Jutro! meni sad kava. Djeca mi spavalice :-) vec duze vremena jedno budjenje u 3 a zaspe u 9 navecer. Svi naspavani.
Bellaru ako slini zubi su. A mal pa cesto place valjda boli.
Abiea uzela bi od muza al radi od 7-17. sas na terenu 3 dana. Ja sama. A naverer dok ih stavim u krevet, pa se podruzimo mm i ja pa pocisti onda se onesvjestim.
Da vas pitam kad su kod vas vakcine? jezim se od tih boca.
Jos nemam pedijatra nego dr opce prakse kojoj nista ne nevjeeujem. Onda moram privatno prije vakcine da vidim jel beba ok za bocu
Bellaru ne kuzim ni to jaje prakticki beba od rodenja bude u njemu u polusjedecem
Ma bio je kako nije i to svugdi. No evo ovo je sluzbena dozvola 😂😂
Ja njemu dam ruke a on se odma posjedne znam da ne smi no gust mi je gledat kako se veseli dok to radi
L&L&R vi kasno zaspete no zato ujutro spavate nije ni to lose 😄 kava se ohladila no ima je jos hehe
Ellie koju boju si uzela?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
jutro cure
moze jedna dupla i nesto protiv bolova.
tpol sretan minic maloj ljepotici
Mene leda ubijaju,jos mi ta bol udari na lijevu nogu pa mi noga samo poklekne od boli,a ta lijeva noga je svakako u klincu.Moja cura je odspavala od 21-4,30 pa me zajebavala do 6h i opet zaspala do 8h.Pocela je da se smije
i nesto guguce.
Bellaru lidl je u Gorici kraj njihove uprave.
Sanjarka boja je rozo crvena ne znam kako ju nazvat. Vidjela da ima jos sive I mislim plave
Jutro! Ja sam se tek pred 10min ustala, imala je grceve do 2 :( bas je plakala jako, vidim sad se budi moram pozurit s tipkanjem
Isto me sve nesto boli, valjda od nošenja , prava baba sam
Mare sanjarka hvala , bas vrijeme brzo ide
Vjeverica da svako ko je vidi cudi se kosi jer ne samo da je velika vec je i gusta i strsi u zrak hahha .... Peremo posebno kosu posebno tjelo 😂😂
Vidim sve neke curke gimnasticarke bas je zanimljivo kad pocnu s tim okretanjima, moja za sad dize glavu kad je na trbuhu i radi s nogama kao da oce puzat , necee nikako da lezi duze ili spava na trbuhu
Idem sutra malo do pedijatrice nek ju pregleda , pocela je slinit i stalno s rukicama po licu pa nek to malo pogleda 😬 Bas mi je sad svaki dan upitnik iznad glave jer stalno nesto novo.
Popila sam kavu ona se probudila i glava mi je na pola neznam sta pisem ni pricam hahha ... Puse svima
Jutro, odnosno dan!
Mi se budili u ponoć, pa u 3 pa u 6 zbog previjanja pupka. Kasnije još drijemuckali do 8:30.
Sad ima svoj prvi polsatni beauty sleep
Kavu ne pijem, što se još nudi?
Pročitala vas, stvarno ste vrijedne ujutro! Zapamtila malo toga..
Sanjarka bravo za hrabricu tokom pikice!
Tpol sretan minić!
Ellie meni svekrva ugrabila onog sivog sa zvijezdicama!
Sunshine slobodno uglancaš kuhinju kao ona žena na fejsu - sve poliješ kantom vode i bude čisto
Bellaru nas počela stalk-ati čuvajte se svi koji imate šume blizu kuće
Crazy ja bih nutellu bez kruha ionako je žilavo pa samo smeta
Mare nek bol brzo prođe!
Dosta sam toga i zapamtila, bravo ja!
Malom dosta spavanja, budi se. Taman uspjela skinuti par serija, još samo ih treba prebaciti na tablet! Neki dan uspjela pogledati prvu seriju nakon dva mjeseca. Obožavam gledati serije. Naravno one koje ja hoću kad ja hoću
Dobila sam mengu😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 pa ranit cu se😭😭😭😭😭😭
Vjeverice koje serije??? Skini This is us
Nova serija, 4 epizode izasle do sad
Čula sam za nju, imam u planu i nju gledati jer sam Parenthood obožavala a ta je kao slična
Gledam/odgledala stvarno svašta: Uvod u anatomiju, Dr House, Big bang theory, Suits, Outlander, sve verzije Sherlocka Holmesa, Humans, Wayward Pines, Modern family, How I met your mother, Privatna praksa, The Catch, Lucifer... itd itd...
Gledaj jos scandal, the blacklist, blindspot, queen of south ( nova, odlicna) , jane the virgin, arrow, new girl, devious maids, mistresses😁😁😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji