Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hele
    24. Listopad 2016. 11:55

Jutro! moram se nekom pozalit. Ludim. Malog izgleda skok hvata. SF ga je nahranit. inace 170 bez problema. Sas haos. Nenaspavana galamim po kuci muza nema. Sve me boli. Izgleda opet mi zeljezo palo. Da su mi bar transfuziju dali. Nosa me, jedva hodam. Svasta sam kontala kom al zaboravila.
    Zapamtila da je tpol prava zgodnica i ima lijepa kolica.
    A ugolina malo pomjeri vagu :-) voljela bih te vidjet kad ostale cure kazu da ok izgledas. Sad ode malog nosat malu drugom rukom oblacit umivat 
    da se kloniram nebi bili dosta @_@

bellaru
    24. Listopad 2016. 11:59

Kava...imala dolce gusto i ono ajd ok...al onda kuma koja uvozi kavu za kafice je dobila i aparate za kucu na kapsule koje su kompatibilne za nespresso aparate i kava mi je ODLICNA sad su mi sve ostale fuj. Inace popijem jednu naaaajvise dvije a ove dvije minimalno . Inace mi u kaficu jedna od najbolji frank superiore. A sad vidjela da je i frank izbacio aparate i kapsule

Ellie00
    24. Listopad 2016. 12:16

Joj da znate koje ja sve teorije o kavi slusam . A meni su sve dobre jer pijem s mlijekom pa milijeko popravi. Mm pije espresso pa tamo odmah skuzis kako se kava radi i kakve aparate imaju u kaficu i jel dobro kuhaju.

MalaKoza
    24. Listopad 2016. 12:22

Ejic,to je baš žalosno. Ne razumijem takve ljude. Pa šta onda priča uopće. Ko da to kaže reda radi. 
    Pogotovo ako je prvo unuče. 
    Mi s mojima skypamo svaki dan, s muževima par puta tjedno. Tako da barem virtualno budu uz nju dok odrasta. 
    Sanjarka,stvarno je Lana prava mudrica. Ne sjećam se da sam ja u toj dobi imala takva bistra razmišljanja 
    Hele,jesi probala piti sok od aronije za željezo? Mene je spasila u trudnoći. od tableta mi je bilo muka pa sam pila sok bez da sam rekla ginekologici. Inače moji rade domaći sok i čisti koncentrat pa su mi poslali par litara. 
    Iduće vađenje krvi, željezo savršeno. Tad sam rekla doktorici da sam bila na soku pa je rekla da neka tako i nastavim

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    24. Listopad 2016. 12:24

Crazy ni ja svome ne navlacim kozicu,neda izudara me nogama tako i dok je bio malen,doktor je isto govorio da ce ga obrezati. A kontam navlacit ce je kad dode u pubertet 😂😂😂 sto da ga ja sad maltretiram.

mare1989
    24. Listopad 2016. 12:26

sanjarka kcer ti je prava pametnica 😍😊

Moja je rekla da nit ce se udavati,nit ce ici u skolu,kaze nece nista😁😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.