Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hele
    21. Listopad 2016. 10:23

Dobro jutro :-) 
    Na kavu kasnim. Moja djeca spavalice a i ja.
    Noc tako tako. Nema muza pa ispadnem iz stosa. 
    Pricate o kilama. Mislim da sam na predteudnickim kilama al sve nesto mlohavo. Treba malo utegnut. Za nekih mj dana teretana. Zbog reza se ne usudim jos. Al setam svaki dan po nekih 5 km. Lagano dolazim u formu. 
    Svugdje izgleda bljak vrijeme. Tako i kod mene. Vatra u kaminu romantika. A sama :-(

Masha
    21. Listopad 2016. 10:27

Kod nas ratno stanje. Jucer je cijeli dan urlao, jeo?, kenjaoi tak do ponoci. Soavao na meni. Evo ga opet isto. Majko mila propucat cu se. Neki grcevi su opasni.

Dajem mu biogaju i cica do iznemoglosti.

Jaioooooooo

CrazyPuppet
    21. Listopad 2016. 10:30

Mare super, navijati ćemo kad krene 😘
    Sunshine,nemas ti puno posla za odraditi, ja ću se bome dobro oznojit da imam liniju ko ti. 😉
    Vježbanje mi nikad nije bio problem, dosta sam ionako aktivna, no kad je prehrana u pitanju često posrnem. Zato moram postupno, sve rigorozne metode su ispale neučinkovite. Meni ostale te 4kile od trudnoće, s tim da bih voljela skinuti i ostalo, bar nešto, nikad nisam bila mršavica. 
    TPol kettlebell 👍💪💪💪 nisam tip za to, ali moj naklon 😉
    Jamnica insanity 😨😨😨 svak vam čast cure... Sad ste me dodatno potaknile... Bit će sweat like a pig to look like a fox 😂😂😂

CrazyPuppet
    21. Listopad 2016. 10:33

Kod nas sunčano, šaljem vam malo ☀☀☀
    Masha skok? Ahahaha, sve nam je skok... Al može bit, stvarno... držite se
    Šetnja odrađena, ja sva mokra

Sunshine1
    21. Listopad 2016. 10:52

Masha,Mare drzi te se i matrajte proci ce!!
    Helle 5 km? Odlicno,ja ne mogu tolko jer ova moja ne voli kolica vise... 😑
    Sanjarka  mali zabrijao da je novorodence 😂😂😂😂 a mozda je skok hahahahhaha
    E toga prije nije bilo
    Jambice insanity? Svaka cast,ja nikad nisam skupila volje i hrabrosti da krenem,ja sam bila na T25 i vjezbala doma pred tv-om a mm iza na kaucu prigovara formi vjezbe. Luda sam na to,glupan,mjesto da vjezba samnom.
    Sjecam se kad sam krenula nakon treninga na sve 4 na pod i borila se da ne povracam ....dosao mm pa vikao da nisam normalna. Sad cu pimalo,prvi put nozda 5,10 min prilagodene vjezbe.
    Tpol tebi isto jako zanimljivo hahaha
    Meni se sutra najavili gosti! Bljak! A taman sam se odvikla.
    Idem se otusirat dok spava

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    21. Listopad 2016. 11:04

Jel itko stigo na kavu, ja sam u centru,idem na wc

hele
    21. Listopad 2016. 11:05

Sunshine nekad i vise. Po 2-3 sata setnje svaki dan skoro. Moj spava samo u kolicimA. Cure koje doje nije dobro puno vjezbat. Tako su nar rekli mojoj sestri. Jer mlijeko promjeni ukus zbog kiseline koja se otpusta. Jedino odmah iza podoja. Sad jel.tocno il nije ne znam ni sama.

Masha
    21. Listopad 2016. 11:13

Ja vise ne vidim blagodati dojenja. Spala sam na to da jedem cajne kolutice i jaffa kekse. Ne mogu nikud mrdnut. I sva sam u strahu hoce li se od ceg od mene zgrciti. O jegercicu i pljugi da ne govorim to valjd vise nikad necu lrobat. Nema nacina da se opustim. NEMA!

Masha
    21. Listopad 2016. 11:14

Kupila sam si i bezkofeinsku kavu...pa pijen samo jednu jer brijem da je gorko njemu. A kavu obozavam.

Di vi to pijete kavu?

deeka
    21. Listopad 2016. 11:43

Sanjarka preslatko. Ima li za cure sta? Obozavam Bozic i ove godine planiram sve okitit vec 1.12.

Crazy ja 14.11. pocinjem s aerokickboxingim, to sam i isla prije trudnoce :)

Masha znam kako ti je s grcevimam nama su bili gafnibpogotovo jedna noc koja se produzila na cili dan. To je hija vrhunac! Fala Bogu nema ih zadnjih 10 dana uopce. Taman kad smo napunili 2 miseca.

MalaKoza sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.