Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    20. Listopad 2016. 11:40

Za rum se tjesim da alkohol ispari tokom pecenja 😂😂😂 hahah

Sunshine1
    20. Listopad 2016. 11:42

Info: iduci vikend je u Kozmu 30% na bebi stvari...pa ako kome sta treba da si planira!! ✌

url=https://lilypie.com]

vjeverica8
    20. Listopad 2016. 11:46

Bellaru našle smo se, hehehe 😄 Pogledala sam new girl i blindspot 😉 Ostale nisam, evo idu na popis  i vidjela sam na fejsu reklamu za neku novu seriju, Rastava, glumi Sarah jessica parker ako se ne varam...
    Bas bzvz za mengu.. Ja ne znam jesam li dobila ili ne jer sam tamo negdje oko 45., 50. dana imala neko krvaruckanje pa nisam sigurna jesu to ostaci lohija ili crvena vještica...

Tpol nadam se da će se brzo primiriti stanje tvojoj Leici šta god da ju muci, zubi ili grčevi... Šaljem veliki hug!!! 

bellaru
    20. Listopad 2016. 11:53

Pogledala na tvu tu prvu epizodu te rastava al nije me se bas dojmilo nesto😏
    Ah morala je doc kad tad..steta sta tako brzo al sta sad..pelene karlu pelene meni😣 
    A ako dojis nije valjda jos...

E a za zube sam vidjela u bubamari siperak/ slincek kako ga vec zovete sta ima na cosku gumu pa da bebac grize kad ga zubi zezaju. Kupila necaku budem i sebi

Do kad mora biti madrac ono blago podignut na strani gdje je glavica?

Ellie00
    20. Listopad 2016. 12:02

Dakle ovo moje bebo. Nismo se id 3 zlicice hrane pomaknuli od prvog dana. Ne kuzi ona bas kaj se dogadja- ne otvara uopce usta. Kad joj uspijem stavit nesto u usta to pojede, ne odbija fino mljacka. Al inace si ona pjeva, prica, smije se, jede slincek... nisam vise pametna...

CrazyPuppet
    20. Listopad 2016. 12:30

Ellie pomalo, imate još fore do 6.mj.
    Vjeverice ako nisi gledala Battlestar Galactica onda obavezno. Nebitno jel voliš sf ili ne serija je toliko dobra da ti ne mogu opisati. Ja sam poludila kad sam je odgledala jer sad više nemaaaaa... A ove sve što ste nabrojale imam na Foxu, ali teško mi to pratit jer ne pratimo kad je koja pa onda ni ne gledam. 
    Zubi... Na tu temu imam samo reći sljedeće: stariji počeo slinit sa dva i po mjeseca intenzivno i trpa rukice i sve... Prvi zub za prvi rođendan... Nema pravila
    Bellaru nemoj se ranjavat, već ionako krvariš 😂😂😂

Sanjarka88
    20. Listopad 2016. 12:37

Bebo pajki. Jeo je krusku oko 11h i sve smazao bas je voli.

Kuca mi je kao da je bomba pala a meni se nista nedaaaa 😏 

Mare bravoooo za svoju smijalicu malu 😍

Vjeverice gdje skidas serije? Ima prijevod? 
    Ako neces kavu hoces nesto zestoko? 😄

Bellaru mengaaa 😩😩😩 meni 3. dan danas i ovo je prva nakon poroda a da nisam iskrvarila jupi jej!
    Nama madrac nikad nije ni bio podignut

Ellie pomalo ocito joj treba vremena. Sta papate? 
    Bebo ima 5ipo mj nema sad odustajanja. Jel bude vec gladna kad joj dajes?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    20. Listopad 2016. 12:45

Papali rizine pahuljice,.pa tikvicu I danas jabuku probali. 
    Dajem joj kad u vrijeme kad znam da bi trebala jesti a da jos ne vristi..

Abies
    20. Listopad 2016. 12:48

Bellaru m 👎
    Jel imenjak cijepljen?
    Ne hvalim imenjakinju. Luda je... Već 3put upala u putnom kinderbetu između mreže i madraca (sa strane). I jučer i prekjučer....gmiže. Ni pišat ne mogu ić više

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.