne mora znaciti da ce zbog toga vise i brze napredovat. Koliko su meni objasnili vjezbe su dosta bitne i za kasnij razvoj. 
    Ena npr ima blazi oblik hipertonusa i ona bi vrlo vjerojatno sve to sama bez vjezbi istrenirala. Al kasnije moze ima posljedice od tog ako se ne provjezba. 
    Npr moj mm ima skracenu straznju lozu i rekao mu je i njegov fizijatar u Domu sportova i nama su sad za Enu rekli na Goljaku da se to da izvjezbat i ispravit ak se ( i da se u slucaju mm) krenulo s vjezbama tako rano. Isto tako npr ako se hipertonus ne provjezba kasnije moze imati problema (npr hodanje vise na prstima).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.