Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    19. Listopad 2016. 18:55

Brother bear 💕💕💕

Ugolina
    19. Listopad 2016. 18:56

Wall-e 💕💕💕

bellaru
    19. Listopad 2016. 19:01

Moj danas ima najjace  grceve do sad. To je pedica rekla da je sad a vrhuncu.nije toliko jako straso ko marigmar al mi ga zao kod ga buba🙁 
    Gosti bili, otisli, sutra novi. Neda mi se zivjet. Sva sreca bila svekrva pa ga cuvala. Malo ga previse nosila po rukama al dobro..nema veze...ja da ga cijeli dan drzim tako na rukama ovaj moj bi mi mozak probio. 

Ugl ja mislila uraso mi nokat a ono sve mi cipele postale maleeeee... Narasla mi nogaaa..upucat cu  seeee😲😣😣😣😣
    Hunter cizme bye bye, timberland cizme bye bye, sve tenesice bye bye 😭😭😭😭😭 najgore sad to treba nekom dat😞 a zao mi😞

bellaru
    19. Listopad 2016. 19:02

Ugolina vec si tamo??😁

Ellie00
    19. Listopad 2016. 19:05

Ugolina vec nas cekas?

Bellaru znam kako ti je.. ja sam suzu pustila kad sam skuzila neki dan...
    Jedini "suvenir" iz NY su mi cipele!!!! Sad si ne mogu zamislit da dam toliko para za cipele...smrc...

bellaru
    19. Listopad 2016. 19:13

Ellie bas to sad dat tolke novce za cipele😞 kad sam ostala trudna sam sama sebi kupila skupu torbu kao to mi je zadnja tako skupa stvar i vec se sva ofucala😠 al sam seku nazicala onu malu furla torbicu sta mozes poklopce mjenjat kao za rockas pa cekam da mi ju posalje😁😁😁 

A moram si kupit il buce il timbrlenke jer kad tu snijeg nakrka nemam u cem hodat😞 a da skratimo prste??😁 mislim da bi to jeftinije bilo

Ugolina
    19. Listopad 2016. 19:22

Haha,cuvam nam  mjesta

Ellie00
    19. Listopad 2016. 19:30

Daaaa bit cemo pepeljugine sestre ili polusestre ili nesto. 
    Bas mi krivo za te cipele.. grrr

Ena zaspala ranije nije popodne duze odspavala.. bas me zanima do kad ce

Abies
    19. Listopad 2016. 19:34

Ugolina traži parking za kolica😀

bellaru
    19. Listopad 2016. 19:35

Zloceste polusestre 😁😁😁 
    A vjerujem tiii pogotovo kad su kupljene gdje jesu...😏 al ako bog da bit ce jos jedne iz NY!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.