Vecer mame.
Mi se prehladili 😢 I bebo I mamma. Grrr... nista od druzenja a ni puta sutra. 😔
Zacepljen je nos.. imate koji jos savjet osim aspiratora I fizioloske?
Vecer mame.
Mi se prehladili 😢 I bebo I mamma. Grrr... nista od druzenja a ni puta sutra. 😔
Zacepljen je nos.. imate koji jos savjet osim aspiratora I fizioloske?
A joj,ellie,brzo ozdravite..
Ko ostaje,curica,abies i bellaru..javite ujutro da nebi i vi odustale 😂😂😂😂
Žene ja na rubu živaca. Mali zložest. Urlik plač, jurim po drva dok je madam u kolicima i šuti, bali. Trebamo na trening. On neće. Divlja. On u plač, mala u plač smiruj jedno. Drugo bježi... Gotovo kasnimo žestoko, više nema ni smisla otići. I onda muž nazove, a vi niste na treningu😨 Kazna jedna druga peta. Sad se primiri i mama oprosti što sam te ljutio. Ne znam što mu danas.
Kleopatra ne lovi ništa. Imamo nekoliko novih/povratnica mama. I uvele smo jutarnju kavu. Tko se sutra javi prvi nek kuha ☺
Ellie ajoj. Samo fiziološka i sspirator.
Meni je sutra u planu supernova 😉
Ellie ozdravite brzo
Sanjarka ovde preporucuju to cjepivo a i samo se pije. A i neznam velik je grad moze doc u doticaj sa svacim .
Eto nikako da krenem spavat a ona lijepo spava 😡😡
Sutra vam zelim lijepo druzenje 👍🏻
Sanjarka ta dr. Nema djece. Napala me i za dudu kad je maloj bilo 2 god. I ja izgleda nemajka :-)
Ellie mozes pustit vrucu vodu u kupaoni i stavit neko etericno ulje. Pa budi sa bebom unutra. Malo omeksa i pomogne.
Moja djeca napokon zaspala. Sad kava pa pravit mix za sataras.
Laku vam noc
Ellie, mi isto prehladeni. Kapamo i tekucinu od sljezovog korijena..ostalo znas
Evo mene s kavom😭ova moja u 6 pjeva i smije se.A meni dusa spava.I sad lezimo na krevetu i gledamo skupa forum.Ima uopce netko budan?
Ellie dzte se!
Abies,kuzim te.Tako i kod nas kad treba na trening.Neki dan ja ludim,spremam sve tri,a ona sjedne za stol i crta????i isto tako muz vani cijepa drva i vice zakasnit cete!nemoj zezat!
Jutrooo i ja bi kavu ☕
Idem spremiti starijeg u jaslice.
Ellie brzo ozdravite.
Nama isto jutros gore s prehladom 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji