evo i mene nazad :) zao mi je sto zadnjihg mjesec i pol nisam bila aktivna, ali stvarno se puno toga izdesavalo. Cijeli deveti mjesec smo bili u Hrvatskoj u posjeti rodbini i to ja i beban sami jer je tata morao raditi, kad smo se vratili u Njemacku cekala nas je selidba u novi stan. Sad je napokon sve na svom mjestu.
Moj beban je super. Po danu je odlican, dosta spava, a noci su nam jos bollje budi se oko 3 puta i dobije bocicu. Sto se uspavljivanja tice tu sam najsretnija, navecer kupanje i hranjenje i on sam zaspe.
Puno pusa salje kleopatra :*
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Meni se vratila noga nakon nekog vremena iza prve trudnoće. Al sam ja ionako na pola broja pa zbog šire noge kupujemo br veće pa sad nebu problema, bar za čizme. Tako da ima nade.
Žlice svakakve kod nas, hipp i svašta nešto
Grčići iš iš
Mogu ja sutra kavu 😉
Sanjarka Rita se rotira već od 3 mj.je počela u početku zapinjala rukica jedna ,s 3.5 mj.se okretala ko velika ,u zadnje vrijme ju je nemoguće promjenit stalno se okreće tako da uvijek neko asistira tj.drži je dok promijenimo pelenu i obucemo hlače,obožava bit na trbuhu..lana i luka su svladavali sve po školski kad su trebali,a ona je čak počela savijat i guzu dizat pa se odguruje put nsprjed da bi nešto dobavila😃
Kleopatra i tu wellcome back!😘
Bellaru, gdje je kamera?????
Još sin. Ja mislim da ću ko u crtiću tulup.
Njemice ima koja iz okolice frankfurta. Bila jednom u "zabavnom parku" lochmule (tako nešto). Genijalno nešto.
Laku noć!!!
Mozda vi zene imate isti problem ko ja..isto mi slape postale knap i sad kad sam konacno nokte porezala opet su mi dobre 😂😂😂😂😂😂😂
Vecer curke
Crazy profilna ti je 😍,mali ko bombon😚
moja djeca spavaju,mala evo na sisi i uziva. Ja i mm smo ajvar kuhali i napokon zavrsila.Leda me ubijaju 😩 nisam navikla dugo stojat u jednom mjestu
Evo i mene opet. Ko padobranac. Vidim pisete o svemu i svacemu. Bila odlucila javljat se na dnevnoj bazi al nista. Malom pustam bijeli sum kad spava pa nemam mob. Sto se nogu tice meni nimalo nije narasla noga. Sve normalno nosim. Iako najvise volim starke al zbog posla nekad i stikla. Moji svi spavaju a ja odmaram. Ljepota. Svi od 9 u krevetu i ujutro do pola 10. grcevi lagano prestaju. Pisette o okretanu beba. Marko se vec 2 vrti u krug. Kaze dr brze motorici sazrijeva. Iz usta curi pa kaze i zubi ce brzo. Jos mi je mal za sve to al sta bi sad. Nekako je napredniji od.seke. svasta sam jos htjela komentirat al zaboravila. Laku noc
Jutrooooo 😘
Moje dijete jos spava. Toliko je mirno spavao nocas da je to milina. Osim hranjenja u 2h nisam ga vise cula ni sekunde.
Crazy hoce li ta kava? Moramo ic kod pedijatrice aj aj da se razbudim 😄
Mali je predivan! Totalni frajer 😍😍😍😍
I ja jednom radila ovo od Nutele nije bas ispala izgledom nešto 😂
Bellaru bas pokusam to s nogom 😊
Mislim da cu pokusat sve ugurat u dvi proslave jedna u kinu jedna doma...
Abies pa Petra se rotira ko velika sto je ne pohvalis 😍 al da ona i nogice vec papa jos malo pa na koljena i hop u sjedeci 😄
Kleopatra welcome back! ❤ Si to uspila preko moba? 😄
3 puta ti jede preko noci? Ili ?
L&L&R e Rita je baš ful motoricki napredna 😎😍 cek kad ti uskoro propuze pa za Bozic bude vec cupala bor haha
Mare ajvaaaaar mmmm!
Hele jos malo pa mu ti zvukovi neće bit zanimljivi pa ces tipkat na dnevnoj bazi 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji