jutro cure
moze meni dupla
mala koza Sretan minic ljepotici
Mene je cura probudila u 6h,pocela je plakat,pa cica i opet place,ne znam sta joj je.evo jos uvijek je budna i nista joj nepase
Vani kisa pada bas fuj vrijeme
Crazy sad si mi dala za mislit. Kako ce vjezbanje utjecat na dojenje? Ja planiram skoro krenut sa vjezbama shaunT-a ali manjim intrziteto naravno. Jucer bas kupila novi sportski topic i sad cekam da dode taj ponedjeljak 😂
url=https://lilypie.com]
I meni kava.
Naspavala se standardno. Mali je u 10 otišao, sam. Malena svakako. Muž u pol noći stigao. Bio na putu pa hoćeš nećeš čekaš. Kad je stigao može krevet.
Emily 5 mj
Prebrzo to ide...i odmah se sjetim posla.
Crazy ja s kilama loše, one samnom predobro.
Kile inace,jos dvije do prije trudnoce,iako sam se bas prije nego sam zatrudnila zdebljala 2,3 kg. Jedem sve!!😂 tu nema pomoci kod mene,samo vjezba da se sve zategne i to je to. Malo me muci samo sta cu s plucima,uvijem in treba da se prilagode a bas zadnjih dana neki uteg na njima. A barem inhalator imam...
url=https://lilypie.com]
Sunshine, doma vjezbas ili? Ja sam prije trudnoce isla na insanity, brijem da bi sad pala u nesvijest na prvom skoku 😂
A i toliko sam smrsavila od poroda da nemam snage jos za vjezbanje..mozda pilates
Jutro cure!
Ijeme je ruzno bas :( moja je bila dobra bas je spavala po noci al ja nisam mogla spavat ... To se zove peh :(
Vjezbanje , hocu al ono pred ljeto hahha .... Sve je otislo od trudnoce al izgubila sam skroz definiciju cak mi i guza splasnula :( prije trudnoce sam vjezbala s kettlbell ona kugla s ruckom . Kod kuce i bas super definira cijelo tjelo a samo dvije vjezbe , i bila sam stalno u pokretu ..... Sad setam al i slabo jedem neznam nemam vremena od moje male hahahha .... Al cekat cu proljece s vjezbanjem
Opet mi isparilo sve sta sam mislila napisat neznam sta mi je s mozgom hahah
A da, mare da nije skok? Eto ja citala da skok moze strajat i do dva tjedna tako da 😬😬😬😬
Mala koza sretan minic tvojoj vec velkoj curi!
tpol ne znam sta bi moglo biti,imali smo skok sa 2tj i 4tj.
Curke ja sam uzbudena jer cu postat tetka prvi put,termin je 27.10 .Jedva cekam da se rodi tetkino zlato,mala Mia
Sortiraj odgovore
Najstariji