Moj malac definitivno u skoku, prvi put da me izbljuva, cice stalno "prazne", nesto nervozan, 4 budjenja sinoc. Kuku lele :D 😁
jutrooo..moze jedna kava, najjaca sta postoji..oci cackalicama drzim..nas cjelonocni party je tek maloprije zavrsio..ne znam odakle ovo moje dijete crpi snagu vise 😣
Sandrich huh skok, nadam se da ce brzo proc 😉
Abies muz ti ujutro u 6 laganini kao da je podne 😲
moj ima tihu misu opet..jutros u neka doba kad je napokon cuo i shvatio da mali place me pitao magicno pitanje JE LI ON JEO, do tada je spavao ko top dok ja od ponoc vodim borbu sa malim i spavanjem..ne,izgladnjivam ga tako da moze cendrat cilu noc 😲😲 odustala sam oko 5 od pokusaja spavanja i prebacila se u dnevnu a on se lola dize u 8 s pitanjem sta sam nervozna..ma nista, eto tako mi doslo iz dosade 😐🔫🔫🔫
Ugolina bome ti je trunoca bila ajme, bas te nije stedilo 😣
Mare i njena 3 pacica vec setaju okolo ko veliki, svaka cast 👍
Crazy tm jos nije odrastao 😂 bas kao klinci 😂
Ellie nadam se da ce angina brzo proc, neka tm pazi i cuva i tebe i Enu 😙
Kokolo meni je otac s Murtera al ja se bas ne mogu prodat pod otocku 😉
Sanjarka ne brini, samo trazi blizinu necega..moj je tako jedno vrijeme spavao di god bi ga stavila..zabio bi glavu da bi mu se nos iskrivio, nikad mi nije bilo jasno kako moze tako spavat..prestao je s tim kad sam mu kupila mazilicu, valjda mu je bilo bitno da ga nesto dira 😂
cure s vise djece divim vam se, mene ovaj moj mali termit umori a ne znam sto bih da imam jos jednog 😥 moj naklon 😀
Hele eee bubrezni kamenac 😭 bol neopisiva 😨 mozda se kamenje pretvori u pijesak pa ga izmokris 😞 il ti daju neki terapiju da ne dode opet do napadaja 😑
Ajme baby,pa kaj se to dogada s vama,mali prije nije tako? i sta cijelu noc samo urla?
Tocno ovo da trebaju nest imat kraj lica..to mi nikada nije bilo jasno kod mame, kad god primi bebu bilo ciju uspavljivat uzme tetru i stavi kraj lica bebi..a onda sam skuzila..evo konkretno ova moja si medu stavlja na facu..ili dekicu poteze pa se s njom mazi..bas im nes treba,valjda im daje neku sigurnost il kaj
I meni dekica daje sigurnost 😂 pa di nece njima. Ja se i liti moram pokriti necim 😆
Ugolina nemam pojma sto mu je,zadnjih par veceri lose spava a evo zadnje dvije i kad zaspe budi se u placu..inace je vesel i razigran tako da ne kuzim stvarno sto mu smeta..osim sto vidim da ga zubici uzasno muce pa pretpostavljam da osjeca bol jos vise navecer kad se umiri..ne pronalazim drugi razlog
Baby bas koma..a ne smijes davat nis protiv bolova duze od tri dana, jadnicak
Abies,može meni čaj ako nije problem, ne pijem kavu.
Jutros se malo za promjenu ljutim na muža. inače je super, presvlači malu, nosi ju i to. Ali u zadnje vrijeme ništa bez kompa i tv-a. Nju okrene od ekrana da ne gleda jer zna da sam alergicna na to i nakon nekog vremena njoj dosadi tako piliti u zid i počne protestirati. On bulji u ekran i govori ššššššš.
Ona počne plakat.Ja sa strane izdajam i kažem ju da ustane malo s njom. Ne čuje me jer je i dalje zapiljen.
Ponovim glasnije, kaže mi da šta se derem na njega.
Velim mu da se može koji put i poigrati s njom, možda ne bi plakala i bla bla bla...na kraju sam ja uzela malu, stavila je na puzzle, sjela kraj nje i jednom rukom izdajala, drugom joj zveckala. Jer,nema on živaca skakati na svaki njen plač.
Mislim da bi mu trebalo dati jedan dan neko zahtjevno dijete na čuvanje jer on ne shvaća koliko je Emily dobra beba. Ok, ima dana kad baš jako plače iz petnih žila dok ne poljubicasti, ali to je od bolova, ne zbog nekog svog hira. I to je bilo par puta, nije svaki dan. A i kad je tako, ja ju nosim.
Uf...
Sad je iz protesta otišao na wc igrati igrice na mobitelu...
Neeeego, dobro vam jutro! :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji