Dobro jutro brbljave zene 😘 totalni mi je gust ovi forum i tipkanje s vama 😎
Abies molim jednu bez mlijeka meni ☕ ne treba puno zestoka al malo mora bit
Sandrich nek skok cim prije prođe! 🤗
Sad mi reci da si sinoc radila i jela cheescake? 😂
Ellie aaaa dobro te uhvatilo 😔😔 brzo ozdravi rijesit ce to atb za cas. Si inače sklona angini?
L&L&R jesmo dobro sinoc partijali ha? 😂
Kad je Rita zaspala? 😓
Bebacica ja cu uskoro i palentu ubacit mislim da moze i ona Franckova žuta tu mi koristimo mislim na sastavu pise samo kukuruzna krupica valjda je to ok. Samo neznam s cim da je kombiniram hm
Mare nisam ni ja do termina imala nekih simptoma da cu rodit sve je to individualno. Bitno da mami nije nesto ozbiljnije 😘
Crazy ti i tm imate nadasve zanimljiv odnos 😂😂
Ugolina haha cuj nisam ja losa al daleko sam od svetosti 😄
Curice ne vidimo Katju na profilnoj 😄😘
Kokolo ajme je ti veselo. A mali je on jos pa prakticki ko da imas dvi bebe. Jos ta druga godina stvarno znaju imati popizditis.
S te strane meni je lakse s ovolikom razlikom no ja ima svojih sranja. Moja je u pubertetu 😨
Necu vam niti pricat 😂
Babycoming neznam si primjetila no ako ti je lakse svaki dan bar jedan muz s teme ima tihu misu 😂😂
Stvarno su biseri ti nasi muskarci... u biti imas srecu sto ga nema ponekad pa se nemas zasto ljutitm vis da nije svako zlo za zlo 😁
Zubici? Si pokusala neki gel, one kuglice, onu ogrlicu?
E daaaa magicna recenica jel on gladan??? 😠😠😠😠😠
Malakoza igra igrice u wc? 😂😂😂
Koji su to sklopovi u glavi....
I moj je tako ispocetka buljenje u telku a malog legne na sebe ovi bulji u plafon i naravno place a on i dalje bulji u telku i to sssss uz popratno treskanje gore dolje i kao dap je sve od sebe ma mars!
Toga vise nema sreca. Sad se stvarno potrudi no Petric je dobra beba i uspava ga u roku keks. Bas me zanima kako bi bilo da se treba duze trudit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A to za zabijanje glave u nesto znam da vole blizinu necega
No u ovog mog to cudno izgleda. Ja ga legnem u kolica i pokrijem. A on se okrene prema bocnom dijelu zabije glavu u to i bulji i bulji i bulji ono kao da zna da sad ide spavanje pa se namisti i ceka da ga san obuzme 😂😂😂
🤔
Spiza- speceraj 😂😂😂
Jutro! ☕️☕️☕️☕️🍪🍪🍪
Ovdje je bas maglovito i ruzno vrijeme za razliku od juce
Abies oce kupit muz igracku?
Mala koza a da muski stvarno nekad ih je za u top stavit , i moj bome ima neslavne trenutke hehe
Kokolo dokle spavaju tvoji?
Sandrich drzi se , najgore sto se nezna kolko skok traje moze cak i dva tjedna 😱😱😱
Babycoming mali je presladak al briga njih sta se nama spava hehe
Mare romantika kod tebe 👍🏻👏🏻
Moja se lijepo probudila u 3 jela i budna , a meni se tolko spavalo pa je preuzeo mm malo ju nosao i uspavao , evo jutros se probudila bila malo budna i spava opet 👍🏻 dolaze nam rodaci popodne .. Uh dosadno 😬
Lijep dan svima
Bas me zanima ima li zena koje nas tu citaju svakodnevno,a ne zele se ukljucit..ono da nas prate kao sapunicu 😂😂😂😂 jer sam ja to radila dugo u trudnoci dok se nisam ohrabrila ukljucit..
Sortiraj odgovore
Najstariji