Moj danas ima najjace grceve do sad. To je pedica rekla da je sad a vrhuncu.nije toliko jako straso ko marigmar al mi ga zao kod ga buba🙁
Gosti bili, otisli, sutra novi. Neda mi se zivjet. Sva sreca bila svekrva pa ga cuvala. Malo ga previse nosila po rukama al dobro..nema veze...ja da ga cijeli dan drzim tako na rukama ovaj moj bi mi mozak probio.
Ugl ja mislila uraso mi nokat a ono sve mi cipele postale maleeeee... Narasla mi nogaaa..upucat cu seeee😲😣😣😣😣
Hunter cizme bye bye, timberland cizme bye bye, sve tenesice bye bye 😭😭😭😭😭 najgore sad to treba nekom dat😞 a zao mi😞
Ugolina vec nas cekas?
Bellaru znam kako ti je.. ja sam suzu pustila kad sam skuzila neki dan...
Jedini "suvenir" iz NY su mi cipele!!!! Sad si ne mogu zamislit da dam toliko para za cipele...smrc...
Ellie bas to sad dat tolke novce za cipele😞 kad sam ostala trudna sam sama sebi kupila skupu torbu kao to mi je zadnja tako skupa stvar i vec se sva ofucala😠 al sam seku nazicala onu malu furla torbicu sta mozes poklopce mjenjat kao za rockas pa cekam da mi ju posalje😁😁😁
A moram si kupit il buce il timbrlenke jer kad tu snijeg nakrka nemam u cem hodat😞 a da skratimo prste??😁 mislim da bi to jeftinije bilo
Daaaa bit cemo pepeljugine sestre ili polusestre ili nesto.
Bas mi krivo za te cipele.. grrr
Ena zaspala ranije nije popodne duze odspavala.. bas me zanima do kad ce
Zloceste polusestre 😁😁😁
A vjerujem tiii pogotovo kad su kupljene gdje jesu...😏 al ako bog da bit ce jos jedne iz NY!!
Sortiraj odgovore
Najstariji