Vecer cure. Brzinsko javljanje.
Bolesne i bebo i ja. Bebo nasrecu manje- pun joj nosic "samo", nema temp. Spava lijepo. puno se i dalje smije. Najbolji bebo
Ja s druge strane dobila anginu , gadno me pokosilo dobila danas antibiotike i mandule mi ogromne jedva gutam... Srecom pa vikend pa mm doma (lezi mrtav umoran pored mene, kaze izmorile ga)
Tipkam kad cu moci u ekran vise gledat, oci me ubijaju.
Pozz mama i bebama
Ugolina ti si žena stijena,unatoč tim boljkama ne daš se💪💪💪
Sanjarka zar Petrić ne dolazi na ponocni party?
Pravit ću ti društvo🚬ako budemo na jutarnjoj kavi,tada si priustim 🔔
Uuuuu sad vidim ticker. Za dva tjedna idemo na kasice 😍 Kupila sam od hippa rizine i proso. Dal itko koristi kukuruznu krupicu iliti palentu? Koju?
vecer curke
ja sa svojim curama isla kod moje mame,sinoc je bila na hitnoj 😩 kaze vidjela puno krvi u urinu,pa su joj nalaze vadili i rekli da ima urinoinfekciju.bas mebila zabrinula😡
usput sam vidjela svoju snajku koja kaze da uopste nema simptoma da bi mogla uskoro roditi,nema ni kontrakcija.ona kao da nije trudna i kao da ne mora roditi.
Danas sam se prvi put dalje vozila sama sa djecom u autu,bili su dobri
ellie brz oporavak tebi i tvojoj ljepotici 😚 a tm puno snage da vas moze maziti i paziti.
ja jedva cekam kad ce moja biti spremna za kasice,kaze mm da ce joj za Bozic spek izblendati i dati joj da jede😂😁
Auuu Ellie, brzo nam ozdravi 😘
Ugolina bome dobro ti to sve duraš. 💪💪💪
Moj ne da nije promijenio pelenu, tek ga počeo nosat.
Sandrich njam cheesecake.
Ja radila neku kao Schwarzwald roladu, al za dijabetičare, jer sveki je dijabetičar... Ujutro ću je završit da se ne osuši, samo je moram sastavit.
Sanjarka nisam mu izlila pivu hehe, još mi je prasac kasnije podmetnuo nogu kad sam nosila košaru punu mokrog veša... E onda sam mu opsovala sve po spisku, i otišla na terasu izvjesit veš, pa me onda zatvorio van (Jakov mi otvorio) i sad je i kod nas tiha misa... Psmtr
A sanjarka neznam sta je s mojoj da nece u kolica, ono kad je bila skroz mala onda je htjela jer je cvrsto spavala, a sad si gospoja pojede i budna je . Nema vise spavanja . Izgleda eto kao od Ugoline je
A bome ugolina tvoja trudnoca bila teska
Mare super kad su gi tako dobri, zao mi za mamu :(
Elle brzo ozdravi 👍🏻👍🏻👍🏻 Angina joj bas gadno 😬😬😬
A za kasice ja cu cekat 6mj .. Ljena sam (nemajka hehe )
Sortiraj odgovore
Najstariji