Mi dosli tek oko pol 4 doma...svadjali se skoro cijelim putem nazad muz i ja...malog su izmrcvarili tamo..vristao je
...u povijesti bolesti orva recenica dojence razdrazljivo, danasnjim oregledom tesko se privlaci paznja. Mislim si kozo ajd ja cu tebi 20 min rokat lampu u oci pa da vidim kako ti neces bit razdrazljiva a ne beba od 2 mj😠😠 zakljucak premali je da bilo kakav zakljucak. Po njima je to sve ok. Hrpa stvari koje ne razumijem sta pise u povijesti bolesti. U cetvrtak rekla da dodjemo kod fizijatra pa opet kod njih i kao za mj dana opet kod njih. A po njima je sve u redu. Ovaj moj zivcan sta moramo malu bebu opet po bolnici navlacit. Ja zivcana jer mi on ide na k*** sa tim stavom...place mi se od muke. Rekla bi mu ne moramo ni ic fizijatru ni opet oftamologu ni vise kod ove pedijatrice nek si izabere novu a opet rijec je o mojem djetetu. Necu radit kompromis sta se tice izbora doktora
Junior jede. Probudio se popodne sa zacepljenim nosom 😔
Nisam ni sumnjala s obzirom da sam dva dana cuvala necakinju koja slini i kaslje ko velika.
Glava me boli. Treba mudricu vodit na gimnastiku i po namirnice. Mm otisao na lignje nakon posla tako sa cili dan s glavoboljom zongliram oko njega, kuce, rucka, škole... drmnit cu neku konjsku tbl
Abies jel odspavala imenjakinja sta danas?
Deeka sto se desilo s kolicima? 🤔
I moj kad je bio manji jeo hlapljivo zna i sad ponekad al samo kad bas ogladne
L&L&R uu spavanac do 11h 😎
Sto nikako nije krenula dohrana?
Masho smrdi covjek? 😂😂 ostavi mu napojnicu i reci za gel za tusiranje 😂😂😂
Bellaru eto bas je potrebno pisat dojenče razdrazljivo to je eto cudno pogotovo u tim uvjetima 😠😠
Muza nabij nogom u guzicu i radi po svom 😠
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nego Masho kako mene zamisljas? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru bitno da oni ništa ne vide da je bolesno. A da je cijela situacija u klincu, je.
Tako su meni rekli, da sin nije urlao čuli bi šum na srcu (na uzv). Sve ok sa srcem.
Petra ah odspavala 15min pa 5 pa nekih 1h napokon. Već sam vidla kolica u kuhinji.
Masho Sanjarka je super napisala napojnicu za sapun!!!! 😂😂😂😂
dobro vecer curke
bellaru mm-u opali jednu preko usiju😁
masha ajme prezivit ces voznju 😊
ja sam imala blazi slom zivaca danas ,ovo dvoje starijih pored toga sto su nerovozni tuku se cijeli dan,to nije normalno ja ih razdvojim prode 10min i opet se potuku. Cim je doso mm uzela sam malu,kljuc od auta i u setnju,sad sam dosla kuci oni mirni mm ih kaznio i u cosak poslao kaze 20min su obadvoje stajali.
Pozdrav ekipo!
Vidim ovih dana bilo je burno na forumu, baš lijepo!
Mi smo konačno ulovili neki ritam hranjenja i spavanja. Bilo je i vrijeme! Evo već nekoliko dana za redom spava tri puta dnevno, s tim da prvo ili drugo spavanje traje sat-sat i pol vremena. Druga dva i dalje su po pola sata, ali ipak napredujemo. Danas papali pasternjak i nije nam se dopao, kao ni mrkva. Odustajem od kašice sa mrkvom, stavljati ću mrkvu u juhu. Uskoro. Opcenito skuzila sam da Nikolina bolje prihvaća kuhane kašice nego kupovne. Sutra ćemo probati palentu s kruškom. Netko na proljetnicama je rekao da je to baš ukusna kašica. Probati ćemo.
Bellaru super da je sve u redu. Vjerujem ti (I znam) da vam nije bilo ugodno al mm I ja se u takvim situacijama tjesimo time da je to za bebo dobro I da ju prate strucnjaci I da ak nesto I je se moze otkriti na vrijeme...
Bellaru, tako i mi mjesecima hodali, pregled ovaj onaj peti deseti, sve je u redu ali ipak ajmo još jedanput. A moraš to obaviti da se nebi poslije po glavi lupala... Biti će to ok, samo strpljivo.
Mare, dobro poznata situacija. Sve je super dok ih možeš stjerati po sobama i kutovima, teže je kad su vislji od tebe, ti se ljutis a njima je smiješno pa te još krenu zafrkavati, mulci :)
Sortiraj odgovore
Najstariji