Dobro jutro brbljave zene 😘 totalni mi je gust ovi forum i tipkanje s vama 😎
Abies molim jednu bez mlijeka meni ☕ ne treba puno zestoka al malo mora bit
Sandrich nek skok cim prije prođe! 🤗
Sad mi reci da si sinoc radila i jela cheescake? 😂
Ellie aaaa dobro te uhvatilo 😔😔 brzo ozdravi rijesit ce to atb za cas. Si inače sklona angini?
L&L&R jesmo dobro sinoc partijali ha? 😂
Kad je Rita zaspala? 😓
Bebacica ja cu uskoro i palentu ubacit mislim da moze i ona Franckova žuta tu mi koristimo mislim na sastavu pise samo kukuruzna krupica valjda je to ok. Samo neznam s cim da je kombiniram hm
Mare nisam ni ja do termina imala nekih simptoma da cu rodit sve je to individualno. Bitno da mami nije nesto ozbiljnije 😘
Crazy ti i tm imate nadasve zanimljiv odnos 😂😂
Ugolina haha cuj nisam ja losa al daleko sam od svetosti 😄
Curice ne vidimo Katju na profilnoj 😄😘
Kokolo ajme je ti veselo. A mali je on jos pa prakticki ko da imas dvi bebe. Jos ta druga godina stvarno znaju imati popizditis.
S te strane meni je lakse s ovolikom razlikom no ja ima svojih sranja. Moja je u pubertetu 😨
Necu vam niti pricat 😂
Babycoming neznam si primjetila no ako ti je lakse svaki dan bar jedan muz s teme ima tihu misu 😂😂
Stvarno su biseri ti nasi muskarci... u biti imas srecu sto ga nema ponekad pa se nemas zasto ljutitm vis da nije svako zlo za zlo 😁
Zubici? Si pokusala neki gel, one kuglice, onu ogrlicu?
E daaaa magicna recenica jel on gladan??? 😠😠😠😠😠
Malakoza igra igrice u wc? 😂😂😂
Koji su to sklopovi u glavi....
I moj je tako ispocetka buljenje u telku a malog legne na sebe ovi bulji u plafon i naravno place a on i dalje bulji u telku i to sssss uz popratno treskanje gore dolje i kao dap je sve od sebe ma mars!
Toga vise nema sreca. Sad se stvarno potrudi no Petric je dobra beba i uspava ga u roku keks. Bas me zanima kako bi bilo da se treba duze trudit
Dobro jutro brbljave zene 😘 totalni mi je gust ovi forum i tipkanje s vama 😎
Abies molim jednu bez mlijeka meni ☕ ne treba puno zestoka al malo mora bit
Sandrich nek skok cim prije prođe! 🤗
Sad mi reci da si sinoc radila i jela cheescake? 😂
Ellie aaaa dobro te uhvatilo 😔😔 brzo ozdravi rijesit ce to atb za cas. Si inače sklona angini?
L&L&R jesmo dobro sinoc partijali ha? 😂
Kad je Rita zaspala? 😓
Bebacica ja cu uskoro i palentu ubacit mislim da moze i ona Franckova žuta tu mi koristimo mislim na sastavu pise samo kukuruzna krupica valjda je to ok. Samo neznam s cim da je kombiniram hm
Mare nisam ni ja do termina imala nekih simptoma da cu rodit sve je to individualno. Bitno da mami nije nesto ozbiljnije 😘
Crazy ti i tm imate nadasve zanimljiv odnos 😂😂
Ugolina haha cuj nisam ja losa al daleko sam od svetosti 😄
Curice ne vidimo Katju na profilnoj 😄😘
Kokolo ajme je ti veselo. A mali je on jos pa prakticki ko da imas dvi bebe. Jos ta druga godina stvarno znaju imati popizditis.
S te strane meni je lakse s ovolikom razlikom no ja ima svojih sranja. Moja je u pubertetu 😨
Necu vam niti pricat 😂
Babycoming neznam si primjetila no ako ti je lakse svaki dan bar jedan muz s teme ima tihu misu 😂😂
Stvarno su biseri ti nasi muskarci… u biti imas srecu sto ga nema ponekad pa se nemas zasto ljutitm vis da nije svako zlo za zlo 😁
Zubici? Si pokusala neki gel, one kuglice, onu ogrlicu?
E daaaa magicna recenica jel on gladan??? 😠😠😠😠😠
Malakoza igra igrice u wc? 😂😂😂
Koji su to sklopovi u glavi….
I moj je tako ispocetka buljenje u telku a malog legne na sebe ovi bulji u plafon i naravno place a on i dalje bulji u telku i to sssss uz popratno treskanje gore dolje i kao dap je sve od sebe ma mars!
Toga vise nema sreca. Sad se stvarno potrudi no Petric je dobra beba i uspava ga u roku keks. Bas me zanima kako bi bilo da se treba duze trudit
😂to ja namjerno!Salim se,totalni sam debos i koju god sliku probam tako ispadne.ima neka tajna?
Mi danas probali mrkvicu i jabuku i cak pojela par zlicica🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A to za zabijanje glave u nesto znam da vole blizinu necega
No u ovog mog to cudno izgleda. Ja ga legnem u kolica i pokrijem. A on se okrene prema bocnom dijelu zabije glavu u to i bulji i bulji i bulji ono kao da zna da sad ide spavanje pa se namisti i ceka da ga san obuzme 😂😂😂
🤔

Spiza- speceraj 😂😂😂

Jutro! ☕️☕️☕️☕️🍪🍪🍪
Ovdje je bas maglovito i ruzno vrijeme za razliku od juce
Abies oce kupit muz igracku?
Mala koza a da muski stvarno nekad ih je za u top stavit , i moj bome ima neslavne trenutke hehe
Kokolo dokle spavaju tvoji?
Sandrich drzi se , najgore sto se nezna kolko skok traje moze cak i dva tjedna 😱😱😱
Babycoming mali je presladak al briga njih sta se nama spava hehe
Mare romantika kod tebe 👍🏻👏🏻
Moja se lijepo probudila u 3 jela i budna , a meni se tolko spavalo pa je preuzeo mm malo ju nosao i uspavao , evo jutros se probudila bila malo budna i spava opet 👍🏻 dolaze nam rodaci popodne .. Uh dosadno 😬
Lijep dan svima

Bas me zanima ima li zena koje nas tu citaju svakodnevno,a ne zele se ukljucit..ono da nas prate kao sapunicu 😂😂😂😂 jer sam ja to radila dugo u trudnoci dok se nisam ohrabrila ukljucit..
Bas me zanima ima li zena koje nas tu citaju svakodnevno,a ne zele se ukljucit..ono da nas prate kao sapunicu 😂😂😂😂 jer sam ja to radila dugo u trudnoci dok se nisam ohrabrila ukljucit..
Imaju li vasi bebaci onak neke fore koje izvode svaki dan,a koje su vam smijesne..evo primjerice,moja kad god sisa,ovom gornjom,slobodnom rukom grabi sve oko sebe.. ja joj dam dekicu koju si onda ona navlaci na lice,pa si ju malo stavi u usta,pa nastavi sisat..ako nema dekice onda digne nogu pa nateze hlacice, strample,sad si moze primit stopalo pa se poteze za nozne prste,skida si carapice..ak ne moze povuc strample onda meni poteze grudnjak..al citavo to vrijeme sisa..presmijesna mi je 😂😂

Ako ima ja ih sad ljubazno molim da nam se prikljuce obećajem im kao pokretac teme vrhunsku zabavu 😄😄
Ugolina koje samoljublje pa citiras samu sebe 😂😂
Smijesna ti je Josipa 😘
Moj isto zadnje vrijeme dok jede rukom grabi i to obicno moje lice to mu je sad fora pipkat nasa lica
Isto tako vec neko vrijeme glumi kasalj valjda mu je fora to slusat meni bas i nije
Trece poceo je usnama proizvoditi zvuk poljupca pa tako cila kuca odzvanja haha

Ti nisi bila hrabra?😁😁😁
Ugolina isto sam se zapitala danas haha 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji