Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    21. Listopad 2016. 18:00

A joj masha bas mi je zao sto se mucis sto se tice tvoje prehrane.

Moja je imala narandzastu stolicu zbog ajvara ,a jbg di cu da ga napravim a da nejedem.
    Mlijeko mi nadoslo kao blesavo,a bila zeznula pila caj od mente,pa su cure na fejsu rekle da smanjiva mlijeko i stvarno ta 3 dana sam ludila mlijeka slabo a ona gladna

Abies
    21. Listopad 2016. 18:29

Uh ja imala slobodan dan. Prije 1h došla kući. Skitnice nas dvije. Trebamo ponovit randevu!
    Sad imam samo 9str za pročitat....

hele
    21. Listopad 2016. 18:32

Sanjarka nadam se.u teretanu. Nakon prve trudnoce sam nakon 7 tj pocela. Bas sam bila nabacila kila. Vise od 20. sad 11 pa se nadam da cu komotno stat u svu robu. 
    Da pitam vas koje imate curice sta mislite od cjepivu hpv? jesta da se daje kad curica bas poraste. Ja bi svojo dala al kod nas nema.

curicax3
    21. Listopad 2016. 18:40

Masha imala ti te krvave niti jedna od mojih cura,ne sjecam se vise koja i uspanicila se i zvala pedicu i ona mi je rekla da je to skroz normalno kod beba.nesto koliko se sjecam kod naprezanja kad kakaju da im se to zna desit.tako da mislim da se ne trebas brinut.naravno jedino prati da ne bude ucestalo

Sunshine1
    21. Listopad 2016. 19:22

Hele ja ne namjeravam cijepit za hpv. Al mislim da ti to cjepivo nije bas sigurno,pa bili je afera po americi kako su curice ostale paralizirane nakon cjepiva!!!

Ja sam bas jadna 😭
    Teni se danas malo dnevno spavanje posenerilo i ebo sad je vec zaspala. Morala sam u 6 ic kod krojacice nesto dat sivat i kazem mu da bira ili nek je stavi sad spavat pa ce kasnije lec navecer ili nek je drzi budnom pa ce ranije zaspat i onda i stignem sve jos napravit za sutra za goste i peglat i tak. I ja dodem doma za 15 min a on ie meni odmah tutne u ruke. I kao ajd idemo ju okupat a on meni kako misli da je rano stavljamo spavat!!! Svaki dan zaspi oko 19:40/20:00. Pa ja mislim da to nije rano on ne zna ni sam,jer kao u 22:00 bi mu bilo kasno. Aaaa kako me naljutil. Pa reko mogu i ja imat pravo na mir i slobodnu vecer. Al nek mu bude,ja sam bas inatljiva i pozna me i ovo mu nije trebalo. Sad cu je stavljat svaki dan 9/10 al on ce bit s njom i uspavljivat ju dok ja cistim ili rucak. Pa kad bi ja onda trebala lec spavat!!!!!
    Sad sam ga stjerala da opere kadu!! Uffff ima tihu misu,a onda jos idemo cistit spajzu...nece lec do 12!!!
    😈

Drago mi je da je kava odlicno prosla,bas ste se super druzile!!!

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    21. Listopad 2016. 19:36

Daaa 😂😂😂😂

Abies
    21. Listopad 2016. 19:38

Oh već treći put pišem. Valjda neću sad zeznut.
    Kava ma da ponovit, uvest u tradiciju. 
    Josipa je pravi mali div! 
    Bellaru baš mi lijepo sad izgledaš. Lijepo ti je i trbuh stajao. 
    Curice hvala na savjetu hm, nije mi palo napamet, sin dobio trenirku donji dio. Samo nije mi jasno današnje doba, gdje su nestale trenirke za cure, samo tajice 😕

Masha. Jedi sve (kad stigneš). Pij čaj od kima. Daj i sinu. Koliko je star? 2-3mj. Vrhunac grčeva je tad. 
    Deeka a ni ja ne bih kao ti cijeli dan da netko čuva dok si dalje. Mi u ned na rođendan pa me malo frka koliko će bit dobra. 
    Sanjarka next...a daj misli malo na naše novčanike. 
    Tpol, Vjeverice spotrašice. Gimnastika mi je ostala tiha patnja. Mislim da bi ko klinka bila i dobra. 
    Ilani kks za idući tjedan. Nadam se da će pikalica bit nježna.
    Crazy Mare i Sunshine, e moram ponovit gradivo. I ako sam kog zaboravila. 
    Curice javim ti se kad sirana zatvori radnju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.