Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Listopad 2016. 22:40

tpol strah me bilo voziti se sa njima troma sama,pa sam ili sama sa sinom ili sa curama,a do danas je uvijek mm bio pratnja. Najgore sto malu ne mogu staviti naprijed,mora se voziti nazad s njima.

CrazyPuppet
    22. Listopad 2016. 22:48

Mare jel vam stanu 3 as iza? Kakav je to auto?
    Mami brz oporavak
    Kokolo thanx :-) sliče malo, al opet svak svoj. Ti isto imaš dvogodišnjaka, pa me zanima kako s njim izlaziš na kraj, pelene i tantrumi, ljubomora? Moj nije nešto ljubomoran al ima trenutke popizditisa totalusa 😂😂😂 radi bilo čega, zadnja fora je skinut papuče čim mu nešto nije po volji, samo čujem kako odljepljuje čičak 😂jedino ga jedva čekam izbaciti iz pelena...

curicax3
    22. Listopad 2016. 22:48

A sto tipkate!meni dosle dvije frendice vidjet malu pa me odlucile izvest malo iz kuce!pojele pizzu i popila dvije pive MALE😎,tako su mi pasale i bas mi je sad super!valjda ce i beba bolje spavat od pive!
    Ja sam totalno za maturalac⛄

Lijepo spavajte svi!

Ugolina
    22. Listopad 2016. 22:50

Da dovrsim misao..I onda nakon takve trudnoce,secer na kraju,inducirani porod zbog visokog tlaka, 15 sati dripa,trudovi koji traju po tri minute s razmakom od 20 sekundi i konstantnom boli izmedu,iliti jedan konstantni trud u trajanju15 sati, koji rezultira carskim rezom..ma milina i divota.. al kad vidim ovu svoju zlicu,sve bi ponovila..nisam bolje dijete mogla dobit..savrsena je...al kad mi netko samo spomene kad cu drugo,kosa mi se digne na glavi istu sekundu- NIKAD !!!!

Ugolina
    22. Listopad 2016. 22:51

Ajme mare,bas koma to s mamom!! a kaj se voznje tice,kaj onda sve nade polazes u kcer,ipak je veca,pet godina,ona ju kao cuva??

uykmyjh
    22. Listopad 2016. 22:55

Ugolina alkohol kuhanjem ispari, pijenjem radlera nije 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.