Tpol sretan drugi minic tvojoj cupavici! 😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zene
Jutros ja njega budila a ne on mene, za promjenu. Spavao od 10 do 6. Ja u soku, sise kvrgave :/ sad kakao i gleda me i smije se. A ja kao prava nemajka ignoriram da napisem post bez poante jucer bili van tri puta, stalno ga nosila u marami, boli me sve zivo. Danas odmaramo-danas u kolica 😂
Ogrebao se po tjemenici i ima mala ogrebotina sa krvi, ono kao kad te macka ogrebe. Jel to za zabrinit se? Citala sam o inficiranoj tjemenici negdi po netu pa sam u hororu
Dobro jutro!
Evo i mene na kavu,a kave jos nema.Crazy,pozuri :) Jednu jacu. I komadic onog tvog slatkog kruha.Izgleda predobro,mljac!
Inace sto se tice kave sutra,cure ja ne mogu ici.Muz sinoc rekao da nece na posao u petak,jer ce raditi cijeli vikend pa onda sutra moramo sve sto inace radimo nedjeljom,ici kod svekrve,pocistiti malo i nabaviti sto joj treba.A bas sam se veselila.Valjda ce biti jos tih kava...
Cure,jeste li vidjele katalog iz lidla za sl.tjedan?
https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-24-10
Sandrich pa tvoj malac rastura u spavanju 😎😎😎 zakon! 👍
Ne brini inficirala si se sta a nece vec se primjetit i ne googlaj 😂
Ilani priznaj da ne dolazis na kavu jer se ne mozes odlucit s kojim kolicima da dodes 😂😂😂
Vidila katalog i ne ulazim i lidl do daljnjeg 😠 njihova misija je nas uništiti
Mi jedemo pa na boc boc 😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka,haha ta teska odluka je bila jucer donesena,sa zelenim! Ne znam kako ali cijeli zivot mi je tako,ne smijem niiista planirati,jer uuuvijek nesto iskrsne! Sretno na bockanju!
Procitala vas napokon,ja stizem kroz sat vrrmena kad krene prvi spavanac...
url=https://lilypie.com]
Jutro hhahahha, evo stiže kava, onda bas idem sve čitat... Morala malog u vrtić otfurat.
☕☕☕☕☕☕☕☕🍩🎂🍰🍫🍩🍪🎂🍰 Kod mene uz kavu obavezno slatko 😉😎
Kleopatra nek si se ti prvo nastanila , lako za nas babe😀
Abies snimam vas iz sume😝
Hele kaze doktor jer slini brzo ce zubi? A ja kad pustam te zvukove preko aplikacije mogu normalno sve radit na mobu
Sortiraj odgovore
Najstariji