Mi idemo u petak za Austriju, nadam se popodne da stignem na kavu. Bit ce mjesta tamo nije bas guzva
Mi smo u potrazi za autom, pa eto se mozda pridruzimo na sljedecoj kavi, sad nismo mobilne pogotovo za te duze rute, na zapadu smo.
Ellie, meni muz iz Donje Lomnice 😉
Eva jos nije uspjela odspavati kod svekrica od tih letjelica 😂
Up obožavam, općenito su mi crtići najdraži žanr uz sf, i prije djece... super mi je i wall-e i mali princ i minimoji, prvo ledeno doba i vrlo zapetljana priča. A od klasičnih, pustolovine male Chihiro, princeza Mononoke...
Ejić baš mi drago da šljaka buđenje u 23 👍
Sanjarka i ja bih mogla šopingirat, pogotovo ovo za klince i za dizajn... Al prisilio me mm da se skockam. Smanjila se primanja a povećale obaveze i članovi obitelji... Al mi kvoca i za ovo malo što potrošim... Jbt pa ne možemo na krumpiru i grahu živit 😂😂😂
Treci put mi izbrisalo post 😡😡😡
Uglv ja se klonim shopping centra jer je mm skuzio da ima vise na racunu otkad sam ja kod kuce hahhaha ..... Bolje setat po parku 😐
Sanjarka da i ja mislim da bi jako plakala da ne veci problem.... A za desne je jos prerano? stalno je s rukicama po licu 😞
O nadimcima je vec bilo govora ja sam TPol iz star treka hehe ...
Jos sam nesto mislila rec al zaboravila sam
Sanjarka super su tenke!Raspored proslave? Eh i ja bi bajku...🙄
Pa makar i patuljaka bilo😁
LLR hvala...a i ja ga cijelo vrijeme sad okrecem na drugu, zovem, zveckam. Danas mi se ne cini da gleda stalno na desno. Ne znam ni sama vise😟
Trebala si malo cokolade umjesat u tu jabuku😁
Crticiiii muz i ja ih volimo gledat. Jako volim cudoviste iz ormara, frozen smo isli cak u kino gledat😁 , happy feet mi je super 😁😁😁 itd....😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji