Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    23. Listopad 2016. 11:04

Nisam se mislila gore citirat 😂😂 onak wtf

• kokolo5
    23. Listopad 2016. 11:19

Sanjarka dobro jutro i tebi :) a da, svaka dobna razlika ima svoje 'prednosti'
    Ugolina, hahah, oprosti, pišem ko što i pričam, jezik brži od pameti, pa mi izleti. Spiza=kupovina hrane, ko što sanjarka kaže špeceraj. Bakule=mušice. potrudit ću se pripazit ubuduće :)   I da, i ja sam pratila sapunicu prije nego sam se uključila ;)
     Tpol  kako koji dan, jutros su opalili do iza 10, svojevrsni rekord. inače oko 9. ona sinoc od 8 on od 9:30. ona se budila papat oko 5 i u 8. i onda ju je brat probudio sad zadnje.

Sanjarka88
    23. Listopad 2016. 11:19

Noge si jos ne lovi niti ga to zanima

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MalaKoza
    23. Listopad 2016. 11:27

Ugolina,moja isto dok papa voli navlačiti moju donju usnicu ili ušnu resicu. 
    Sanjarka,mislim da im je fora to s kašljanjem za privlačenje pozornosti. jer skuže da ćeš ih podići na sebe i onda to koriste.Moja glumi da se davi. Onako uvlači zrak i mlatara rukama. Inače tako stvarno zna kad joj se sline nakupi, samo sad sam naučila razlikovati. Ali svejedno ju dignem i kad glumi. Znam po tome kad je stvarno gušenje zbog sline, kad ju podignem, ostane u šoku još par sekundi, a kad glumi, istog trena se nasmije

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

lan@luk@rit@
    23. Listopad 2016. 11:37

Jutroo

Kokolo stariji su brzo uhvatili Nov,tj.jeli su dugo bar dva podoja noću ali u polu snu i nastavili..a ova šefica je do sad bila predigra,bez grceva,ne plače ništa ,zakenjka tu i tamo kad nešto traži,i samo se smije..savršena beba i onda krene odjednom s partijanjem po noći..zašto neznam????regresija sna??netko je pisao o tome...
    Sanjarka oko 1:50 je zapala😱
    Tvoja lana pubertetlija ko i moja😂😂😂

• kokolo5
    23. Listopad 2016. 11:42

a te zanimljivost sto radi...moja me gladi po cici dok jede. samo što nekad baš zarije noktiće. kolikogod mali bili, uvijek su oštri dekolte mi izgleda ko da hranim mačku, a ne bebu. sreća pa dolazi zima. I priča, onako spoji rukice ispred sebe, gleda me u oči i ful ozbiljno nešto guguće. ko mali političar izgleda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.