Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Listopad 2016. 15:08

Bebo opet spava sredila ga Injekcija kad ne spava place. Mislim da ga boli nogica dat cu mu cepic ako ga bude bolilo i popodne mis moj

Ja uspila malo posredit po kuci i stavila njegovu robicu prat. 
    Mudrica otisla u skolu. Cekam da mm dođe pa da se uhvatim rucka 

Hele cijepiva: prvo u rodilistu pa sa 2mj-4-6 pa s godinu i dalje neznam. Kako je kod vas? 
    Kako to da nisu u pedijatra?

Ellie samo strpljivo treba im nekad 10tak dana da prihvate novi okus

L&L&R i Abies vi bas imate napredne curke veselo vam je 😍😍 

Zene sređuju nokte ha? 😎😎

L&L&R kad otvara kik? 😂

Masho bit ce lakse uskoro hug hug i ne sekiraj se puno nije ti prvo 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    20. Listopad 2016. 16:21

Ugolina e vidim. Doduse nama nikad nije trajalo sat ipo, al je bar 40minuta.. Sad zadnjih tjedan jede 15tak min.

Ellie00
    20. Listopad 2016. 16:26

Illani jesi dobila rjesenje od Hzzo..ja danas. Bilo vrijeme

hele
    20. Listopad 2016. 16:37

Kod nas u rodilistu pa sa mj pa 3 i onda sa pol god i god. Kasnije rjedje dosta. A pedijatra nemam vise u domu udravlja. Nisu mu produzili ugovor. Bjesna sam. A ova druga me napala kako je sramota da.dijete od 2 god ima.pelene i sl stvari. Dala mi dozu antibiotika za curicu koja se daje odraslima. Pa mi u ljekarnoj nisu htjeli izdat.

deeka
    20. Listopad 2016. 16:55

Di cu uzet baby gym i koji?

Ellie00
    20. Listopad 2016. 17:28

Deeka mi imamo fisher price- dobili..ok je al po meni preskup I nebi toliko novaca za to dala. 
    Frendica mi ima iz ikee zadovoljna je

Abies
    20. Listopad 2016. 17:29

Hele strašno. 
    Mladunčetu se kruška nije svidila. Stariji mi pije živce. 
    Deeka ja sam na njuškalu našla novi zapakiran 100kn. Nije ono što sam htjela. IvaLea na fejsu je stavila svoj, taj mi je baš to. Osim luka gledaj da ima i šuškalice na podlozi. 
    Btw imamo zatvorenu grupu na fejsu. novodošle mame da nema pomutnje.

20. Listopad 2016. 17:41

Pozdrav,mame!

Ja danas cijeli dan u pogonu,evo sada predah.Bila i u Lidlu,ali kupila samo termo tajice starijim curama.

Ellie,i ja sam danas dobila rjesenje,ali ionako sam vec sve obavila na hhzo prosli tjedan.Oni su provjerili i vidjeli da je sve odavno napravljeno samo nije bilo napisano rjesenje.

Sanjarka,mi se cijepili u ponedjeljak ali Nikolina jos nije ona svoja.Sutra bi trebali ici vaditi krv i urin pa ne znam jel to pametno.Moze li cijepivo utjecati na krvnu sliku?

Mame koje sutra idu na kavu,jeste li uzbudene? Bas mi je krivo sto ne mogu i ja.

kleopatra1606
    20. Listopad 2016. 19:21

Taj Lidl unistava, sad cu opet morati u pohod, kad su mi jednostavno njihove stvari odlicne.

Cure tko nam je krenuo sa dohranom i kada? malo mi je tesko sada pohvatat imam samo 500 stranica :O
    Nadam se da ce uskoro popraviti stranicu da mogu objavljivati postove i s mobitela 

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.