Vecer
Mala zaspala. Pitam se kak ce dugo spavati 😮 Vidim vi svi dogovarate kavice, kmeee i ja biiii 😊 nadam se da cemo se pocetkom godine doseliti u zg pa cu i ja s vama. Bez auta sam ko bogec bistricki 😂😂😂 a i doma stalno jedno te isto, otupit cu vise.
Nadam se da ce mm odrzati obecanje i da idemo u sub malo u soping. Nadam se da cu ga uspjeti nagovoriti da odemo do Arene 😈
Moja mala si mijenja rutinu i jos uvijek ju nisam prokuzila do kraja. Jedino vidim da si je vrijeme hranjenja produljila na 3h. Vise ne zaspe na ciki, sad ju moram opet nunati i to tako da ju prvo povijem s dekicom do nosa jer inace nema sanse da zaspe. Ne znam za ruke 😒
Jos sam nesto htjela pisati al sam zaboravila. To zato jer citam pomalo i svaki put kad krenem pisati, ona neku pizdariju izvodi i cvili. I naravno da zaboravim sta sam ujutro procitala. Nemam mira ni tipkati 😝
Bebacica a gdje zivis?
Ajme sta seka mladja kupuje necacima svojiiim 😍😍😍
http://www.gokidsplay.com/parents-top-rated-top-5-kids-teepee-tents/
Vecer dame!
Evo ja opustosila bipu. Pa cekam mudricu da završi s gimnastikom.
Malac danas isijavao nervozu cijeli daaan oooo jos sutra kad se cijepi bit ce veselo 😩
Tko se sve rotira ovdje osim Ene? Tena? Moj se moze prebacit s ledja na trbuh (ruka malo zeza)al je toliko nezainteresiran da je to strašnooo 😂 da ga poticem ili pustim pa kad krene...?
Tko sutra kuha kavu? ☕
Ugolina haha nisam svaki dan u cc1 nego u prosjeku jednom tjedno 😂 tu mi najblizi dm i muller a i spar... jbg. Oko mene samo Ribola, Studenac i Tommy...
L&L&R zeza tebe cura s dohranom. Ja danas mu dala kasicu dok smo bili kod bake a ona ima jednu plastičnu zlicu s koje je tako lako jeo da sam se oduševila. Koje vi zlice cure koristite?
Kava mozda vec sljedeci tjedan. Stari obilazi autosalone pa dobivam svoj auto natrag 👍 a onda cemo kafenisat svaki tjedan 😎
Tpol ima djece koja dobiju zubic vec s 3mj a simptomi mogu početi puno ranije tako da sve je moguce 😉
Bellaru e raspored proslave obitelj, prijatelji, skolski prijatelji... 😲 triba to sve podilit da ne bude guzve 😂
Mozda se smanji noga 😩
Nadam se da grcevi nece dugo trajat 😔
Bebacice Boze Boze neda ti ni tipkat strasna je 😂😂😂
Fige za brzu selidbu!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru mi imamo cirkuski šator iz ikee, sto i nešto kuna, bio zanimljiv mjesec dana, sad bacam igračke unutra kad treba na brzinu "pospremiti" 😂😂😂
Pekla ovo https://www.coolinarika.com/recept/nutella-star-bread-zvijezda-sa-nutellom/ za dane kruha u jaslicama. Mrtva sam za danas, a tek sad idem za komp i crtat. 🔫
Bebe spava, zlato moje malo 💕
I ja bi na kavu, kme kme 👅
Sanjarka ima neka fora..pedica pokazala na necaku..kad se tako okrene sa ledja na trbuh pa ostane ruka onda se nogica skvrcena ja mislim povuce gore prema trupu onda beba automatski izvadi rukicu van. Ako se dobro sjecam🤔🤔🤔
Ajme koliko proslava?? 3??😨
Mislis da se noga moze smanjit nazad???
Crazy pa aj i ti na kavu..sta ti je to 2 h autom😀 ajme dan kruhaaaa kako mi je to bilo super u skoliii
Nije ni mojoj dan kašice. Žlica plastične. No imam i fobiju. Dobili od konzuma u onom baby klubu za 6mj i pukla. Nit bila u perilici ni ništa takvo. 😱
Rotacija sve radimo. Leđa trbuh preko lijevog boka, to znam da zna. Ostavim ju na podu ili kindi na trbuhu ona ode na leđa i obrnuto. Čekam puzanje pa sjedenje i padanje.
Jedno zaspalo, još dvoje i mogu i ja!
Sortiraj odgovore
Najstariji