Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Listopad 2016. 23:09

crazy sve tri iza 😁 range rover imamo 🚙

ugolina Ariela cim se auto upali zaspe😊 a da velina seka samo pazi da je duda blizu da joj moze dati.

mare1989
    22. Listopad 2016. 23:11

Evo curke za Bozicne praznike i za cure i decke

https://mobile.facebook.com/maaminosunce/photos/ms.c.eJw1zlEOwFAERNEdNRjesP~_NtQ~;9PLnJgCg~;hDoyg3zQPkqaZso4RbpLrpHXzr~;n2NYVUIkQs3XV7ZBqU4593UsxVuv97~_C6ek919mjO~_w~;Kx4C3heu8~;7OML0WtKnI~-.bps.a.359453417723300.1073741845.318851565116819/359467314388577/?type=3&source=48

CrazyPuppet
    22. Listopad 2016. 23:13

Ahahaha ugolina dobro pamtiš... A radila sam tad još... Ma provocira bez veze, al nedam se ja, samo ga sutra neću ostavit da dulje spava, to bu mu dovoljno za kaznu, nedjeljno dizanje u 6:30... A da sam prefrigana, promijenila bih password na kompu, e to bi ga zapeklo... 
    A mališa bu isto osebujan na tatu 😂😂😂

Abies
    23. Listopad 2016. 00:38

Spava li se. Petra je sad popustila. Još sam jača. Al kapci padaju. Mali zaspao s knjigom. Grozno mi dođe, ova na cici jbucka, on ide u krevet. Pa ga nađem spava s knjigom. 
    Mm sutra ide u lov. A u 1 idemo na rođendan. Velim mu nek kupi neku igračku kad se vraća. No on je pametan pa će dati novce. Helou to su djeca! Pa izbeči oči, što je meni. Muka mi od pomisli s njima u trgovinu. 
    LLR i jeste odgledali rio. Ja ne, sin da. Želučići mirni.
    Ellie joj angina. Atb će pomoći. Hb eni nije ništa. 
    Mare sama s troje, okuražila se ti nama. 
    Sanjarka 1,5h spavanja. Da baš super, nešto i napraviš. 
    TPol uh. Još guma za kraj.
    Dalje ne pamtim. A i spavam pišući

• kokolo5
    23. Listopad 2016. 01:06

LLR da, mola sa škoja. je li ima još koja otočanka tu?
    Ugolina fino te opeglalo i u trudnoći, a i na porodu bome...svaka  čast, trebalo je to izdržat
    Hela hvala ti si isto u Bosni? baš smo se na fejsu zezali kako je među nama najviše cura iz Bosne, hahah. Mogle bi se i tamo nać, na ćevapima
    Sanjarka znaš da i moja tako spava, sjećaš se onih slika što sam poljepila na fejsu, svugdi joj je nos zaguran negdje palenta-da, ja sam ju malom dosta rano davala, kupila sam neku u bio&bio (ne onu što se kuha pol dana nego isto instant)
    Ellie želim vam brzo ozdravljenje!
    Crazy, bome luda kuća kod vas taj tvoj muž, zaključala bi ja njega na balkon. ali zato imaš ti svoje prinčeve što će te pazit  ne pitaj me kako izlazim na kraj...nekad mi dođe da se zaključam u kupatilo i vrištim. ili plačem. ili oboje. ni kod nas nema ljubomore, naprotiv, obožava ju. al ajde ti objasni dvogodišnjaku što je strpljenje. kad ju dojim ili presvlačim a on baš tad želi da mu dodam autić koji mu se zavukao pod regal. ili da mu dam se napit,..naravno-popizditis, plakanje, kukanje... onda kad želim izać iz kuće...obučem i nahranim nju. stavim ju u viper ili kolica i idem obuć sekund njega i sebe. završim, ona ukakana. dok nju presvučem, taman uhvatim kvaku, ukaka se on. presvuci njega (također, još u pelenama, nisam se ni trudila baš oko toga moram priznat. sad ćemo probat kad dođe mm), ona se izriga i opet je gladna. što da ti kažem... guram dan po dan. ima i dobrih dana, ne mogu reć. ma samo neka su mi živi i zdravi...i neka mi muž dođe što prije doma
    Mare zbog airbaga ne smiješ sprijeda? možeš li ga isključit? Ja svoju vozim sprijeda kad ih sama vozim, nemam airbag na suvozačevom mjestu. a i lakše mi je puno kad mi je tu na oku nego. kad ti nevista mora rodit? nadam se da će ti mama brzo ozdravit!
    Abies muž te šalje s malom i četverogodišnjakom u trgovinu igračaka? ajoj. jbg, muški ne razmišljaju...btw, šta je taj Rio? nemojte mi se smijat 
    Laku noć cure!

lan@luk@rit@
    23. Listopad 2016. 01:31

Abies moj malac je,ja nisam jako malo,ma ništa...želudcic doveden u red!!💪

Ali zato Rita partija na veliko,zaspala u 22:23 nisam se puno poveselila,moje nada da će produzit se rasprsila već u 23:33 točno. Rita se bori sama sa sobom,a ja s vjetrenjačama...akrobacije po krevetu i pričanje na najjače,pokušavam joj dudom začepiti usta ali neda se zvijer...
    Veselo ,veselo,proc će i to što se može✌✌✌

Kokolo jesi baš iz korčule ili nekog mista?😃

hele
    23. Listopad 2016. 02:09

Je sanjarka bubrezni kamenac. Imala napad prije 5 god i od tad pijesak i kamenje. Ovih dana urologu pa cemo vidjet sta dalje. A u petak gin. Bas mi mrsko.
    Jesam kokolo u bosni. Skuzila sam da je mare bosanka. I tko jos? za cevape uvijek. Moze i kod mene na terasi. :-)

Abies
    23. Listopad 2016. 06:33

Rio crtić
    Kokolo e baš tako, pelena curi a sin bi nešto... Rekih ti moja si muza.
    Sad mm ide u lov popalio sva svjetla i bezbrižno u kupaoni. Ovaj tren dobio zabljuvanu kćer. 5 min mira za mene.
    Igračke, mislila sam na konzum ili plodine, ne tipa baby centar, opet dođe na isto, maaama ja bi to. 
    Airbag ni ja ne mogu isključit 😒
    Hele ček da se cure počnu otkrivat, je Mare nam je iz Bosne. Kleopatra?

Abies
    23. Listopad 2016. 07:13

Zaboravih, evo 🍩🍪🎂🍰🍫🍫🍫☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ 🍯🍵za Ellie!

uykmyjh
    23. Listopad 2016. 08:03

Ajme hele kamenac... Ja sam imala pijesak pa pisala krv... Mater operirala kamenac, kad sam vidila koliki je to kamen bia usrala sam se. Najgore nesto :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.