Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    21. Listopad 2016. 11:46

masha ja pijem kavu 3 puta dnevno,i dojim,pazim samo da ne jedem papriku,krastavice,sve sto je kiselo i ljuto

deeka
    21. Listopad 2016. 11:54

Mi smi same danas. Mm ide svojoj rodici na svadbu u Sinj. Ja nisam zaintetesirana i ne zelim nju ostavit nikome cili dan i noc.

Sanjarka88
    21. Listopad 2016. 12:36

Gledam ja di mi je post a ono na proljetnicama a majkoo moja 😲

Copy paste

Hello! Se jos pijucka kava? Ja evo vec na drugoj kod mame ☕
    Junior zaspao. Dorucak smazao ko veliki krusku/rizine pahuljice. I bljuckao posli, on i krutu hranu bljucka nema nam pomoci 😩 no s obzirom da ima 6.800 nemas brige.
    Crazy ja nemam pojma o kojim vi programima vježbanja pricate 😂 totalni sam anti vjezbac uvik bila. 
    S kg - kad god stanem na vagu imam manje od prethodnog mjerenja. Malo mi fali da padnem na 48. To je skoro 5kg manje nego prije trudnoce. Izgledam ok da bi se moglo manje učvrstiti sve skupa bi no pomalo. Natjeram se na 10 čučnjeva i 10 trbusnjaka dnevno 😂😂
    Jedem - svaki dan ujutro odmah nesto slatko komadic ne puno, dorucak oko 10h i rucak oko 16,17 i to je to. Ništa vise. S tim da već dugo ne jedem kruh uz rucak pa mi ta navika ostala
    Tpol sto ti je s mozgom hahaha 😂😂😂
    Mare jos malo pa je nećakinja tu jeeej ❤
    Hele ti ces i u teretanu wow 
    Masho mozda je stvarno skok koliko je točno star? 
    Zašto toliko pazis s hranom? 
    Sunshine da da skok je onaj neki s 4ipo mjeseca 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    21. Listopad 2016. 12:51

Hahaha sanjarka i ja jednom to napravila. 

Btw isla jucer u bubamaru po ovcetinu i prodali zadnju. Drugi cet posiljka pa cemo vidit hoce dobit.

Masha ja isto ko ti vec luda. Kolko ste vi stari? Nisam ostala na cajnim koluticima,jedem ko Mare,sve. Ne ljuto,kiselo i stvari koje napuhuju. Iskreno ne znam sta vise mislit,laktoza sama po sebi stvara plinove al sta je previse previse je!!!! Pa moja Tenka ce sada 5 mjeseci skoro. Jucer opet vriska...ako ne prode kroz dva tjedna idem pedici nek je salje na neke pretrage. Sinoc sam bila na rubu prestanka dojenja,a onda si mislim....pa nema zdravijeg a ad mi nije garancija da ce grcevi nestat.
    Razmisljam.....da bas zbog toga krenem sa rizinim ovaj vikend ili drugi tjedan. Iskusne!? Crazy,abies? Citala sam da kod nekih problema sa probavom ih preporucuju od rodenja...refluks ili tako nesto.
    Bas smo ocajni....😥😥😥😥😥
    SVE smo probali i nista ne pomaze

url=https://lilypie.com]

vjeverica8
    21. Listopad 2016. 13:17

Ne pišem od jučer, Bellaru je kriva, gledam seriju koju mi je preporučila. Navukla se  netko je pitao, mislim Sanjarka, skidam ih s neta i gledam s engleskim titlovima, ne volim kad mi se hrv ispod vrti  program Bestplayer odmah traži titlove cim pokreneš video...
    Vježbanje - sve ste neke aktivne, super! Ja išla na sportsku gimnastiku prije trudnoće. Na to mogu sad zaboraviti... Treninzi su mi daleko i kasno su, od 21-22:30.. Morat ću doma vježbati. Vjerojatno ću neke HIIT treninge tražiti po yt. Kile kao i prije trudnoće, samo sto su 2 iz guzice prešle u sise (mlijeko). I jos je nesto trbuha ostalo za zatezanje. Čekam zeleno svijetlo fizioterapeuta za vježbanje zbog navodne dijastaze na porodu iako sumnjam da ju je bilo. Glupača, nisam si sama provjerila...
    Tpol koliko kila imaju tvoje loptice? 
    Sanjarka taj next ima stvarno predivnih stvari!!! 
    Crazy zaboravila se zahvaliti na mailu, hvala 
    Malakoza sretan minic Emily!! 
    Hele super za spavalice i ja bih...
    Masha držim fige da grčevi brzo prođu, a Sunshine tebi pogotovo!! Ja izbjegavam samo mahunarke i mandarine  a imam domaće s Neretve...

Curke nam na kavi, pravoj, bas me zanimaju dojmovi  nadam se da su i kolače probali kad ih Ellie toliko hvali  ja volim njihove cijeđene sokove 

lan@luk@rit@
    21. Listopad 2016. 13:29

Dan cure😊

Ja neznam što je mojoj curi zaspala u 12:8 sinoć probudila se oko 4 h ko da je podne pričala 2 h ,zaspala oko 6 i nešto do9 uglavnom zgazena sam😖😖

Bravo cure za vježbanje !!ja sam pre lina za to....Ja samo jedem i zugam kako sam debela..ali to me ne sprječava da jedem do 12 h navečer😱

Sanjarka Petar ima super kilazu,moja je najmrsavija u razredu,mislim 😜totalno drugačija od brata i sestre,oni su baš puno dobivali😏

Neznam više ko je šta pisao..cure javite kako je bilo na kavi?vjerujem da uživate u cakuli!!!😘😘

CrazyPuppet
    21. Listopad 2016. 14:10

Purgerice su na kavi👍
    Masha i Sunshine žao mi što se mučite... Ali već se govorilo da prehrana ne utječe na to, jer i bebe na ad imaju grčeve. Mi smo tih problema imali kratko s starijim, al njemu pomoglo nosanje u čvrstom stisku... Nemojte radi toga prekidati dojenje. Sunshine jesi probala ono iz sretne bebe sa šećernom vodom? Mogu vas jedino utješiti da će proći. Probajte bit smirene kolko ide...
    Sanjarka naravno da ti kile idu dolje kad jedeš u biti 2x dnevno... Ajd ne dojiš, al probaj bar neki zdravi međuobrok pojest oko podne i oko 7 navečer. Imaš tipa one energetske pločice za napravit od zobi, i raznih sjemenki, prefino nešto. http://www.theloop.ca/18-homemade-energy-bars-that-are-actually-good-for-you/
    Ja sam se prisilila ne jest bez veze i jedem samo kad ogladnim. Al bome od dojenja znam imat prave napade gladi... Ja ništa ne izbjegavanje, ni grah ni brokulu, ništa
    Vjeverice 😉 ja sam skroz zaboravila da imam tvoj mail, baš sam 🐔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.