Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    20. Listopad 2016. 19:31

Vecer curke

Vani kisa pada,a kod mene vatra u kaminu gori.😊
    Moja sirena je od 18h nerovozna maksimalno,jedino se bila smirila dok sam je kupala. Samo sto je spustim ona pocne vristat,nije gladna jer je obadvije cice ispraznila i jos 30ml Ad

Sunshine1
    20. Listopad 2016. 19:56

Mare cini se da je takav dan. Ovaj moj zmajic je danas ludaaaa. Ja obavila sve sta sam trebala i pitam sta su radili...a nis,e reko tako ja meni cijeli dan. Nece lezat,nece se nosit,nece viper,na trbuh,na podlogi za presvlacenje sta uvijek pali.....malo samo upali pilates lopta pa u krug. Mozda da je ipak stavim u top,nozda bi to htjela. 😅

url=https://lilypie.com]

mare1989
    20. Listopad 2016. 20:07

evo je zaspala,ali jedva. Ljuljala sam je,cim spustim pocne plakat,nekako sam je uspjela smiriti. Ja jedva gledam,a cekam dr.Housa da gledam,pitam se hocu li ga docekat ili cu zaspati

CrazyPuppet
    20. Listopad 2016. 20:36

Kod nas isto nervoza cijeli dan, čim mu nestanem iz vidokruga, ne da plače nego vrišti... I samo na ruke i daj cice... Čak sam posumnjala da bi mogao biti skok... Zaspao prije 7, po špagi, al me leđa ubilaaaaa 
    Odoh se otuširat i horizontala😴

Sanjarka88
    20. Listopad 2016. 21:18

Vecer mame! 😘

Dijete spava ja se kravim po kaucu haha
    Ovo moraaam kupit http://hr.nextdirect.com/en/g93218s2#962363 😍😍😍

Hele bas zeznuto to sa pedijatrom ja isto nebi volila da ga vodim u dr. opce prakse. I zamisli dijete od 2 godine ima pelene. Jel ima ta djece uopce? 😠

Deeka gledaj da je veći i sto vise suskalica i igrackica bit ce joj zanimljivije 😊

Ilani hm mislim da cijepivo ne utjece na krvnu sliku hm al nisam sigurna 

Kleopatra na dohranu krenuli s 4mj ja, Abies, Ugolina,L&L&R.. a s 5ipo Ellie i Illani 
    Valjda sam nas sve nabrojala

Sunshine u top 😂😂😂

Mare vecernja nervoza? 

Crazy mozda i je skok s 3mj uranio malo 

Zelim nam svima skupa dobre noci

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    20. Listopad 2016. 21:26

Moja je juce bila takva, valjda je ovde vrijeme jedan dan ispred, sl zato je danas cijeli dan odspavala i sad spava 😬

Kleopatra i ja bi da se sredi to s mobitelom bas mi bez veze sto nemogu s njega pisat 
    A mare valjda joj dan takav al bitno da je zaspala

Mi sutra idemo do pedijatrice da dobije cjepivo za rota virus... Pa cu usput rec nek joj pogleda malo i usta i uho, bila mi je cudna s tim rukicama stalno po licu .

Sanjarka joj moras to kupit preslatko 👍🏻👍🏻👍🏻

Sanjarka88
    20. Listopad 2016. 21:32

Tpol ipak ces je cijepit za rotu? Kako si to na kraju odlucila? 

Mi smo danas prosli bez temperature nadam se da nece nocas ili sutra

Sanjarka88
    20. Listopad 2016. 21:33

Ovi iz nike-a jos nisu poslali air maxice ubit cu ih ako ne stignu do rockasa 😠

mare1989
    20. Listopad 2016. 21:41

sanjarka ovo je preslatko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.