jutro cure
moze meni dupla
mala koza Sretan minic ljepotici
Mene je cura probudila u 6h,pocela je plakat,pa cica i opet place,ne znam sta joj je.evo jos uvijek je budna i nista joj nepase
Vani kisa pada bas fuj vrijeme

Crazy sad si mi dala za mislit. Kako ce vjezbanje utjecat na dojenje? Ja planiram skoro krenut sa vjezbama shaunT-a ali manjim intrziteto naravno. Jucer bas kupila novi sportski topic i sad cekam da dode taj ponedjeljak 😂

url=https://lilypie.com]
I meni kava.
Naspavala se standardno. Mali je u 10 otišao, sam. Malena svakako. Muž u pol noći stigao. Bio na putu pa hoćeš nećeš čekaš. Kad je stigao može krevet.
Emily 5 mj
Prebrzo to ide...i odmah se sjetim posla.
Crazy ja s kilama loše, one samnom predobro.

Kile inace,jos dvije do prije trudnoce,iako sam se bas prije nego sam zatrudnila zdebljala 2,3 kg. Jedem sve!!😂 tu nema pomoci kod mene,samo vjezba da se sve zategne i to je to. Malo me muci samo sta cu s plucima,uvijem in treba da se prilagode a bas zadnjih dana neki uteg na njima. A barem inhalator imam...

url=https://lilypie.com]
Sunshine, doma vjezbas ili? Ja sam prije trudnoce isla na insanity, brijem da bi sad pala u nesvijest na prvom skoku 😂
Sunshine, doma vjezbas ili? Ja sam prije trudnoce isla na insanity, brijem da bi sad pala u nesvijest na prvom skoku 😂
Sta je to ??

A i toliko sam smrsavila od poroda da nemam snage jos za vjezbanje..mozda pilates

Jutro cure!
Ijeme je ruzno bas :( moja je bila dobra bas je spavala po noci al ja nisam mogla spavat ... To se zove peh :(
Vjezbanje , hocu al ono pred ljeto hahha .... Sve je otislo od trudnoce al izgubila sam skroz definiciju cak mi i guza splasnula :( prije trudnoce sam vjezbala s kettlbell ona kugla s ruckom . Kod kuce i bas super definira cijelo tjelo a samo dvije vjezbe , i bila sam stalno u pokretu ..... Sad setam al i slabo jedem neznam nemam vremena od moje male hahahha .... Al cekat cu proljece s vjezbanjem
Opet mi isparilo sve sta sam mislila napisat neznam sta mi je s mozgom hahah

A da, mare da nije skok? Eto ja citala da skok moze strajat i do dva tjedna tako da 😬😬😬😬
Mala koza sretan minic tvojoj vec velkoj curi!

tpol ne znam sta bi moglo biti,imali smo skok sa 2tj i 4tj.
Curke ja sam uzbudena jer cu postat tetka prvi put,termin je 27.10 .Jedva cekam da se rodi tetkino zlato,mala Mia
tpol ne znam sta bi moglo biti,imali smo skok sa 2tj i 4tj.
Curke ja sam uzbudena jer cu postat tetka prvi put,termin je 27.10 .Jedva cekam da se rodi tetkino zlato,mala Mia
Mare i moja prva necakinja je Mia😍jucer joj bio mjesec dana.Vidis ja i ti ko da paralelne zivote vodimo😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji