Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    20. Listopad 2016. 08:41

Mare šalji ajvar 😂
    Hvala vam svima za komplimente 💕
    Sanjarka, ni meni se ne čini nešto ekstra taj kruh, fora izgleda, al trebalo bi drugačije neko tijesto, ovo je dosta žilavo ispalo. Oh well, ima nutele unutra, neće preživit 😂
    Pikica joj joj, bravo za spavanje 👍
    Hele pa di si ženo 😀 samo se ti javi kad možeš. Napredan malac 👍
    Kleopatraaaaaa 🌼
    Rita i Petra odlikašice💕
    Moj se budio nešto pred jutro, ne znam sta mu bi, valjda smo morali utažiti glad, jer ovih dana zbog nosića nije baš papao. Jučer se probudila s kamenim cicama, danas sa ispuhanim 😂😂😂 nadamo se razvedravanju pa bacit đir

Ellie00

Jutro. Evo I nas na kavu. Beba vec vjezba I pjeva..odspavala je 10 h u komadu.

Opet lidl..bas su zlocesti 😁. Inace imate I od danas neke skafandere tanje u lidlu za bebace, ici cu kasnije pa javim na sto lice

uykmyjh

Ooo petric danas na bockanju  sretno!!!

uykmyjh
    20. Listopad 2016. 08:44

Radila sam i ja taj nutella star bread al naletila na dobar recept, nestalo u roku keks. Al definitivno fali ruma :p ja sta god pravim fali mi ruma. U palacinke iskrenem pola case 😂😂😂😂😂

Abies
    20. Listopad 2016. 09:05

Kava kava... Ja lupocet uz nju. Glava 😷
    Rotacija mi ok u ovo doba da radi, al što noge jede... Ma nek se oni nama zdravo razvijaju. Jedino što očekujem sve obratno od sinovog razvoja (a većinu sam zaboravila hb).
    Hele, samo se ti javi kad stigneš. Uzmi mužu mob, skini app i piši s nama 😀
    Imam ručak za danas, a moram za sutra napravit. Ne volim kuhat...

uykmyjh
    20. Listopad 2016. 09:05

Nasla na netu na engleskom, to je bilo prije dvije godine  neam 

Sunshine1
    20. Listopad 2016. 09:07

Eto i mene,nisam bas puno popamtila.

Kava...gorka sa malo mlijeka! Slatko?bas i ne. Ali prije kave obavezni jest. Jis si u krevetu razmisljam sta cu  tamo sam se naucila cijeli zivit i stalno vicem na mamu da barem neki keks utrpa prije kave a ne ovako srkat na prazan zeludac,nije to dobro.

Nama peti dan bez kakice pa sam vec smazala litru soka uh,ne pijem inace sokove i sad sam ih se napila ko nikad..... Valjda ce danas bit kakice,iako prdac smrdi aaaaaa zafrkavam muza da je definitivno njegova 😂😂😂😂😂 a danas idem nesto kupit/rijesit i nadam se da ce obavit kad je on bude cuvao

Petra i Rita su prave sportasice...😍 Tena se okrece l-t na desnu stranu sama,cak i ruka pomalo ide van,na lijevu ide na bok pa mlati nogama po zraku...pomalo. T-L se okrenula par puta,vidim kad je umorna da se pocne ljuljat ali se jos ne zaljulja dovoljno 😂

Nisam pisala ovih dana jer sam cistila kucu,jos ostala kada i izglancat elemente u kuhinji.

Sandrich daj recept!

Jesam vam ja rekla da ce Josip Crazin bit pravi tamnoputi frajer.

Lidl...uzas!!! Kaj nije da sad bas nekako cesto stavljaju tu robicu,ili to prije nisam pratila..Naravno da cu ic kupit,jao bolesti....al moram kupit onu mint zelenu haljinu za svadbu iduci mj i one cipice...

Ne znam vise...idem malo meditirat

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.