Je ste se raspisala,bravo...
Ja bila na nokte ,gel stavila pa sam mirna mjesec dana.😄
Abies ni ja svoju ne mogu bez nadzora ostavljati ni budnu ni kad spava,budi se sasvim tiho,onda skine carapu pa je baš onako fino gura do pola u usta,ili zna ako spava u lezaljci prebaciti jednu nogu i ruku van pa pokušava izac ,tako da sam na oprezu stalno😏
Ugolina od subote me boli lijevi zglob ručni i kažiprst,tako da sam te se sjetila,nije lako😱
Dan cure!
Ja bila u Lidlu jutros, nasla sivi 62/68 i rozi 74/80.
Pa isla na nokte, trajni lak stavit. Nisam ima 4 miseca.
Aurorica mi pocela bolje spavat po danu, a maloprije je plakala u snu par puta, dala joj dudu i umirila se.
I pocela je smanjivat trajanje podoja :) koliko vas cicaju?
Bokic. Ja cure ne stizem al nist. Citsm vas. Moj ima grceve isto. Jucer i danas je lud. Noc bila dobra. Kaka vise neg inace..zuvkasto zelenkasto.
Kak ste vi super i lijepi si pisete. Ja ovog svog nosam, a mala kad dode iz v..uzmei mob i plese...navece nakon serije grceva - zaspem.
I to je to od mene. Jos se nisam ni posexala. Kad cu- ne zna se. Kod ginkaca bila..kaze da mozemo.
Ubit ce me ovi grcevi. Stalno brijem jel od neceg sto sam ja konzumirala..
Mogu li ti grcici bito razlog cesceg kakanjA?
Mi cemo u lidlu uzet cizme za kisu. Imali smo prosle godine i odlicne su.
Sanjarka vidila sam u Slobodnoj,da je povodom ponovnog otvorenja u Kiku 10%na cjelokupni iznos ,odma sam se tebe sjetila 😃u solinu je a spominjala si da si bila,I da je bio zatvoren...
Llr i ja sam na oprezu. Nego do nedavno se vrtila po kindi i ok. Sad upada sa strane. Kolica prolaze još. Kad se tuširam kolica idu samnom. Na podu izgmiže iz baby gyma samo tako. Pa me frka da ne ukovi bratove igračke
Masha drž se. Da da taj vrazji mobitel zaokupira jedno dijete pa si na miru. Znam! Nekako smo to disciplinirali, no ne i tv.
Sortiraj odgovore
Najstariji