dobro jutro cure
moze meni jedna kava
Ne znam tko je pitao za airbag,ne mogu ga ugasiti zato bebu vozim nazad.
meni opet vjestica stigla a taman prosla prije 13dana
moja cura je spavala od 21-5 pa je cicala i evo jos uvijek spava 😁
Ja i mm uzivamo u ispijanju kave,vatru nalozili u kaminki prava romantika
Mare supwr spavanac. A vještica jbg. Rano pitam za mamu?
MalaKoza 🍵🍯🍫 eto čaja. Super opis muža, i moj tako. On je jelte umoran. Ja nisam.
Crazy jel vi napokon dišete punim plućima?
Babycoming nadam se da ce mi dat nesto i da zakasnila. Ako je usao u kanal mogu se slikat. A i pjesak boli. Neopisiva bol.
Sandric zao mi je sto ti je mama operirala. Znas.vjerovatno kolika je to bol. Jedino kiretaza vise boli. Uh valjda me nece uhvatit opet.
I da dobro :-) mi po starom spavamo 9i30. odoh tek sad kavu. Pozz
Dobro vam jutro!
moji još spavaju, volim kad se probudim prije njih da mogu srknut kavu u miru. Ako ne uspijem, cijeli dan bude naopak...
LLR iz Vela Luke sam. I tebi bude veselo po noći? kakvi su ti bili dvoje starijih? Rita je bebica sa slike? Preslatka je na prvu mi se učinilo da je neka veća beba što stoji, sad kužim da zapravo leži :)
Hele mislim da ostale cure iz Bosne su samo na fejsu, koliko vidim. Samo jedna živi baš u Bosni, ali smiješno je bilo kad su se druge počele otkrivat...stvarno ispada da su nas nadmašile brojčano Bubrežni kamenac :( ajojj...kad sam bila mala, i ja sam dosta odležala po bolnici radi bubrega, i bio je jedan dječak sa mnom u sobi, koji je imao bubrežne kamence...strašno, jadan povraćao je od bolova kad bi ga uhvatio napad..to stvarno mora da te grozno boli
. Ne možeš ih razbit laserski, UZV-om ili nešto tako, nisam sigurna kako to rade..?
Abies da muza, hahahha znam za dućan..evo ja imam veliki Tommy blizu, i kad idem s njima u spizu, to bude kaos- taktički su namjestili da su im u istom redu dječja hrana (mlijeka, kašice, pahuljice, sokovi i sl) a na suprotnoj polici igračke. pa se svaki put moram crvenit kad moj počne vikat mama auto, daj, auto, auto, daj daj daj autooooo
a moram proć kroz taj red jer mi uvijek nešto treba od tu. da, i pelene su u produžetku reda. Na sve su mislili, hahaha.
Sandrich skok...jbg, drž se, proć će
Babycoming šta mi to zet izvodi? ahahhahha, i moje najdraže pitanje, kad plače-je li gladna? hahahah, u top bi spremila nekog tad. ne mogu se žalit na muža, jer kad ga dugo nema zaboravim njegove bakule. ali ima i on sličnih momenata. I da, i on spava da ga ni top ne može probudit. Bit će to na brodu naučili btw, naše prezime vuče korjene s Murtera
To sa zabijanjem nosa...moja kad se rodila, imala je skroz sabijen nos, toliko da joj je između obrva bila duboka bora (izgledala je ko stara vještica, hahahah, Božemiprosti)-u maternici je imala takav položaj da joj je stalno nešto pritiskalo nos, i sad vani ga zabije negdi, jer ju to podsjeća na sigurnost maternice. Isto tako, zato i bebe vole tješilice, da ih nešto dira po licu, jer im je svo vrijeme u trbuhu, bila pupčana negdje oko lica. Moj najbolji prijatelj i dan danas ne može zaspat bez da mu nešto dira vrat, bar plahta. tako od kad se rodio, pričala mi njegova mater.
MalaKoza isključi mu router, hahha. Dobro jutro :)
Kokolo,nije mi opcija, ima igrice koje se igraju offline. A onda ja ne mogu na Internet da vam se žalim na njega :D
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ugolina,upravo to!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji