Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    23. Listopad 2016. 13:08

Nekad je vikend bio vrijeme zatisja i druženja s muzevima, a sad sve neke tihe mise  Ja štrajkam druženje s mužem, uopće mi nije do toga, on ima tihe mise valjda svaki dan jer ja ne govorim što mi smeta a on ne zna čitati misli. Sama sam si kriva 
    Kokolo se vratila i odmah se raspisala kao da je mjesecima nije bilo 😂 welcome back 😊 i ja sam otočanka  čistokrvna bodulka otkad znam za svoje korijene 😎

Mene moj mali baš iscrpljuje jer imamo minimalno tri, četiri hranjenja noću a po danu spava po pol sata u komadu max. Zadnjih par dana spava samo po meni danju.. Ništa ne stižem. I čini se da ne dobiva baš previše na težini. Pa sumnjam u svoje sise da ne proizvode dovoljno. Onda se probam izdojiti i treba mi sat vremena za 100 ml i mali ih smaze i za pol sata traži još. Živciraju me ovi šeširići a baš njih neće. Ah, baš me neke emocije peru...  nedjeljni blues

vjeverica8
    23. Listopad 2016. 13:12

*bez šeširića neće

bellaru
    23. Listopad 2016. 13:25

Ellie nadam se da ces brzo ozdraviti!

Mare urinoinfekt nije tako strasno. Antibiotik to podavi. Mami sto brz oporavak!

Tpol hocu ti vec dugo to rec pa zaboravim. Daj sliku kolica da vidim .

Abies
    23. Listopad 2016. 13:30

Nije jako dugo bio u lovu. Nije bed ak nema programa poslije. Eto trebali u 1h bit u jaski, a on još lovi. Sad još i ručak petljam zbog sina. Valjda će ostat komad torte za mene dok dođemo

bellaru
    23. Listopad 2016. 13:34

Babycoming joooj pa nogom bi ga nabila u dupe😲 i onda kad ga netko pita kako beba po noci on ce rec super spava🖒

Malakoza na wc igrat igrice na mobitelu 😂😂😂😂 pa koliko godina ima? A moj misli da beba ce valjda do punoljetnosti jest i spavat samo, pa mu ja rekla da nece dijete spavat samo, da ga mora malo zabavit pa je vidio mene kako se razgovaram sa malim i pjevam i zveckam pa je ajd i on poceo. 
    Ah ti muski ko da su sa marsa pali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.