Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Listopad 2016. 10:26

Dobro jutro brbljave zene 😘 totalni mi je gust ovi forum i tipkanje s vama 😎

Abies molim jednu bez mlijeka meni ☕ ne treba puno zestoka al malo mora bit 

Sandrich nek skok cim prije prođe! 🤗
    Sad mi reci da si sinoc radila i jela cheescake? 😂

Ellie aaaa dobro te uhvatilo 😔😔 brzo ozdravi rijesit ce to atb za cas. Si inače sklona angini?

L&L&R jesmo dobro sinoc partijali ha? 😂
    Kad je Rita zaspala? 😓

Bebacica ja cu uskoro i palentu ubacit mislim da moze i ona Franckova žuta tu mi koristimo mislim na sastavu pise samo kukuruzna krupica valjda je to ok. Samo neznam s cim da je kombiniram hm

Mare nisam ni ja do termina imala nekih simptoma da cu rodit sve je to individualno. Bitno da mami nije nesto ozbiljnije 😘

Crazy ti i tm imate nadasve zanimljiv odnos 😂😂

Ugolina haha cuj nisam ja losa al daleko sam od svetosti 😄

Curice ne vidimo Katju na profilnoj 😄😘

Kokolo ajme je ti veselo. A mali je on jos pa prakticki ko da imas dvi bebe. Jos ta druga godina stvarno znaju imati popizditis.
    S te strane meni je lakse s ovolikom razlikom no ja ima svojih sranja. Moja je u pubertetu 😨
    Necu vam niti pricat 😂

Babycoming neznam si primjetila no ako ti je lakse svaki dan bar jedan muz s teme ima tihu misu 😂😂
    Stvarno su biseri ti nasi muskarci... u biti imas srecu sto ga nema ponekad pa se nemas zasto ljutitm vis da nije svako zlo za zlo 😁
    Zubici? Si pokusala neki gel, one kuglice, onu ogrlicu? 
    E daaaa magicna recenica jel on gladan??? 😠😠😠😠😠

Malakoza igra igrice u wc? 😂😂😂
    Koji su to sklopovi u glavi....
    I moj je tako ispocetka buljenje u telku a malog legne na sebe ovi bulji u plafon i naravno place a on i dalje bulji u telku i to sssss uz popratno treskanje gore dolje i kao dap je sve od sebe ma mars! 
    Toga vise nema sreca. Sad se stvarno potrudi no Petric je dobra beba i uspava ga u roku keks. Bas me zanima kako bi bilo da se treba duze trudit

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Listopad 2016. 10:32

A to za zabijanje glave u nesto znam da vole blizinu necega 

No u ovog mog to cudno izgleda. Ja ga legnem u kolica i pokrijem.  A on se okrene prema bocnom dijelu zabije glavu u to i bulji i bulji i bulji ono kao da zna da sad ide spavanje pa se namisti i ceka da ga san obuzme 😂😂😂

🤔

Sanjarka88
    23. Listopad 2016. 10:33

Spiza- speceraj 😂😂😂

TPol
    23. Listopad 2016. 10:38

Jutro! ☕️☕️☕️☕️🍪🍪🍪

Ovdje je bas maglovito i ruzno vrijeme za razliku od juce 
    Abies oce kupit muz igracku?
    Mala koza a da muski stvarno nekad ih je za u top stavit , i moj bome ima neslavne trenutke hehe 
    Kokolo dokle spavaju tvoji?
    Sandrich drzi se , najgore sto se nezna kolko skok traje moze cak i dva tjedna 😱😱😱
    Babycoming mali je presladak al briga njih sta se nama spava hehe 
    Mare romantika kod tebe 👍🏻👏🏻

Moja se lijepo probudila u 3 jela i budna , a meni se tolko spavalo pa je preuzeo mm malo ju nosao i uspavao , evo jutros se probudila bila malo budna i spava opet 👍🏻 dolaze nam rodaci popodne .. Uh dosadno 😬
    Lijep dan svima

Ugolina
    23. Listopad 2016. 10:58

Bas me zanima ima li zena koje nas tu citaju svakodnevno,a ne zele se ukljucit..ono da nas prate kao sapunicu 😂😂😂😂 jer sam ja to radila dugo u trudnoci dok se nisam ohrabrila ukljucit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.